Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
oj biedna Agaa....takie czekanie jest kurde najgorsze...wiem po sobie jak całą noc czekałam aż się ktoś mną zainteresuje i weźmie z łaski na porodówkę..... 😠
ELUSKA KOCHANA TOBIE ŻYCZĘ ABY WSZYSTKO POSZŁO JAK NAJBARDZIEJ ŁATWO I SZYBKO BĘDĘ TRZYMAĆ MOCNO KCIUKI 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej, ja wlasnie z uczelni wrocilam i okazało sie ze bez dziekanki nie da rady, bo mam za dużą ilość prakyk i nie ogranelabym tego, co innego na miejscu, a co innego jak mam dojezdzac 80 km:/ ale nie ma tego zlego, bede mogla na spokojnie z Małym siedziec ile bedzie trzeba a nie ze strachem jezdzic na zjazdy.
Super Elus ze u Ciebie moze sie juz cos ruszy 😁 byle szybciudko 🙂 Ja jak juz wiem ze i tak na zjazdy w pazdzierniku sie nie wybieram to juz mi sie tak nie spieszy 😁
Milego dnia Mamusie i Dwupaczki 🙂

• Mamusia
My wrocilismy ze spacerku Ola caly spacer spala jakies 3 godzinki az niedowiary 🤪 ale tak samo jak Anulka chwilke posiedzimy i dalej na spacer 🙂

Eluska no to powodzenia kochana oby polecialo szybko 😘
Anulka wpadaj wpadaj jak najbardziej 🙂 😜 😎

Hey Laski 😉
już jestem, wróciłam właśnie byłam po ;lekarzu u małego
ściagnoł mi dopiero jedną szew ałaaaaa 😮 reszta w środe ;/
i słuchajcie i przepisał mi tabletki na zanik pokarmu i wziełam pierwszą tabletke i kurde paskudnie się czuje ;/ słaba jestem potwornie senna jak wstaje jakos mi sie w głowie kręci ;/
wie któraś czy tak może być ?? ;>
Bo w ulotce to pisze takie rzeczy w działaniach niepożadanych że szok ;/
ale mama mówi ze tak na każdych pisze i juz sama nie wiem 🤨

• Mamusia
Dosiczku, a to bormergon jest przypadkiem?? Ja to brałam i poczatkowo mozesz sie po tym bardzo zle czuc, przez pierwsze 2-3 dni. Ile tego masz brac? jesli masz brac np po 1 tabletce to wez sobie moze przez 2 dni po cwiartce, nastepne dwa po polowce, a potem juz wg zalecen po 1 i powinno byc ok 🙂 ja to bralam i myslalam ze zejde z tego swiata, ale potem sie org przyzyczail i bylo ok 🙂