Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Agus trzymam kciuki tez zebys szybko nam tu wrocila..oczywiscie bez Ewy to nie wchodz tu nawet 😜 eheh
;***

A te 56 to rozne firmy roznie wypadaja... mojemu juz czsc jest za mala niektore duze i badz tu madra.... 😮
A Loli to Olenka schudna 😜 hehe MOj maly we wtorek mial 3600 to mysle ze niecale 3800 juz ma 😜 ehhe i faldki sie robia 😜 ahha i 2 broda juz jest 😜 haha

W suwaczkowym albumie focia z kapieli ... haha jego nowa mina pt'bez flaszki mleka nie podchodz" hahaah

kolorowych kochane;***

• Mamusia
🙂 ja tez z godzine w wannie lezalam, i jak aga beczalam :P moj mnie zdenerwowal bo powiedzial swojej siostrze ze moze niedlugo urodze, no ale czym tu sie denerwowac, nie wiem czego tak zareagowalam, az przylazl do mnie do wanny ale cholernie ciasno bylo :P dzidzia sie przewala po brzuchu okropnie, ide spac. do jutra brzuszki :*

• Mamusia
dlugo nie pospalam, nawet nie 3 godz. i co? sypie sie chyba... obudzily mnie skurcze, wprawdzie regularne nie sa bardzo ale mniej wiecej 5min, pewnie to jeszcze nei to bo raz jest 8 raz 4, ale plecy bola na maxa, widze ze swietny porod sie zapowiada.. a i to różowe coś się nasiliło i to mnie martwi no bo skórcze rzecz normalna :P wlasnie sie pakuje, koło 5 pojedziemy pewnie bo jak mnie nie zostawia to janusz jeszcze do pracy pojedzie. takze jak sie do 8 nie odezwe to chyba bede w szpitalu i dam znac pozniej komus na kom 😜 3majcie kciuki

• Mamusia
Aniu ten z tabelki 🙂 Z tego wysłałam wiadomość, bo na 2gim muszę konto zasilić 🙂
Może akurat uda Ci się podrzemać pomiędzy skurczami 😉 (słyszałam o takim przypadku 😁 )
będziesz mieć to już za sobą 😜
a mi się dalej spać nie chce 😮
a teraz to już w ogóle nie usnę z przejęcia 😁

• Mamusia
jestem wykończona. chwileczkę się przespałam.
brzuch mam jak skała, mdli mnie i ogólnie kiepsko się czuję.
z tego wszystkiego nie mogę usnąć.
nie wiem po co wzięłam się za to sprzątanie w nocy 😮
lecę na zaległe badania, choć dałabym wszystko, żeby ktoś poszedł za mnie..

• Mamusia
Hej kochane
no ja dzis na bank ide rodzic.
Od nocy mam skorcze, teraz nie sa idealnie regularne ale mniej wiecej co 10 min i sie powtarzaja. Czasem czestrze. I troche poplamilam, to chyba reszta czopa wyszla.
Zaraz pojde wezme kapiel i potem przejde sie do szpitala.
Nareszcie!!!!
Ciekawe jak tam Agaa? Wiecie cos?

• Mamusia
iwwwa to super! 🤪
lećcie się dziewczyny rozpakowywać, bo jeśli w takim stanie mam czekać na swój termin, to ja podziękuję. normalnie pierwszy raz tak wymiękam..
badania udało mi się załatwić raz dwa i teraz leżę spokojnie i już się nigdzie nie ruszam.
do Agi zaraz napiszę i się dowiem co u niej 🙂