Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

hej dziewczyny,
czekoladka też??!! 🤪 no ruszyło w końcu 🙂
ja wstałam bo mnie też zerwało 🤢 i zaczynam liczyć skurcze, boli moooocno 🤢 i co najgorzej w krzyżu też 🤢 aż mi się nogi trzęsą. Zobaczymy jak się będzie rozkręcać.
aaaaaa jak na razie co 3-4 min
cholercia ale się cieszę 😁 😁 😁 🙃

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej mamuśki !
NIE NO JESTEM ROZWALONA SZOK.....50 STRON NADRABIAŁAM I KURDE SZOK JAK TO GWAŁTOWNIE WSZYSTKO SIĘ ZMIENIŁO!!!!!!
LOLI I CZEKOLADKA NO I TERAZ I QRKA KOCHANE TRZYMAM ZA WAS MOCNO KCIUKI POWODZENIA BĘDZIE DOBRZE!!!!!!!!
nie no w szoku jestem ,że tak się posypało tylko kurde czemu jeszcze nie ma smska od Agusi ,że Oleńka już na świecie.....hmm może Lolinek dziś da nam znać w ogóle teraz całą podjarana jestem bo ciekawość mnie zżera co i jak u dziewczyn....CZYLI WYCHODZI NA TO ,ŻE JUŻ TYLKO JA BĘDĘ PRZETERMINOWANA.......DZISIAJ DZIEŃ MOJEGO TERMINU ,A TU CISZA WIĘC NIESTETY BĘDĘ SAMA PO TERMINIE 😞
wczoraj miałam jakieś bóle ,ale minęło jak zawsze i tyle.... 🥴chociaż szczerze mówiąc to tak bolało ,że myślałam ,że się obesram he he.....strasznie ból mi w lewą nogę szedł jakby mi ją ktoś normalnie ciachał nożem....no al ez drugiej strony jak już boli i cierpię to lepiej ,żeby skończyło się porodem niż się męczyć na darmo.....CIEKAWE KIEDY MOJA MAŁA SIĘ RUSZY
JAKOŚ MI DZIŚ NIE DOBRZE...MDŁOŚCI DZIWNE....ŁEEEE 😞 😞 😞 😞 😞 😮 😮 😮 😮 😮 😮

• Mamusia
sioperka do wieczora daleko 😁 moze jeszcze dzis urodzisz 😁 ja spac nie moglam a jak juz spalam to mi sie snilo ze nie zdążę zrobic sobie zdjęć z brzuszkiem bo urodze zaraz 🤪 smieszne, o zdjecia sie martwic 😁
dziewczyny trzymam kciuki, qrka jak pojedziesz do szpitala to daj znac. regularne juz maswz te skurcze?

kurna, całą noc nie śpie 🙂 🙂 🙂 teraz dostałam od qrki smsa że idą rodzić, ale ma małe rozwarcie...
posypało się 🙂
sioperka kwestia chwili że Ciebie też chwyci, nie przejmuj się 🙂

już 🙂 mam nadzieje ze pobudziłam, a co 😜 same chciały 🙂 i tak dobrze że im w nocy o 2 nie wysyłałam 🙂
ja też stawiam na czekoladkę 🙂 pewnie już jest po i zaraz za nią qrka 🙂 dzisiaj wszystkie 🙂 a jutro Ty sioperka 🙂
skuteczne ta Loli tamowała ruch hehee

nie, nie zdążyła 😜
ale ona tu naszego czasu o 23:30 jeszcze była!! nie wiem czemu nie jechali wcześniej...trzeba ją wypytać. i 4kg Oleńka 🙂 jak ona to dała radę naturalnie urodzić, a z tego wynika że tak 🙂 to chyba ja też dam mojego klocka 😁