Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej, ja tez juz spac nie moge, standardowo mnie skurcze obudzily, dzis 3 razy w nocy i teraz nad ranem, poboli poboli i przestaje.. mogloby sie to moje dziecko zdecydowac w ktoras strone 🤨 Dziś to wesele, a pogoda taka, że psa bym z domu nie wypuscila a tu sie trzza zebrac.. jakoś śmiesznie mi że to w środe jest.. i zimno strasznie... brrr...

• Mamusia
nie, raczej sie nie zapowiada na rodzenie 🙂 ustepuje miejsca tym co w kolejnosci 🙂 poza tym ja te skurcze juz mam strasznie długo, więc raczej się nie spodziewam żadnych niespodzianek.. oatatnio mam wrażenie że jednak donosze, jak nie przenosze, więc jak na razie spokojnie 🙂

• Mamusia
Hej Kochane 🙂
melduje sie w dwupaku. Mam problem z netem, ciagle sie zawiesza i co zdaze napisac to mi znika. Hrrr 😠

Jejku jak Iga jest piękniutka, te rzęsy... Juz nie mogę się doczekać małej Oleńki.
I widzę, że nic dalej się nie rusza. Ciekawe jak tam Loli, pewnie już ją wypuścili, więc może dziś do nas zajrzy.

A dziś przylatuje do mnie siostra z Londynu, bo już miałam mieć maleństwo przy sobie jak ona bukowała bilet hehe, więc trochę poczeka.

Laurana to może dziś wyskaczesz maluszka z sibie na tym weselu? hehe Udanej zabawy 🙂

Sioperka a teraz Ty tamujesz kolejke? Do roboty!!!

Dzien dobry brzuszki a ja znowu cos sie nie za dobrze czuje.. jest mi nie dobrze bleee....
Pogoda do dupy i wogole.
Laurana udanego weselicha moze jak troche sie poruszasz to maluch wyskoczy 😜
Sioperka nic sie nie przejmuj. Loli tez była po terminie wiec spokojnie a zaczac sie moze w kazdej chwili 😘

• Mamusia
a ja tak caly czas chcialam 8 urodzic no ewentualnie 9-10 a teraz nie chce juz! wczoraj tak mnie zwinelo jakies przeziebienie, w godzine sie tak poczulam fatalnie ze padlam, noc okropna, gardlo boli mnie tak jak nigdy jakby migdaly chcialy gdzies sie wyrwac tak ciagnie, cale spuchniete i czerwone. do tego nos zatkany i kaszel. goraczki nie mialam wczoraj ale jakas za niska ta temp mialam bo 36,4. dzis tez fatalnie. w takim stanie sie nie da rodzic bo nie dosc ze oslabiona jestem to jeszcze oddychac nie moge przez ten katar. pije herbatke z malinami i psiukam gardlo no ale co ja wiecej moge? nie bardzo, a nawet goraczki nie mam to nie bede brac paracetamolu... OBY DZIDZIA JESZCZE POSIEDZIALA PARE DNI AZ MAMA WYZDROWIEJE 😞

• Mamusia
Eluśka wg mojego suwaka 40 tydz 😮 Idę dzisiaj do gina wg którego jestem w 38tyg. I bądź mądry i pisz wiersze. A niedobrze też mi jakoś bleee...Muszę mojego poprosić żeby mi kota ogolił 🤔
Aniu mi na przeziębienie pomógł...Actimel 🤨 Piłam na okrągło. Do tego mnóstwo miodu i cytryn. I pomagało.

A m i cos myrdoli sie nie fajnie w żołądku... 🤢 😮
hmm..
Niestety wpływu nie mamy na to kiedy dzidzia wyskoczy, i trudno. Jak jej sie bedzie nudzic to wyjdzie 🙂
ELus dziwnego masz tego lekarza 🙂 no ale przeciez to mądry pan doktor 😁
DObra spadam bo dzisiaj duzo do roboty aa jak zawsze 😜
Do potem 😘

Hej Laseczki 🙂
ja dalej w dwupaku 😞
nocka jakas neispokojna co chwile sikać latałam ;/
rano obudziła mnie położna dzwonila bym nie zapomniała dziś o wizycie z USG bo nie zadzwoniła wczoraj potwierdzić że bede bo zapomniałam o tym
pamiętałam tylko o tej wizycie 13 jak nie urodze
czyli dziś sie dowiem jak Kacper, łóżysko, przepływy itp
Widze Lolinka dalej nie było
ok ide na śniadanko i pisze eska do Agi co u niej 🙂
dam wam znać jak odpisze

hej słonka!
dziękuję za smski:****
jeszcze w dwupauk. wczoraj wchodziłam i trochę czytałam że piszecie na facetów swoich....u mnie była wojna 😞 nie chce dużo o tym pisać, bo wiem że w końcu się z nim dogadam, ale przepłakałam cały wieczór, a ten cham nie przyszedł i nie przytulił 😞
zaraz nadrobie, umyję się, doprowadze do porządku bo moja matka przyjeżdza a nie chce żeby mnie widziała w takim stanie i wracam do Was 🙂 😘 😘

• Mamusia
Ojjj..moze Age cos wzielo?? 😜 😜 😜
hihih

Madzia pytalas jak sobie radze, hm powiem Ci ze na poczatku tak wszytsko powoli ze strachem a teraz to tam pach pach i juz 😉 hehe
przewijanie to wiadomo trzeba wybrac technike dla siebie najszybsza 😉
pepuszek to polecam te gaziki nasaczone spirytusem 😉ladnie pod kikutkiem mozna wjechac i poprzeciagac dokladnie 😉
co do noska to ta woda morska to jest tylko na katarek gruszka wystarcza puki co 😉
oczka woda przegotowana i gazikami
a kapiel...hmmm 😜 szczerrze 2 raz dopiero kapalam , bo sie balam i robila to tesciowa...ale w miare tylko on mi sie sliska strasznie.

Puki co przeraza mnie znoszenie wozka na dol bo to robil Karol a teraz on do pracy poszedl...ehh ☺️ jakos na raty to wszytsko ebde musiala robic 😜

Jedy dali rozpakowujcie sie!!!!! 😁