Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
aaa i co mnie najbardziej wkurza jej lapki 😠 😠 ciagle ten brudzik sie jej zbiera pomiedzy paluchami :/ i ona non stop zacisniee te piesci (trzyma garde) i ciezko mi jej umyc je :/ bo nawet w kapieli tak trzyma 😁

Ale pamietam wlasnie jak bylam mala tylko prosze mi sie tutaj nie smiac, to tez siadalam sobie gdzies i wyciagalam ten brud pomiedzy palców u nogi 😁 hehehehehehehehe ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
pisalam wam ze bylam u tej doktorki prywatnie, ona jest dobrym lekarzem, mnie leczyla w dziecinstwie z duzym sukcesem, a inni sobie nie dawali rady. i ona mi powiedziala ze wit K to taka moda, raz ją zalecają raz nie i teraz akurat taka faza że każą brac i mowila ze ona nie widzi potrzeby. o wid d to powiedziala zeby kupic wit A+D i 2kropelki jej dawać raz dziennie. jeszcze mowila mi o tych herbatkach bo ja daje z hippa te gotowe ropuszczalne, powiedziala ze lepsze sa zzwykle takie do zaparzania. na pewno mniej wygodne ale jak sie skoncza mi te z hippa to tamte bede dawac. jak mi sie cos jeszcze przypomni to wam napisze

My juz wrocilysmi i co...
Moja mala to glodomorek straszny stad to ulewanie i bole brzucha!!!
Wysypka ze niby potowki.. no nie do konca sie zgadzam.
A tak to nutriton mamy i zobaczymy..
yh padam a tak wogole mala caly dzien nie spi.. od rana!!! normalnie niedowiary!

• Mamusia
hejka 🙂 mialam dobry humor dopóki prawie nie skrzywdzilam wlasnego dziecka 😞 otoz tak....brat elus w koncu chyba sie ogarnal.zobaczymy jak mu ta praca sie spodoba bo jest dosc...brudna ☺️
w lumpkach wychaczylam pare ubranek,ale i tak nie to co chcialam. tak lazilysmy najpierw po lumpach i mialysmy isc juz z kolezanka, franiem i jej corcia po ten lezak dla młodego. ale zadzwonił szwagier ten z norwegii co ma byc chrzestnym ze u nas pod drzwiami czeka. a ze jutro juz wyjezdza do norwegii i bedzie dopiero na wigilie to odrazu wrocilam do domu. i zla troche ze lezaka nie mam 😞 wchodze patrze a ten wariat kupil malemu identyczny lezak jaki upatrzylam sobie 🤪

• Mamusia
krystian postawil lezak na lawie. a ja tak w kocyku zawinietego malucha wlozylam i nie zapinalam pasow. i idiotka nie pomyslalam ze maly lezy tez na serwetce. i zjechal fotelik 😞 😞 😞 w ostatniej chwili zlapalam malego jak juz byl glowa w dol 😞 😞 😞 tak sie poryczalam ze szok!!!! Durna baba no 😞 😞

• Mamusia
z tylu lezaczka masz regulowana wysokosc siedzenia... zrob na nizej.. na pol lezonco..

nie martw sie... 😘
ja ostatnio go trzymalam i schylilam sie a on glowa uderzyl o prakle 😞 raz go trzymalam na kolanach zagapilam sie a on mi spadl na tapczan z nich... 😞

nie ty jedna jestes taka gapcia 😉
to musi stac na stabilnym i najpepiej na ziemi albo trak tak ja mam rozlozonym lozku