Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Brzusie i Mamusie 🙂
  • Ja wczoraj z małym wyszłam ze szpitala ,mały ciągle je i śpi.Co do porodu to masakra jak będę mieć więcej czasu to wam napiszę ,dziś położna przychodzi,na tyłku nie umiem usiąść 😞i oczywiście problem z piersiami mam za dużo pokarmu cyce jak balony i twarde chodzę po domu z kapustą i muszę odciągać
  • Dziewczynki te które się nie rozpakowały jeszcze jak się czujecie?
  • Posyłam Wam zdjątko mojego słodziaka 😉 Zajrzę do Was pózniej 😘

• Odpowiedzi 73,3 tys.
    • Utworzono
    • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
    dziś, albo jutro może uda nam się Ele rozpakować, bo idzie do szpitala 🤪
    Agaa dalej się męczy w szpitalu, być może dziś coś ruszy, czekamy na wieści.
    U mnie nic się nie zapowiada i u Lauranki chyba też nie 😉
    Tak więc czekamy 🙂
    Perelka a próbowałaś tego koła poporodowego/ kąpielowego dla dzieci? Może coś ułatwi? 😘

Jaki boski hihi ja swojego bobaska tez bede miec nie długo 🙂
    No tak wielki dzien mam nadzieje ze sie skonczy porodem 🙂
    Trzymajcie kciuki za mnie prosze!!!!!
    Jak cos to moj numer jakby któras jeszcze stary miała 515456910
    Bede pisac a jak sie urodzi zdjątko dostaniecie buziaki :*

ja narazie mykam bo młodego musze budzic do cyca ,dziewczyny nie uwierzycie ale on potrafi spac po 6 godz 🤔a ja biedna sie mecze z cycami przy wyjsciu ze szpitala kazali mi go budzic wiec idę 😉

• Mamusia
    Hej 🙂 brzusie i mamuski 😉
    Elus nie bujkaj sie 😁 hihi ciesz sie ze Nikulke bedziesz miala ze soba zaraz 😉
    Elka odwage to Ty masz konkretna... 😁
    Kaska Ty won rodzic juz tez i Laurana to samo!!! 😘
    Cos kolejka sie znowu zatamowala, Age przytrzymuja w szpitalu i tamuje ruch 😜 heh

Eh a ja tak jak mowilam maly w dzien aniol a w nocy KOSZMAR!!ehh 😠 😞 jestem nieprzytomna normalnie 🤨 po kapielce zasnol, potem obudzil sie raz na mleko i spal dalej mowie a to dobrze pewnie dlej tez bedzie spal, a tu dupa kurna ☺️ od wpol 3 do 5 z nim walczylam 😮 po 4 wsadzilam go w lezaczek wlaczylam wibre, tv gral i sobie ogladal 😜 heh ale szybko mu sie znudzilo i go ululalam na brzuchu i spokuj 🤔 a rano idiota karol tak szelescil wszytskim jak sie szykowal do pracy i go obudzil i wyl do 8 😠

Oczywiscie z Karolem znowu wojna...eh on mysli ze jest miliarderem chyba 😠 wkurwil mnie w huj wczoraj 😠 byl tydzien na delegacji a dlugow kurwa narobil jak by nie wiem ile tam byl 😠 eh szkoda nerwow 😉

a jak u Was? jak nocka?

• Mamusia
    Perelka jestes jeszcze?? bo Ty doswiadczona mauska to moze mi powiesz co to mojemu jest 😜

heh on czasem tak dycha jak by przebiegl 100 km taka zadyszke dostaje 😞 az sie boje ze wkoncu tak szybko bedzie dychal ze przestanie 😞 ehh bo to ze jak sie zachlysnie i sie zapowietrzy to juz to zrobil kilka razy 🥴
    I harczy strasznie...a w nosku na czysto

Aniu tak małe dzieciątki mają mój tez tak oddycha ,zachłyśnie się i charczy tym sie nie przejmoj,oczywiście jak dostanie katarku lub zacznie kaszlec to do lekarza z nim gnac 🙂 dobra ide dojarnie wyciagniac hihi

• Mamusia
    Anulka u mnie idetycznie mala moze mi spac na brzuchu chyba z 3 godziny i nic ja nie obudzi a jak tylko ja poloze do lozeczka to sie budzi obrazu

A wogule to wynajelismy wczoraj mieszkanie , ale wsumie srednio jestem z niego zadowolona bo go wczesniej nie widzialam tylko na filmiku u mojego :/ no ale jakos damy rady musimy sie przeprowadzic jakos pewnie neta nie bede miala ehh troszke duzo licza sobie za to mieszkanie, ale mozna wziasc dofinansowanie od panstwa