Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Anulka jest tak - mala kuchnia ( wejda 2 osoby i juz kociol :/ ) pokoj nasz, salon, i jeden maly pokoj moze komus wynajmiemy zeby mniej placic, maly korytarzyk, lazienka i strych 😁

no wsumie powiem ci u mnie takie mleko kosztuje 8 funtów i jak narazie mala jeszcze pol nie zjadla a daje jej juz to mleko z jakies 5 dni, a tobie na ile starcza ?

Kurde chudne tak samo w swoje ubrania smialo wchodze, brzuch juz prawie prawie wklesniety, ale galareta na maxa :/ opycham sie roznymi pierdolami ale mala chyba wszystko zemnie wyciaga

• Mamusia
No ja tez hudne ciagle co mi sie kurde nie podoba 😞 ehh u mnie brzuch coraz lepszy ale wkurzaja mnie te gatki zciagajace 😜 heh a cycki mam takie jakies do dupy sflaczale 😠 eh ale co tam...
noo to sporo 🙃 😆 smialo mozecie wynajac i wiesz zawsze cos mniej kaski do placenia 😉
A jakie dajesz to mleko? jak mialam duza puszke bebilonu ta 800 g to na tydzien a te mniejsze na kolki maja chyba 400 albo 450 to 2 3 dni i nie ma a 23 zl kosztuja 😠

• Mamusia
Kurde no to zeczywiscie dosc sporo ci to wychodzi , ja nawet nie wiem ile ta puszka moja ma, ale jest wielka , tylko ze moja to tak je po 60 -90 nie wiecej kiedy udalo mi sie jej dac najwiecej 120 wypila i spala jak susel puzniej zabita :P
Moja kochana zabka konczy dzis 2 tygodnie 🙂
A twoj ile potrafi zjesc? i je ci on co 3 godziny ?

• Mamusia
Loli u mnie identycznie. Chudne z dnia na dzień 😞 A też jem sporo i konkretne rzeczy. Dużo piję wody. Już mi się pępek wsysa 🤔
Szwy mnie już tak wku....i ci lekarze tu, że jak kazała mi ciągnąć to nawet się nie zastanawiałam i powolutku ciągłam. Mały śpi tak średnio 4 godz. W dzień i w nocy. Przewinę go, nakarmię, poczekam aż mu się odbije, popatrzy troszkę i zasypia. Nie ma problemu ze spaniem w wózku. Otulam go ciasno i śpi. A ja już bez tego szwa coraz lepiej się czuję. Cycochy też już tylko troszkę pieką. Pierwsze jego przyssanie boli, ale już nie popuszczam w gacie z bólu 😁 😁 😁 I jedyne co mnie boli to jak siku robię i już kończę to w dole brzucha zaczyna mnie cuś boleć 😮

Hej dziewczyny!sorki ze sie wtracam ale tak was podczytuje bo na moim forum cisza hmmm...moje dzieciatko 10 pazdziernika konczy roczek i jak tak czytam o waszych zmaganiach zmaluszkami to przypomina mi sie jak to bylo u mnie...nie dosc ze rodzilam 20godz klocka bo mlody wazyl 4470 to jeszcze musialam z nim zostac w szpitalu bo mial bakterie w organizmie a potem przypaletalo sie zapalenie pluc...no i moj synus lezal na neonatologii a ja chodzilam go karmic co szlo mi bardzo ciezko...i glupie pielegniarki wciaz na mnie krzyczaly ze jak to nie potrafie dziecka karmic przeciez to normalne... 😞potem wrocilam do domu i sie zaczelo kino bambino...maly wciaz glodny wciaz na cycku w nocy potrafil tak wisiec z trzy cztery godziny...butelka poszla w ruch...plakalam prawie caly czas bo mialam wyrzuty sumienia co do tego ...ale wkoncu po jakichs 2tygodniach przeszlam calkiem na butelke...dziecko najedzone i szczesliwe... 🙂chociaz do dzisiaj zaluje ze nie udalo mi sie karmic piersia 🤔ale moze przy nastepnym sie uda 🙂ale naprawde po porodzie doswiadczylam czegos takiego jak depresji...mialam straszne nastroje czasami zalowalam ze chcialam dziecka,kazda z nas to przezywa...ale pozniej bedzie na pewno lepiej jestem tego przykladem... 🙂
Wiec naprawde poczatki sa trudne ale pozniej sie wszystko normuje dziecko zaczyna rozpoznawac dzien i noc i spi w nocy lepiej... 🙂im starsze tymmniej placze... 🙂i jest coraz kochansze... 🙂moj teraz zaczyna chodzic i nie moge sie na niego napatrzec taka jestem z niego dumna... 😁a powiem wam ze do dzis nie przesypia calej nocy czasami spi a czasami sie budzi na butle mleka... 😲czekam moze mu to przejdzie... 😁
Przepraszam ze sie wtracialam ale chcialam waspodniesc na duchu...pozdrawiam i zycze samych radosci z waszych pociech 🙂

• Mamusia
Elu tez tak mialam ze chyba przez 3 dni jak robilam siku to mnie na maxa wszystko pielko, jak mi sie siku zachcialo i mialam isc do wc to juz swieczki mialam w oczach i tak powoli.

Anulka powiedz mi a jak tam u ciebie z okresem? skonczyl ci sie juz?
Bo ja nadal krwawie, malutko bo malutko ale nadal cos tam leci.
I jak tam u was z no wiesz 😁 sexu sexu 😎 ?
Bo mnie roznosi juz po katach 😜

hey laseczki 🙂
widze że piałyście o chudnieciu u mnie to jakaś masakraraz że totalnie straciłam apetyt jem tyle co kot napłakał to chudne w tempie expres, po samym porodzie spadło mi 10kg + 4 kg teraz osttatnie dni 🤔 brzuszka praktycznie nie mam tylko taka galareta ale ściągam ją tym pasem i jest ok 😉 . Mój przyszedł z nocki koło 7 biedulek taki padnięty śpi teraz.

• Mamusia
wody nie daje mu juz, a jak dawalam to tak 50 a teraz to nawet 100 herbatki potrafi walnac sobie 😉
U mnie ze seksem...tez mnie nosi ale sie boje ze wpadniemy i co 😲 musze najpierw do lekarza isc i cos pomyslec o tabletkach albo plastrach 😉 i to najlepiej takie zebym przytyla 😁 ehhe
No Maly juz miesiac ma..heh:d dzis 4 tyg skonczyl 😉
A okresu nie mam leci tez bo leci ciagle..eh
Ale boli mnie rzuch czesto jak na okres tyle ze to chyba te szewku w srodku 😮

• Mamusia
Hej 🙂 Jak was tak czytam to ja tez juz chce, ale mojemu sie nie spieszy. I mam wrazenie ze przeniose sie na pazdziernik 😞 w piatek ide do lekarza, choc caly czas mam nadzieje ze uda mi sie rozpakowac przed. Mojego dzis wyslalam po herbatke z llisci malin, wszystkiego bede sie chytac. Mój już z Dawidkiem negocjuje, że jak się urodzi szybciudko, to bedzie z nim w niedziele F1 oglądał 🙂 bo Mój to pasjonata jest 😁 chce to zobaczyc 🙂