Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

To jest maly terrorysta a nie dziecko 😁
Biedna sie meczyla w nocy ponad godzine z bekaniem.. i caly czas sie napinała i płakała ehh
a pozniej jak sie obudzila to juz miala w nosie spanie. Także dzisiaj ledwie patrze na oczy a jeszcze szkola :/

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej laski co tam u was jak nocka?u mnie nawet ok
loli coś mi się nie udaje tego albumu zrobić tak jak ty masz tylko pod suwaczkiem mam adres strony a nie taki''suwak''jak ty ze zdjęciem ,..... ☺️ciemna jakaś jestem.......
moja małą wczoraj tak mi ulała ze szok kurde cała obrzygana była pierwszy raz jej się to zdarzyło ,ale mnie przestraszyła..... 🥴
a teraz sobie siedzi w najlepsze i wibruje dupeczkę na leżaczku heh 😁
miłego weekendu
😘

Loli a kto powiedzial ze mam? 🙂
Kompletnie nie mam sily, ochoty ani nic z tych rzeczy.
Teraz tylko marze o pójściu spac. Jak na zajęciach nie zasne to bedzie cuuud.
Ja głowe mylam wczoraj :P
Bo tez juz w stanie masakrycznym moje wlosy byly. I tak musze isc do fryzjera wkoncu

• Mamusia
No ja tez musze napewno je podciac, bo sa na maxa zniszczone ale tez bym chciala jakas fajna fryzurke 😉 hmm sama nie wiem kusi mnie zeby sie obciac na krutko 😮 😮 ale wiem ze bede na maxa zalowala !! Ale kurde taka odmiana by sie przydala jak cholera ;] ale znow tyle puzniej zapuszczania 🤨 🤨 nie wiem musze sobie znalesc jakas fajna fryzurke z wycieniowanymi wlosami ale zeby zostala moze taka dluzsza dlugosc moich wlosków.
Chodz pewnie jak pujde do fryzjerki i zobaczy moje dlugie wlosy zniszczone to pewnie z pol ich bedzie chciala uciac :/ chyba z 2 lata nie bylam u fryzjera :/

dla mnie niestety wszystkie fryzurki z wycieniowanymi wlosami wygladaja tak samo :/
sama mam wycieniowane i w sumie albo je moge wyrownac albo cieniowac dalej :/
a ja bym chciala cos innego
tez chcialabym krotkie ale bym zalowala 😉

Hey dziewczyny
teraz jest troche czasu nie ma Matiego więc moge wam napisać co i jak.
Więc wydaje mi się że moje małżenstwo jest totalnie do dupy 😞
ja ległam w ciagłej gonitwie obowiązków pranie, sprzątnie, gotowanie, zajmowanie sie małym, studia, nauka 😞
Czasem siadam i nie wiem juz w co ręce włożyć ;(
na dodatek co chwildze ktoś chce przychodzić a co mam odmawiać ;/ już tak przesówam te terminy jak moge jak mam dużo na głowie 😞
Mati przestał być dla mnie jakimś oparciem, co prawda przy dziecku pomaga mi
ale pozatym to nic, zostawia po sobie bałagan, musze go prosić by cokolwiek zrobił od siebie,
a jak gra to go nie tykać nie dawać mu dziecka ani nic !! 😠
😞 😞 😞 codzinnie siedze sobie gdzieś w koncie i wyje jak do ksieżyca,
wczora byłam u mamy po zajeciach na godzinke pogadać,
nawet ona widziała po mnie że jest nie tak.
Mati zamiast mi pomagać wspierać mnie okazać troche czułości to co robi ?! 🤔
ciągle się o cos czepia i miły jest tylko dla dziecka nie dla mnie chodzbym mu cos zrobiła 😞
po porodzie nie usłyszałam od niego słowa DZIĘKUJE za syna albo coś 😞
on sobie myśli chyba ze ten poród to była serio łatwa i bezbolesna sprawa mimo iż widział jak się męcze 😞 zero wdzięczności ;//
Teściowa to też jest drugi punkt który WKURWIA mnie ponad wszystko jej wpierdalania się mam już po dziurki w nosie !! 😠
albo głupie pyt:
Czemu ona wam tak płacze? 🤢
A robicie mu to a tamto 🤢
wrrrrrrrrrrrrr 😠 😠 😠
Wpierdala sie do mojego dziecka zamiast zająć się swoim dzieckiem (tkz: bratem od Mateusza)
który ma wieczne problemy w szkole i z nauka.. już nie raz miałam jej to ochote powiedzieć 🤢
Trzecia sprawa chrzciny ;/
Ja biore na chrzesną moją kuznke bo moja siostra to małolata moim zdaniem, a mój brat jest taki nie rodzinny wiec kacper nic by z niego nie miał, a kuzyneczke mam świetną od serca poporstu, a Mati kogo chce wziąsć ;/ swojego brata ewidentnego DZIECIAKA ;/
i ma to głęboko w dupie żemi to nie odpowiada 😞
Przecież on to jest jeszcze ewidentne dziecko ma 16 lat ale czasem jak słysze jakie on pierdoły plecie to mnie krew zalewa 😞
I mam takiego kogoś wziasć na chrzesnego dziecko bedzie trzymać dziecko do chrzustu ZAJEBISCIE 🤢
przez to nawet nie chce mi sie załatwiać tych chrzcin ;/ 😞
Co jeszcze mój kochany maż chciał sobie isć dzis na nocną popijawe z kolegami
ale ja powiedziałem OOO NIEEE !!
ja tyle na głowie a on sobie balował będzie...
normalnie cisnienie skoczyło mi do 200 jak mnie o to zapytał ;/
Po drugie byłam chora w sumie dalej jestem ;/
sądzicie że on mi chociaż raz zrobił herbatę albo zapytał czy czuje sie żle czy nie ma zabrac małęgo bym sie przespała 😞
NIC totalnie nicc 😞
on nawet nie zauważa że ja ciagle smutna chodze, że sztucznie sie usmiecham ;/
nicc ma to wszystko w nosie.
A jak mu wczoraj powiedziałam ze wydawało mi się że keidys kochałam innego Mateusz anie takiego jakim się teraz stał to on mi powiedział że sie nic nie zmienił 🤔
Nie kurwaa może to ja się zmieniłam fakt narosło mi troche obowiążków ale wszystko godze
bo musze 😞
Ehhh sorki że wam tak tu wszystko wywaliłam co mi na serduchu leżało 😞

Oj Dosiczku...
Biedna Ty...
Faktycznie nie masz pomocy w Matim eh..
Wiem ze Ci ciezko bo mi wcale nie łatwiej. Może pogadaj z nim, i powiedz to samo co nam napisalas. On musi sie postarac Cie zrozumiec. Przeciez pogodzic wszystko nie jest łatwo..
a z ta popijawa to zdecydowanie przesadzil. 🤢 Zero wyobrazni..
🤢

• Mamusia
Eluska no wsumie masz racje z tym cieniowaniem hmm moze grzywke sobie strzele 😁 ?? pamietam ze jak sobie kiedys zrobilam ta taka normalna-co byla na nia moda to tak zajebiscie mi sie puzniej podobalo jak ona odrastala i dawalam ja na bok normalnie cudna byla wtedy sama nie wiem.

Dosik kochana ehh niektore sytuacje mam identyczne! a wiec nie jestes sama , moj tez dzis polazl do roboty ;/ a ja sie wsumie lepiej troszke czuje.
Ale cos ty mam idnetycznie chora praktycznie jestem lekko od kilku dni ale ona jakos nie zwrocil uwagi.
On jak wraca z pracy to pocaluje mala w czulko i cos tam sobie robi-albo obiad albo gra to gdzies wyskoczy do kolegów i tyle.
Sama tez go musze prosic czy ja nakarmi albo czy ja przwinie.
A wiec oni sa identyczni 😉 ale ja sie juz wsumie pogodzilam z tym.. ze jest jak jest... niby chlop zarabia a baba siedzi i wychowuje dzieci :/ no coz taka podzielnosc obowiazków ;/
Ale wiem jak jest czasem przykro i chcialo by sie przytulic, polezec ze swoim jak kiedys 😞 😞 😞
JAK NARAZIE CZASU BRAK NA TAKIE CUDA..

• Mamusia
Dosik bo przecierz do nich mozna mowic... oni poprostu czuja sie juz zapewni siebie i wiedza ze sie nie musza o nas starac co nas maja dziecko splodzili i tyle....
Ja nie pamietam kiedy ostatnio dostalam kwiaty od mojego...

A O SLOWIE DZIEKUJE PO PORODZIE PHII TEZ NIE SLYSZALAM NIC TAKIEGO kwiatka tez nie dostalam, to kolega z ktorym mieszkalismy kupil mi bukiet a ON nic... a przychodzil do szpitala pare razy wiec mogl kupic... ale dupaa... splywa to po mnie... ciesze sie miloscia malej 😉

• Mamusia
Ja sie z moim ostatnio tak poklucilam i mnie juz wkurwial ze mu powiedzalam ze sie zastanawiam nad zjechaniem do polski....
A puzniej kilka dni puzniej mu powiedzialam ze nie chce juz z nim mieszkac...
A przed wczoraj wyjechalam do niego z tekstem - idz i niewracaj.

A wiec kochana sama widzisz..

• Mamusia
Ehh no tak- tylko ze jak ja do mojego z takimi tekstami to on sie tylko wkurwia ale nic z tym nie robi i on dobrze o tym wie ze ja od niego nie odejde bo gdzie?
On zarabia i wogole...
A wiec to tez takie durne wrrr...

Ty masz chociarz mozliwosc sie wyprowadzenia chociarz wlasnie na te kilka dni do rodzicow czy cos.. i on zawsze sobie moze jakos przemyslec ta cala sytuacje, a ja dupa ..
Ciekawa jestem jak to bedzie jak polece do polski ...

• Mamusia
Wiesz po niech sie mozna wszystkiego spodziewac...
Moja niunia jak zacznie plakac to tylko jest wiecznie no zrob cos.. wez ja..

A przedwczoraj jak sie z nim poklucilam bo sie polozylam i mala plakala i sobie pomyslalam KURWAA niech sie nia zajmie.. a on do mnie CO Z CIEBIE ZA MATKA a ja do niego mowie to no to zajmi sie mala!! to ja bujal a ona nic dalej plakala i do mnie z tekstem idz jej zrób herbate a ja do niego sam idz zrob zajmujesz sie nia to jej zrob a on do mnie ze ona placze a ja no i co jak ja jestem sama w domu to jakos musze ja zostawic jak placze i ide jej zrobic herbate to zaczol mnie wyzywac ze jestem jebnieta i ze on az sie boji co ja robie jak jego nie ma w domu 😮 co mam kurwa robic ? aaa szkoda słów... wkoncu nie mugl jej uspokoic i mowie moze ona chce zebys ja przytulil, no to ja wziol na rece i przestala plakac a on ooo tak ci dobrze i cos tam do niej slodzi a ja mowie taaaakk jak bym ci nie powiedziala to bys ja kurwa dalej bujal w tym bujaku a on do mnie zebym zamknela morde.. 😮 zlewka na maxa ona przestala plakac a ten odlozyl ja do bujaka i sobie poszedl i huj.. wtedy mu powiedzialam zeby sobie poszedl i zeby niewracal...

ALE TERAZ JUZ GITARA

oj dziewczynki 😞 mam nadzieje że to przejściowe te Wasze problemy! wiecie...hormony! faceci się nie zmienili...no, może troche, ale to głównie my, nam a w głowach się przewartościowało i wymagamy niewiadomego! przemyślcie sobie to dobrze...
ja nie mówię, bo mnie też wqrwiało jak Mich się napił raptem jednego piwa, że może to w jakikolwiek sposób odreagować, ale tak jak Loli napisała...ciesze się miłością małej 🙂 ona jest dla mnie najważniejsza!