Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Moja mala tez strasznie podnosi glowe, i teraz juz nawet ja utrzymuje dosc dlugo , wkoncu spi 3 godziny, gdzie 2 godziny spala u mnie na brzuszku 😞 kurde przyzwyczai sie i bedzie lipa, no ale ona jedynie tak zasypia szybko 😞 nie wiem czy lubi spac na brzuchu czy cos 😞 ale puzniej jak chce ja odstawic do lozeczka to sie budzi teraz akurat chyba zasnela w pozadny sen i spi.
Ale zaraz mi zrobi pewnie pobudke na jedzenie a tak szczerze to oczy mi sie juz same zamykaja 😞 taka jestem jakas zmeczona tym wszystkim ehh, chyba zly dzien mam bo najchetniej to bym sie rozryczala 😞 ale to chyba z tego zmeczenia tak to wszystko we mnie buzuje 😞 jeszcze mnie przeprowadzka czeka teraz gdzie ja czasu na jedzenie nie mam a co dopiero uzadzic wszystko 😞 ehhh dramat az mi sie nie chce o tym myslec.

• Mamusia
Dziewczyny Ania87 do mnie napisała.
Są w szpitalu, mała dostała żółtaczki. Od rana po lekarzach. Mała leży pod lampami.
Ania pisze, że jest im zimno i głodno( bo ona jest tylko z małą).
Strasznie ją pokuli, podłączyli kroplówkę do główki. Mówi, że obie płaczą.. 😞

• Mamusia
a one juz w domu przeciez byly nier??? jejciu co te dzieciaki sie nacierpia 😞
loli musisz byc silna, ja wiem ze teraz ci ciezko ale potem jak juz mala sie unormuje i brdziecie juz tam mieszkac to bedzie lepiej... 😘

ehh latwo sie mowi gorzej to przezyc ☺️

nawet nie wiecie jak sie ciesze ze was mam...ze moge sie wygadac i wiem ze wy macie podobne sytuacje odczucia itd... bez was ja bym w psychiatryku wyladowala 😘

Eloite spokojnie któaś tez tu kiedyś mówiła ze nic się po lekarzu nie zanosi, a urodziła na dniach nie pamietam kto to był dokładnie 😜
Ja właśnie wróciłam od małego 🙂 🙂
a wcześniej wysprzątałam sobie tutaj i wszystko lśni i czeka na skarbka naszego małego 😁

• Mamusia
Laurana mnie dorwało zmęczenie, zamulenie i jak mi wody zaczęły odchodzić to dostałam mega drgawek. Łapy mi latały jak alkoholikowi. A na izbie przyjęć okazało się , że mam 38stopni 😞 Skąd gorączka? Nie mam pojęcia.
Loli ja dzisiaj też mam taki dzień. Krystian ciągle poza domem. Wychodzi ,,na chwilę,, i tyle go widzieli...Godzinami siedzi 😞 😞 😞 Smutno mi, zimno i w ogóle...

• Mamusia
nie bo ja po cc mialam bardzo malo a maly nie umie ssac a treraz jak umie to ja juz jem normalnie bo bym znikla, i sie zapycham czym sie da.A nie chce nic mowic ale jak Kacperek dostaje teraz z butelki to tez moze nie umiec ssac 😞

Elus ja tez mialam goraczke ... a przy wodach to telepotalo mnie tez ale to chyba bardziej z nerwow

• Mamusia
nie benerwuj sie kochana.. te nasze chlopy tak robia... najpierw karol niedawno loli teraz u ciebie... i biedna eluska jeszcze po drodze ☺️

ide bo musze do kapieli przyszykowac i temu czubkowi staremu obiad...eh dzis to po wczorajszej klotni traktowal mnie norlanie zal... 🤨 jak obcy normalnie ze mna rozmawial przez tel 🤢 jutro sobie jedzie jednak w trase to moze przemysli to i owo.. ehh

lece:***