Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Loli jędrne powiadasz? 😁 godka 😁 to uważaj i odciągaj żeby Ci się zastój nie zrobił, bo to boli jak cholera podobno...patrz jak to jest, przez całą ciążę brak siary a teraz tyle jedzonka 🙂

Dosik gdzieś jest?? takiego zarośniętego szczura miałaś? 😜

Eluśka a to rozumiem....Ania na pewno Cię wciśnie na poniedziałek 🙂 albo Twoja dzidzia będzie taka dokładna jak u Domi 🙂

• Mamusia
Agus dokladnie balam sie ze moje male cytrynki nie bede robily pokarmu i powiem wam ze jednego cyca mam z tak jak by wyciagnietym sutkiem a drugi jest wklesniety ale normalnie mala ssie tylko trzeba ja dobrze dostawic do piersi, ale na samym poczatku strasznie sie denerwowalam karmieniem 😞

Elu ja też mam obawy...czego się boisz? że nie będziesz potrafiła?
ja tego że sobie nie dam z nimi rady, że pokarmu będzie za dużo, że nie będę potrafiła tego unormować 🙂 tego że za mało też się boję...śmieszne to takie w ogóle że seksualne moje cycuszki będą teraz służyły żeby zaspokoić czyjeś pragnienie... 🙂 i tym kimś nie będzie mój mąż, dziwne 🙂 poczujemy się prawdziwymi ssakami hehe

Prawdziwe ssaki 😁 haha
Ja sie boje ze mała nie bedzie chciała jesc, że bedzie za dużo i nie bede wiedziała co zrobić..
Ehh obaw sporo ale no co kurde. Damy rade przeciez nie? Silne kobity jestesmy 🙂

• Mamusia
No troszke stresu jest bo dziecko sobie nie umie chwycic placze ty sie denerwujesz nie wiesz co zrobic ani nic :/
Ale z czasem wiadomo jak poczuje mleczko i wie ze dobre 🙂 to z czasem jak ciagnie to az boli.
Ja wsumie troszke sciagam mleczka - laktatorkirm a puzniej taka specialna strzykaweczka co dostalam od poloznej w szpitalu daje jej po kilka kropelek

Elunia tak jak i z wieloma innymi sprawami damy sobie radę 🙂 co tam taki pokarm! będzie fajnie jak go będziemy mieć wystarczająco, bo dużo kasy się na tym zaoszczędzi...a małe podobno zdrowsze po cyckowym mleko....chociaż szwageirka długo karmiła a mała jej jest chorowita bardzooo!

gdzie Dosik??

Iwcia ja myślałam znowu że Ty już...idź idź nawdychaj się jodu, może na Ciebie podziała 🙂
masz rację, mi tez już wsyzstko jedno gdzie mi wody odejdą czy skurcze się zaczną...byle się zaczęły! 😮

Ja sie dzisiaj bałam ze w szkole mi odejdą to troche wstyd.. 🥴 no ale moze nie bedzie tak żle 🙂
Jezeli chodzi o pokarm to wiadomo, cyckowe zdrowsze 🙂 Beda jadły dzieciaczki ładnie. 🙂
Iwwwa Ty idz idz!!! Moze zajdziesz na porodówke 😜

• Mamusia
sorki, że tak się wtrącam, ale ostatnio często do was zaglądam, jak się rozpakowujecie - fajnie tak powspominać 😉 na początku jest trochę bólu z tym karmieniem, ale później nie będziecie chciały przestać 😜 chociaż ciężko w to teraz uwierzyć. ja też się bałam karmienia, nawet bardziej, jak porodu 🙃 dla wrażliwych sutków polecam silikonowe osłonki - działają cuda! 🙂

za to DOSIK do mnie napisała że nei jest w stanie już wejść na kompa bo ma bóle co 2-3 minuty!!!!!!!!! i jadą zaraz do szpitala!!!!!!!!!! 🙂 🙂 🙂

rodzi nam się KACPEREK!!! 😁

każda chyba czuje to samo Eluś 🙂 wiem o co Ci chodzi 🙂

dobra, ja uciekam, do 22ej chyba powinniśmy być spowrotem, więc jeszcze tu zajrzę z niusami, albo i bez nich...lepiej Z!
buziak 😘

Cześć dziewczynki,widzę że akcja się rozwija trzymam kciuki za Was 🙂 Mnie coś poboli pokłuje i przechodzi.Mamuśki śliczne macie bobaski napatrzeć się nie mogę 😘Jak co to dajcie znać.