Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No bo Olusia kocha mamusie 🙂
Kurcze ale faktycznie problem z tym usypianiem jej. No musi sie jakos przywyczaic ze cycek jes do jedzenia a pozniej lulu łądnie w łożeczku, ha łatwo mi sie mówi bo mi dzidzia nie płacze na razie.

• Mamusia
Eluska dokladnie 😁 😜 😜 sama kochana zobaczysz i jednak karmienie piersia nie jest jakies fajne- jak dla mnie , bo jak daje malej na noc butelke to chociarz wiem le dokladnie zjadla i spi mi puzniej jak susel a tak to to ona pul dnia na cycku wisi :/ i dalej nienajedzona

• Mamusia
Loli ponoć karmienie cycem docenia się gdzieś po 3 miesiącach 😉
Ela mówił, że będzie pomagał, że się zaangażuje. Ale tak jak mówiłam do tej pory nie zrobił w tej kwestii nic (podejrzewam, że nawet nikogo nie poinformował, że będzie ojcem). Nie jestem rozczarowana, bo na szczęście niczego nie oczekiwałam 🙂 Z góry nastawiłam się na to, że wszystko zależy ode mnie i bardzo mnie to cieszy. Moja sytuacja jest może o tyle prostsza, że mam stałe zatrudnienie, będę mieć macierzyński, a moi pracodawcy to fajni ludzie, którzy ewentualnie pójdą mi na rękę.
Aczkolwiek myślę,że warto poczekać sobie na kogoś kto będzie wyrozumiałym partnerem, który pokocha Twoje maleństwo 🙂

• Mamusia
ja właśnie czytałam, że mleko modyfikowane ma inny skład on maminego, więc dłużej je trawi organizm maleństwa i dlatego łatwiej się nim najada. tak samo jest ponoć z kupkami dzieci, że te na mleku modyfikowanym, ponoć robią ich mniej z tych samych przyczyn.
teraz to jest na pewno trudne i męczące, ale pomyś Loli ile to korzyści. chociażby ze względów ekonomicznych, pokarm sztuczny jest niestety dość drogi. trzeba ze sobą wozić cały ekwipunek: butelki, mieszankę, wodę. a tak masz ze sobą cyca i nic więcej Ci już nie potrzeba.
oczywiście do niczego nie namawiam, najważniejsze to robić wszystko zgodnie ze sobą i tak jak będzie Ci najwygodniej 😘 🙂