Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
mala elusi kochana niunia 😉
domi ja mam identycznie;( tyle ze ja sie zapycham czym idzie czasem obiad bo nie mam czasu;( w nocy jak robie mu mleko to wciagam wszystko co mi pod reke wpadnie.przytylam 11 a schulam juz 13... i penie jeszcze bo wazylam sie prawie tydz. temu;( a co karmienia moj tez nie umial przez butelke;( teraz mam antykolkowa z tt i ten dydus jest twardy i musi mocno ssac to nie dojada bo sie meczy i nie umie;(
a na normalnej sie krztus;(

teraz zasnol chwile temu ale tak nerwowo... co chwila sie wzdryga i piszczy, cos go wystraszylo;(

czekoladka dobre to ze mozesz ja zabrac

kasiu trzymam kciuki zeby nie bylo pawia po wypiciu

• Mamusia
a co do brzucha to przed karolem to sie wstydze nawet bo to wyglada oblesnie;( jeszcze sine na udach mi wyszly rozstepy od srodka i na biodrach 😮
mam tylko nadfzieje ze do lata to zniknie bo sie nie pokaze na plazy 😞
a dzis kupilam gatki az po cycki i w nich pokladam nadzieje 😜

jak szlam to babka patrzyla do wozka i mi na brzuch spytalam tesciowej czy brudna jestem albo jakos nie tak ubrana a ona ze nie ale brzuch masz jak w 3 miesiacu a takie male we wozku to smiesznie wyglada jak juz znowu bys byla w ciazy 😮I KURDE MA RACJE 😞

• Mamusia
a co do brzucha to przed karolem to sie wstydze nawet bo to wyglada oblesnie;( jeszcze sine na udach mi wyszly rozstepy od srodka i na biodrach 😮

jak szlam to babka patrzyla do wozka i mi na brzuch spytalam tesciowej czy brudna jestem albo jakos nie tak ubrana a ona ze nie ale brzuch masz jak w 3 miesiacu a takie male we wozku to smiesznie wyglada jak juz znowu bys byla w ciazy 😮I KURDE MA RACJE 😞

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
eloite napisał(a):
Domi jak myślę,że te brzuszki Wam się ujędrnią jak tylko skóra wróci na swoje miejsce 😉
jak nie masz problemów z regularną pielęgnacją to ani się obejrzysz a będziesz świetnie wyglądać 😉 😘

Cześć i co nic dalej się nie rusza? 🙂

nie, ale zaraz się biorę za wywoływanie 😁 😁 😁

• Mamusia
Ania8888 napisał(a):

raczej patrzyła i zazdrościła, ze wyglądasz tak po ciąży. jak nam pokazywałaś ten brzuch (a to było juz chwilke temu) to się nie mogłam napatrzyc jak dobrze juz wygląda!

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
eloite napisał(a):
Mini23 napisał(a):
eloite napisał(a):
Domi jak myślę,że te brzuszki Wam się ujędrnią jak tylko skóra wróci na swoje miejsce 😉
jak nie masz problemów z regularną pielęgnacją to ani się obejrzysz a będziesz świetnie wyglądać 😉 😘

Cześć i co nic dalej się nie rusza? 🙂

nie, ale zaraz się biorę za wywoływanie 😁 😁 😁

A masz jakiś sposób? mi przy Oliwce pomógł gorzki grejfrutowy sok 😁 cały dzień czkawka a na wieczór skórcze 😁

olejek rycynowy 😜 a jak nie pomoże to dynamit w tyłek 😁 😁 😁

cześć brzuszki i mamuśki 🙂
aaaaaa! moja Iga wykąpana, wykarmiona i śpi! NARESZCIE 🤪
chwile mnie nie było ale miałyśmy problemy z brzuszkiem :/ coś niuni dokuczał od przedwczoraj 😞 moja malutka, wymęczyła się jak nie wiem.
siadam do nadrabiam zaległości 😉

• Mamusia
ciepły prysznic nic nie daje.
kawę spróbuję (bo normalnie nie pijam)
mycie okien też guzik.

ale dzisiaj przeczytałam już trzy artykuły, w których pisze, że możliwe jest przenoszenie ciąży po jej uprzednim utrzymywaniu (a to jest moja sytuacja) więc nie wiem czy takie metody znają egzamin..

u mnie żadne wywoływanie nie skutkowały 😉 i tak pisze Mini23 po utrzymywaniu przenosiłam 3dni

a jeszcze się wam pochwalę zdjęcie jakie jej ostatnio zrobiłam
[URL=http://img716.imageshack.us/i/1007139k.jpg/][IMG]http://img716.imageshack.us/img716/4737/1007139k.th.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]