Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Czesc brzusie. Ja w szpitalu juz przed 7 bylam i przed chwila wróciła.
No tylko babka mnie przestraszyła bo jej przepływy zle wychodziły i myslalam ze na zawał zejde ale okazało sie ze wszystko dobrze.
Dzisiaj mam dzwonic do swojej lekarki i umawiac sie do szpitala. Babka mowila ze w srode pewnie i juz do porodu..

• Mamusia
loli ja mam z moja tak samo, moze Olcie juz tak mają 😉 caly czas przy cycku, wczesniej to jeszcze spala 2 godz a teraz to pol godz max i znow cycek i tak minimum godzine. musze to zmienic, juz sie mala terrorystka na rekac przyzwyczaila. nie wiem co gorsze dawac jej cycka caly czas czy przyzwyczajac do hustania na rekach, no ale przeciez nie bede sluchac jak placze. cala noc nie spalam, moze chociaz w dzien mi da odpoczac. jakby nie janusz to bym nawet nie jadla. on mi przynosi wszystkie posilki do pokoju, kuchnie mamy 2 pietra nizej takze odpada zebym ja po cos poszla.

• Mamusia
Hehe co tam wlasnie kochana, a wsumie troszke ciezko bo Ola non stop by spala zemna albo na rekach non stop glodna, daje jej butelke juz zeby chociarz mi zasnela na jakas godzine bo tak to nie ma szans.
Wlasnie czekamy na polozna bo ma przyjsc zwarzyc dzidzie-bo ostatnio strasznie malo przybrala na wage i sie troszke boje ze nie przytyla tyle ile powinna i nie wiem co puzniej 😞
Pogoda u mnie super a wiec pewnie tez sie wybiore na spacerek