Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Adze jeszcze nic nie zrobili??????? czy oni sa jebnieci w tych szpitalach?????? 😠 😠 😠 jak oni traktuja ludzi to sie w glowie nie miesci!!!

Moj maly cos dzis sie podlizuje... caly dzien spi prawie... a jak nie to maludzi i i tak idzie spac zaraz 🤨 nie wiem co mu...az nie podobny do siebie ☺️ kupilam mu ladna czape i w slkepie przymierzalam jak spal to nawet sie nie obudzil... 😮 a on nienawidzi zakladac czapke 😮 ehh byle mi w nocy nie wojowal bo zdechne chyba 😞

Elus fajnie ze malutka bedziesz miala niedlugo przy sobie 😉 hihi

• Mamusia
oj to straszny szok dla org:/ głupi lekarze. Weź sobie poloweczki przez 2 dni, po prostu efekt bedzie wolniejszy, ale przeciez mozesz zawsze odciagac pokarm, bo to na powstrzymanie pokarmu masz, prawda? potem sprobuj brac po 1 a potem przejdziesz do 2 normalnie i powinno byc ok 🙂 Ja tak bralam, bo jak wzielam 1 na noc i poszlam do rpacy na nocke to myslalam ze umre, bo to obniza cisnienie, wiec masz objawy jakbys miala zemdlec. Nie martw sie, to ejst normalnie, po prostu przyzwyczaj org na spokojnie 🙂 i bedzie ok 🙂

a dajcie spokój. Dziewczyna sie męczy a oni maja w dupie. Wqrwia mnie takie cos!! Powinna juz dawno wrócic do domu z Ewą. a nie siedziec tam i po jaki huj?? Mogla ten czas spedzic w domu!! 😠 😠

Dobrze ze ja mam znajoma lekarke i ona w zyciu by nie pozwolila tak męczyc kobiete. Dajcie spokoj to jest nieludzkie.
Dosik co Ci sie najbardzij przydało w szpitalu? 🙂 Bede pytac wszystkie zeby miec wsio 🙂

No ale Kasia co to da? Nic. Tylko mogą zacząć ją jeszcze gorzej traktować a to by bylo jeszcze gorsze. Nich juz jej wywołaja ten poród niech ma już Ewunie i raz dwa do domku. DOsik ja na poczatek biore 10 sztuk najwzyej mi dowiezie mama.

• Mamusia
Dosik, weź sobie przed spaniem 1 całą, ale zaraz zanim pojdziesz spac, przespisz to złe samopoczucie. Rano mozesz wziąść połowe, a jutro na noc znow 1 całą, w środe rano weż sobie 1 calą bo org juz sie powinien przyzwyczaic, jesli w środe odbierzesz Kacperka to na noc weź jedną i tak jeszcze przez czwartek, jesli jeszcze nie wyjdzie to na noc sprobuj wziasc dwie. Sądze ze od piatku mozesz juz na spokojnie brac zalecana dawke. Wydaje mi sie ze to powinno pomoc, mnie pomoglo. Na pewno nie zaszkodzi 🙂
A przypomnijscie mi, dlaczego Aga poszla na to wywolanie, przeciez ona jeszcze nie miala terminu?