Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
trzymam kciuki za Qrke i dajecie mi znac jak cos bedzie sie dzialo 😉No i jak jeszcze ktoras sie rozpakuje 🙂
Bo z malym sie mordujemy;( biedny ma takie kolki czy cos nie wiem cale dnie placze w nocy spi...kupki nie moze zrobic 🤨
Ehh jak bede miala chwile to mam nadzieje ze uda mi sie zagladnac bo jestem padnieta... 😞
ale nie tym ze trzeba sie nim zajac tylko zal mi go tak sie meczy a ja nie wiem jak mu pomoc..dzis do lekarza idziemy zobaczymy co nam powie 😉

A Wy sie tam pipki trzymajcie:****

bez sensu ta bramka...a wczoraj też Ci wysyłałam że Loli wybiera się na porodówkę 🙂

hmm mam nadzieje że nic nie przekręcę, było tak, że rano Loli mówiła że ma takie bóle okresowe, potem nic o nich nie pisała, potem że znowu, że brak apetytu, ale tak właściwie było codziennie więc bardziej to było na zasadzie "idź już na porodówkę bo blokujesz kolejkę" 😁
no i koło 15tej napisała że ma jakieś dziwne skurcze, tak do 18tej coraz mocniejsze i coraz częstsze. teraz nie wiem czemu ale kazali im przyjechać dopiero jak skurcze będą co 2-3 minuty, więc chyba dlatego jak weszłam jeszcze na brzuszek koło 23ej to Loli jeszcze tu była, a w nocy chyba koło 3 dostałam smska że urodziła, że Ola ma 4kg i że Aga się dobrze czuje 🙂 i że potem się odezwie 🙂

• Mamusia
w nocy urodziła, wiemy ze sie czuje dobrze a mała 4kg 😁 czekamy na wiecej info 😁 pojechali do szpitala chyba koło północy dopiero bo dzwonila do szpitala i nie kazali jej jechac ze skurczami co 5 min, kazali czekac az bedzie co 2-3min io biedna czekala w mieszkaniu. od 15 miala skurcze chyba, tu obserwowalysmy cala akcje i mierzylysmy czas 😁

Ojejciu 😞 może dostanie na to coś wiem że jak moja bratanica nie umiała kupki zrobić i bolał brzuszek to w pierwszym miesiącu bratowa podawała jej takie kropleki do mleka i to podziałało
więc wam pewnie lekarz też coś poradzi ! :*
A ja hmmm 🤨 coraz ciężej 😞
już cały czas boli mnie krocze, dół brzuszka, taa moja feralna kość ;/
ehh jednym słowem chciałabym już urodzić 😜

Czesc dziewczynki ,ciesze sie ze cos sie ruszylo.
  • Aniu na brzuszek jest dobry INFACOL jak sie nie myle takie kropelki ,masazyk brzuszka i nie zacieple oklady z pieluszki moja mala tez tak miala
  • Wiecie co jest najgorsze ze przeziebienie mnie chwycilo buuuuu

a wiecie co mi się dzieje od dwóch dni? puchnę! na początku w pierwszą noc obudziły mnie bóle palców u rąk, myślałam że może coś mi się śniło i mocno zaciskałam, więc nic Wam o tym nie pisałam...ale dzisiaj było to samo, do tego widzę wyraźnie że są grubsze i cierpną mi 😞
    i stopy też napuchły...cała się czuję taka napuchnięta... 😞
    miałam dzisiaj się spotkać z koleżankami, ale już sobie odpuszczę...

macie jakieś sposoby na te puchnięcia?