Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja sie zgadzam. Moj teraz biedny placze bez swojego komputerka bo został u niego bo tu nie ma gdzie i raczej nie ma w co grac. CHyba ze w wormsy albo cos takiego. I dobrze. Ludzie głupieją od gier.. są ciekawsze zajęcia niz durnowate granie..

tak wywalimy ja juz to sobie obiecam od jakiegos czasu 🙂
ale dosik pewnego dnia jak sie przeprowadzalismy to w kompie mamy dwa dyski jeden z grami a jeden z naszymi danymi no i niestety ten z grami sie zepsol i nic nie dalo sie odzyskac jak mi bylo przykro haha 😁 😁 😁 to byl najpiekniejszy dzien 😁

Haa haa to musiało być fajne Asik 😁
Weż bo ja jak jestem wściekła to mam ochote wywlić mu wszytskei gry z kompa a płytki połamać 🤢
Eluśka dokładnie jest tyle lepszych zajeć niż durnowate gry, ja bym nie mogła tyle przy takich pierdołach siedzieć 😮

Eluś no jakby nie robił też trochę tego czego ja chce to bym mu serio te płytki z grami powywalała ze złości 😜
A tak jak wiesz weźmie mnie na spacer rozpieszcza to ja mu daje trochę spokoju na gry
ale jak coś zrobi a nie tak jak dziś opiernicza się 🤔
No Moj nocny Marek chyba w szpitalu jeszcze albo taki zajęty Olenka ze nie moze do nas zajrzeć

Mojemu lata koło dupy to o co ja prosze itd!!! Po prostu az mnie trzęsie przez to jego zachowanie... 😠 😠
Ide spac bo tylko sie wkurzam i nic dobrego z tego nie wyjdzie.
Słodkich snów do jutra 😘

• Mamusia
hej laseczki!jak tam wam noc minęła?ja byłam cała zgrzana tak u nas ciepło ,bo już zaczęli grzać ,a mnie taka temperatura wykańcza i przy otwartym balonie dopiero jakoś tam zasnęłam.....wczorajszy ból brzucha minął jeszcze szybciej niż się zaczął,więc dziękuję za trzymane kciuki ,ale niestety.... 🤢
widzę,że nie tylko mnie facet wczoraj z równowagi wytrącał......he he taki ich urok.. 🙃 🙃

LOLINEK WRACAJ NA FORUM Z FOTKAMI CÓRECZKI ,BO CIOTKI OGŁUPIEJĄ DO RESZTY Z TEGO CZEKANIA,QRKA I CZEKOLADKA ZRESZTĄ TEŻ!!!!!!

• Mamusia
Hej mamuski 😉
ELUS, DOMI ASKA... znam Wasz bol z tymi grami 😠 😠 😠 😠 😠 😠 tylko Wy mozecie polamac plytki a ja neta nie odlacze 😜 heh Wogle wczoraj tez mnie tak wkurwill 😠 😠 🤢 masakra...ale szkoda gadac o tym... 🤨
MADZIA noo tez wlasnie chcialam pisac ze debecik masz 😜 hihih
Jeszcze troszke musisz wytrzymac 😘

A jak tam nasze mamuski?????????????????????? 🤪
LOLI gdzie zes jest??jak tam sie czujesz i jak malutka?? 🤪dawaj ja pokazac ciotka 😘 😘 😘
QRKA I CZEKOLADKA daly cos znac???? 😘