Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ania8888 napisał(a):
kasia1986 napisał(a):
Independent_19 napisał(a):
Bardzo proszę o głosiki na mojego Synka w konkursie fotograficznym 😉
http://praca.policja.pl/portal/pwp/746/38752/Dokumenty_do_pobrania.html

Z góry dziękuję ;*

zobaczyłabyś chociaz jaki link dajesz do kliknięcia...

no wlasnie to samo chcialam napisac 😜
A wy jak tam rozpakowane wszystkie czy jeszcze nie??
jak urodzone dzidziule??

Przepraszam jeszcze raz za ten pomyłkowy link, ale to sprawka mojego narzeczonego ktorego o to poprosilam a on pomylil linki bo cos tam sobie szukal 😉 dziekuje ze mi powiedzialyscie 🙂 A tak nawiasem mowiac mialam termin na 17 paź ale niestety urodziłam wcześniaczka 14września, przyjęłybyście mnie też do Waszego grona wrześniówek?? ☺️

Powiem Ci, że aż zaskoczona jestem jak dobrze się czuję 😉 Czasem biodro boli ale to chyba przy Kubusiu coś sobie nadwyrężyłam i teraz się odzywa.. Szyjka dalej kłuje, powoli odczuwam coraz mocniejsze skurcze ale rozwarcia zero.. Przy Kubie miałam już regularne skurcze co 30-45 sekund i zero rozwarcia..
Teraz właśnie rezygnuję z wyjazdu do Kielc na studia bo już się trochę boję tak daleko jechać 😉 i czekam cierpliwie.. cały czas liczę na to, że Mateusz zechce się szybciej pojawić na świecie niż starszy brat 😉

A Ty jak tam się czujesz w roli mamusi?? Jak malutka? 😉

• Mamusia
E no to widze ze masz identycznie jak ja 😉 u mnie ciaza przechodzila spokojnie tylko pod koniec duzo partii ciala bolaly 😉

A u mnie córeczka przekochana 🙂 grzeczna, duzo spi juz sie unormowala czasowo, dniowo 😁 regularnie je kupki robi 😉 a wiec nie mam co nazekac naprawde 🙂
Mam czas dla siebie, na obiad,na sprzatanie ,prasowanie wiec nie jest zle 🙂

Zaniedlugo wlasnie planuje jakos zjechac do polski 😁 mam nadzieje ze juz bedzie bajkowo zimowo bialo 😁
Bo wiadomo u nas w górach 😁 to jak przycisnie minusowa temp. to nie popusci 😁

Loli napisał(a):
E no to widze ze masz identycznie jak ja 😉 u mnie ciaza przechodzila spokojnie tylko pod koniec duzo partii ciala bolaly 😉

A u mnie córeczka przekochana 🙂 grzeczna, duzo spi juz sie unormowala czasowo, dniowo 😁 regularnie je kupki robi 😉 a wiec nie mam co nazekac naprawde 🙂
Mam czas dla siebie, na obiad,na sprzatanie ,prasowanie wiec nie jest zle 🙂

Zaniedlugo wlasnie planuje jakos zjechac do polski 😁 mam nadzieje ze juz bedzie bajkowo zimowo bialo 😁
Bo wiadomo u nas w górach 😁 to jak przycisnie minusowa temp. to nie popusci 😁

A ja tam mam nadzieję, że zima się rozmyśli;p bo kurcze.. ja to się do gór nie nadaję;p nie ma dla mnie gorszego czasu niż zima..

To super, że mała już od początku taka ułożona 😉 Ja na początku z Kubkiem to miałam przejść.. całymi dniami przy cycu chciał być.. Jak teściowa na 3 dni wyjechała to przez te 3 dni ja nic nie jadłam bo nie miałam czasu - w sumie do dzisiaj mu zostało, że ktoś musi się nim interesować;p

No to z tabelką mogę sobie dać spokój 😉 Ja byłam kiedyś w Rabce na wakacjach i pamiętam że szło się tak wysoko wysoko do góry prawie na samym szczycie był domek w którym mieszkałam 😆 I bardzo mile wspominam te wakacje

• Mamusia
GoGr mi to sie znow wlasnie teskni za tymi klimatami 😞 górami, swiezym powietrzem, sniegiem,

U mnie teraz swieci slonce i niebieskie niebo jest- a ja jeszcze w baletkach chodze, a wiec jak piszecie o zimie i sniegu teraz to jakos sobie tego wyobrazic nie moge bo ja w bluzie smigam, albo wiatróweczke sobie załoze 🙂
A tam juz pewnie puchówki i kozaki 🙃 🙃

No co kto lubi;p Ja tam za śniegiem nie przepadam...
Faktycznie w kozaczkach już trzeba chodzić bo od dłuższego czasu nawet mróz w nocy jest.. a wiatr taki typowo zimowy, ostry... Ale chyba na ciepłe kurtki jeszcze się nie przerzucają;p
Ja bym się z największą przyjemnością zamieniała z kimś i na zimę wyjeżdżała w cieplejsze miejsce;p

Loli napisał(a):
GoGr wiadomo jak tego nie masz to tesknisz, a jak to juz masz to bys najchetniej sie zamienila 😁
Zawsze to tak jest 🙂
Moja kolezanka gdzies tam w mg pracuje w jakims sklepie z bielizna ale nie wiem jak sie ten sklep nazywa i gdzie jest polozony

Ja mieszkam zaraz na początku mg i to dopiero niecałe 2 lata więc nawet nie wiem gdzie tu może być sklep z bielizną;p w md to owszem, ale na tym naszym zadupiu nie mam pojęcia;D