Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

czesć dziewczynki 🙂
Loli moja Iga w nocy co godzinę cyc - CYCOŻERCA!!! 😉 ani smoka ani nic tylko cyc i na rękach 😮 a ja ledwo wstałam dziś. Chyba jednak zrobimy przeprowadzkę do naszego łóżka, bo już nie mam siły odkładać ją cały czas do łóżeczka.
Eloite zdrowiej gagatku! bo Twój niuniu zaraz będzie się pchał na świat 😜
dużo zdrówka przesyłamy :*:* i buziaków moc!

• Mamusia
hej laski 😉
gratuluje wyniuku 😉
KASKA..kuruj sie kochana:**
QRKA to faktycznie cycozerca i bedzie Ci wygodnie jak bedzie z Wami spala...bo to wstawanie jest masakra...ehh
LOLI Bartek juz w domu??duren normalnie 😠 ale Ty nie nie martw..Karol robil to samo, jak wychodzil to jak urwany ze smyczy...ehh co zrobic takie sa te glupie dziady! 😠
A z tym mlekiem moze faktycznie tak jest ze sie nie najada 🤨 na noc zeby mies spokuj to nakar ja tym sztucznym a w dzien cyc... te poczatki sa masakryczne, mam nadzieje ze to sie szybko unormuje. U wszytskich naszych dzieciakow 😉
Elka ja po cc tydzien bylam w szpitalu i to byla masakra, w domu tez tak nie dokonca ok ale trzeba bylo zacisnac zeby i dac rade. a teraz juz jest ok 😉
szwy mialam wyciagane po yyy niecalych 2 tyg. 😉i absolutnie nie bolalo, smieszne uczucie tylko.
A co do tych zgrubien to ja tez to mialam, tesciowka powiedzial ze to moze byc jelito, bo teraz sa inaczej powkladane, i musza sie ulozyc a jak jest pelne to czuc bardziej. Ale jedynie co to mnie ciagly te szwy maciczne, i czasem je czuje ☺️ a wogle brzuch boli ciagle jak na okres ☺️ nie mocno ale uczucie dziwne. No i ciagle mi leci 😠 ehh
A drgawi tez mialam, coraz slabsze i juz nie mam tak czesto tylko mam takie wybuchy goraca, i slabo mi strasznie ale to rzadko.
A jak ty masz te szewki?? tzn hmm... skora na skore zalozone czy tak na styk??bo ja teraz mam tylko szrame jak bym sie udrapnela. skora mnie tylko jeszcze boli dziwnie, jak sie dotkne.
co do cewnika to ja wogle nie czulam jak mi wklada, i ze go mam i jak wyciagala tez kompletnie nic, i sikalam normalnie 😉

Karol w domu, i czaicie malego czubka Marcela??? ze on jest grzeczny i nie ryczy??? rozumiecie wy to??? nie gadam z nim... neich sobie z tatusiem w trasy jezdzi 🤨 wogle to sie tak cieszyl ze jest w domu juz, eh ale nie dal sobie powiedziec ze ja sobie nie radze juz, ze nie wytrzymuje z malym jak tak placze bo nikt mi nie pomaga itd...tylko ze musze dac rade bo on musi pracowac... no ok ale to nie znaczy ze nie ma mi pomagac..eh ☺️ mam tylko nadzieje ze nie przyjdzie mu dzis do glowy wychodzenie...bo kurwa do domu go nie wpuszcze chyba jak wyjdzie 🤔

• Mamusia
hej kochane witam po długim czasie sorki ,ze was zaniedbałam ,ale wiecie jak to jest ..wczoraj dopiero ze szpitala wyszłyśmy z maleńką....Małą teraz śpi to wam w skrócie napisze co i jak heh
do szpitala jak pojechałam w poniedziałek i 9 tak o 17 miałam pierwsze skurcze co 5 minut,potem od 21 co 3-2 min i już naprawdę bardzo mocne....całą noc nie spałam o 4 już nie mogłam z bólu i wzięli mnie na porodówkę,bo wcześniej byłam na ginekologii...no i dupa rozwarcie ledwo na 1,5 palca i tak się męczyłam....później musiałam skakać na piłce a byłam tak wyczerpana,że prawie zasypiałam na niej w przerwach między skurczami...rozwarcie ledwo się powiększyło do 2 a ja już nie miałam siły...dostałam tam coś na skrócenie szyjki i jakoś tam pomogło ale powoli....potem kroplówka,zastrzyk i o 14 wzięli mnie na salę porodowa ,bo było już dość duże rozwarcie..mój mąż był cały czas przy mnie.....bolało okropnie i szczerze to się darłam he he ale jak widać da się to przeżyć....o 16:10 mała się urodziła mój aż łzy miał w oczach jak ją zobaczył wtedy to już cały ból ,zmęczenie i senność minęła....mała dostała9 pkt bo miałam już wody zielonkawe ....więc po terminie nie ma co za długo czekać ..
mała jest całkiem ZDROWA I GRZECZNIUTKA w szpitalu dała mi popalić ,ale wczorajsza noc normalnie byłam w szoku tylko kilka razy na mleczko się obudziła i dalej spała.. 😁
OLIWKA MIAŁA 3740 g i 61 cm....podobna jak nie wiem do mojego......teraz dumny tatuś chodzi he he 😜 ale za to ma moje oczka 😉
a ja ogólnie to się czuję dobrze chociaż nadal jestem z lekka niewyspana i osłabiona .....no i boli mnie rana po nacięciu....okropnie się chodzi.... 😞 😞 😞 😞 😞ale to się da.

napiszcie mi proszę w skrócie co było jak byłam w szpitalu........wiem od Agii,że IWWWA,BOBAS I ANIA87 URODZIŁY..WIECIE COŚ WIĘCEJ........KTÓRAŚ JESZCZE MOŻE???
A CO Z AGĄ???????
POZDRAWIAM 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
witam dziewczynki. jeszcze jestem w rozsypce kompletne, wrocilysmy wieczorem i dopiero mam chwilke, w zasadzie nie mam bo musze wypakowac torbe i ogranac sie tu troche i odnaleźć, napiszcie mi prosze co sie dzialo w skrocie. wiem ze pare urodziło od wtorku, ale jakbym mogla o taki mały skrót prosić to byłabym wdzieczna. zdjecie dodam oczywiscie ale troszke pozniej jak to zgram na kompa. narazie mala sie co chwile budzi...