Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

No napewno męczące ehh ja bym powiedziała ze gowno ją to obchodzi bo ile mozna wytrzymać... Jeszcze jak hormony Ci buzują i wogóle.. :/ Ludzie myślą że pomagają a tak naprawde tylko wkurzają.. Chcą dobrze wiadomo no ale nie wszystkim wcyhodzi.

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Wogóle dzwoniła dzisiaj do mnie mama Sebastiana. O dziwo bo w szoku byłam. Pytała sie jak sie czuje itd, że wczoraj termin miałam no i wogóle. No i mowie ze dobrze wszystko, i cos powiedziałam o Sebastianie ze nie wiem co on im powiedział a ona na to że nie chce stawac po zadnej stronie tylko zebysmy nie byli wrogo nastawieni do siebie. W sumie to nie jestesmy ale jak ona nie chce stawac po żadnej stronie?
Przeciez to nie możliwe jest. To jest jej syn i zawsze bedzie go bronic taka prawda.
I tez prawda jest taka że relacje miedzy mna a jego rodzicami i na odwrót nigdy juz nie beda na tyle dobre co były.

• Mamusia
jonson to najgorsza firma kosmetykow dla dzieci...
karmic czym innym od 3 4 miesiaca soczek z jablek czy przetarte jabuszko i jarzynowke 😉 najlepiek samemu robic.. bo jak widze to w sloiczkach jak matki dawaja to zal! to chemia sama... i niedobre sama bym tego nie jadla a co dopiero malemu dac 😜

a pogoda daje swoje na chorobe... i wogle cos panuje 😞

• Mamusia
Eluska dokladnie wieadomo ze matka stanie za swoim synem jak nic !! a wec niech ona glupot ci nie wciska bo ty glupia nie jestes !!!

Anulka jak tam twoj ? kurde moja mala juz 3 kupke dzis zrobila :/ tylko ze ona jakas taka zółtawa 😞 zasnac nie moze, non stop cyca doji :/ wrrr

• Mamusia
to ci sie trafilo 😜 heh bo co z kims gadam to wyrzuciuly te kosmetyki, a jedna laska nawet na sobie testoewala i wysypke dostala 😮

a o sloiczki to wiem ze z owocami ciezko zima dlatego cale lato zapasy robilam, zamrazalnik i kompotow i wszystkiego innego ful mam 😜
ale wiadomo jak kto uwaza 😉

• Mamusia
Agus ja mam baniak wody zrodlanej z atestem tym instytut zdr matki i dziecka niegazowana... i ja przegotowuje i sama daje letnia, dawalam z glukoza ale chyba mu nie sluzylo..
zwylka rumiankowa z saszetki ale taka cieniutka lekko zabarwiona czasem zmieszam z koperkowa... bo on samej koperkowej nie lubi.

a dajesz jej wit k , d3??

• Mamusia
I jeszcze do mnie ze dziecku trzeba rozpychac i rozciagac zoladek- a wiec jak popatrzylam na to dziecko to sobie pomyslalam no wlasnie widze jak rozciaglas zoladek swojemu dziecku, a ona jutro leci na 2 miechy do pl , nied bedzie mnie meczyla i do mnie NO JAK WROCE TO OLENKA JUZ BEDZIE TAKA DUZA JAK MOJ aa ja taaaaaaaaaakkkkkkkkkkk jasne

• Mamusia
ehh kurde nie wiem co jest z tymi dzieciaczkami 😞
moja kumpela to samo mowila ze jej nie chce spac od 3 dni 😮 ze ciagle na cycu wisi 😮
inna to samo 😮 ehh

ide bo karol zaraz wraca 😁 😁 😁 a ten mi tu sie sam po tapczanie przewraca 😮
polozylam go na brzuch odwrocilam sie do kompa spojzalam na niego a on na plecach lezy 😮
heh

:** spokojnej nocki 😁
DWUPAKI WYNOCHA RODZIC 😁:*

• Mamusia
Hej laseczki. Ja się modlę żeby mojemu się nie pozmieniało bo póki co to tfu tfu odpukać złote dziecko 🙂 Oby się nie zmieniło. Muszę jutro przejść się do przychodni i zapytać czy mi szwy ściągną już 🥴 Aż mi gorąco na samą myśl...Od soboty tylko ból i nic więcej 😞

• Mamusia
Aniu a jak się teraz czujesz po cc? Bo ja słabo 😞 Dreszcze, w nocy cała mokra jestem aż wszystko pływa i po kąpieli zimno mi jak cholera. Do tego plecy okropnie bolą całe i biodro i noga lewa 😞 Sikać też się boję. I ta rana tak jak by mi spuchła w środku. Przy samych szwach czuję takie zgrubienie jak by. Wzdłuż cięcia. Nie wiem co jest grane.