Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Agaa no pewnie ,że dasz radę.....!!!!!!!!!wszystkie damy obojętnie jak duże będą nasze bobaski....moja teściowa naturalnie urodziła młodszego brata mojego ,a miał 4600........... 😮

jakoś ciulowo się dziś czuję było mi niedobrze,a teraz łeb mnie ćmi i jakoś mi gorąco .... 🤨

• Mamusia
no nie jechali bo nie miala skurczy co 2-3min tak jak jej kazali w szpitalu, no dziwnie tam w tej angli maja, poprostu nie chce im sie dlugo pacjentek przetrzymywac.. ale z tego co loli mowila to ona dzis juz wyjdzie pewnie 😁 to moze zobaczymy mala olenke wieczorem 😁 pewnie sliczna, jeszcze jak 4kg to na pewno bo takie dzieciaczki to juz takie fajne są pulchniutkie bo te 2,5kg to sama skóra taka, a loli dała czadu 4kg a ona takie chucherko

to może ja wezmę z Was przykład...? włącze sobie jakiś serial i też się kimną? 🙂
Madzia teraz to jest loteria 🙂 patrz na czekoladkę: termin na 14go 🙂 więc kto wie? może akurat Ty dzisiaj dostaniesz skurczy, odejdą Ci wody? kto wie? 🙂 albo wg mojego gina dzisiaj ja mam urodzić 🙂
albo Ty Aniu co byś nie musiałą tyle kasy płacić 🙂

Loli odblokowała, to można rodzić 😁 😁

ciekawe kiedy wyjdzie
ciekawe jak mała wygląda!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
sioperka co ty sie juz o wywolanie martwisz, dzis termin masz dopiero, poza tym to wywolywanie nie takie złe podobno, moze bardziej boli ale za to podobno te bóle są bardziej takie na brzuchu tylko a jak naturalnie to dużo kobiet ma te okalające czy jakt tam to sie zwie co plecy z tylu bola i to czuc bardziej i lepiej boli podobno

tak myślisz że dzisiaj wyjdzie? 🙂 matko!! było by super 🙂 u nast też by mogło tak być....
jak ona to przecisła dziewczyny? 😜 hehe

pierwsze pozdrowienia od perełki 🙂 napisała smska 🙂

• Mamusia
glupio ze w tv nie ma nic sensownego z rana.. ja z now siedze z tesciowa do 10, potem musze obiad ugotowac, no i bez jaj dzis musze spakowac torbe! przymuscie mnie bo ja tylko przenosze te rzeczy z miejsca na miejsce a nie wpakuje glupia! a musze bo jakby tak sie zaczelo to nie zmieszcze wszystkiego powrzucac szybko 😁

sioperka bardzo bardzo chętnie, ale tak po 17tej, bo do tego czasu mój w pracy i nawet jak zadzwonie to nie przyjedzie....

Ania też o tym pomyślałam....na pewno to miało wpływ. I jej rano chyba czop wyleciał no nie?????

a wiecie co zaobserwowałam? że te porody u nas to trochę trwają...hmm żebyście mnie dobrze zrozumiały. ja sobie myślałam kiedyś: o kurde skurcz, trzeba jechać/ o kurde wody odeszły trzeba jechać już. a to się jeszcze czeka...także z tym spakowaniem torby dałabyś radę Aniu, tylko trochę nerwowow by było, więc spakuj ją dla świętego spokoju 🙂

• Mamusia
no u mnie na szkole rodzenia mowili zeby sie nie spieszyc bo potem sie pare godzin lezy zanim rozwarcie i sie wydaje zeto tak dlugo tam sie jest i ten porod sie nie skonczy nigdy a tak jak sie w domu poczeka troche to zawsze lepiej niz w obcyuch scianach, babka mowila ze zdazymy na pewno chodzby pod koniec 1fazy przyjechac to damy rade jeszcze, zeby tak jak skórcze co 5 min, to i tak jeszcze trwa sporo, zreszta widzicie po loli jeszcze jej zeszło troche