Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
to czemu mi kumpela powiedziala ze trzeba chodzicx kilka razy.. ze to na dawki jest podzielone i ze za 1 kojarzona w kilku dawkach dala ponad 300 zl za inna znowu ponad 400 i cos ytam jeszcze.. ze tysiac prawie wyszedl.. i polozna tez...
ee tam;p

ale widzialas te dodatkowe co wypisalam??
franio mial to szczepienie? jak zniosl?

• Mamusia
Nie mam pojęcia skąd ta twoja koleżanka to wzieła. Może jej właśnie o te dodatkowe chodziło? 🤨 A może chciała zabłysnąć i sprawa się sypła 😜 My wzięliśmy tą 6w1. Był ukłuty raz i za 6 tyg znów idziemy i znów trzeba zapłacić i znów będzie tylko raz ukłuty. Teraz śpi już trzecią godzinę 😲 Wybudza się z krzykiem 😞 Jak by go ktoś zabijał. I znów zasypia...Aż się martwie o niego 😞 😞 😞 😞

• Mamusia
nie nie nie bierz.. kup ta gazete tam pisze po kolei na co to sa te dodatkowe"zxalecane"

a jemu nic nie jest.. nie martw sie 🙂 on sie wystraszyl zASTRZYKU I moze sie tak wzdrygiwac bo mu sie to sni 😉 a na noc mozesz mu dac pol ml do 1 ml panadolu zeby spokojnie sobie pospal... 😉 moj tez spal i to duzo po tym szczepieniu.. na szczescie tylko temp. mial obnizona i troche katar i bylam z nim u lekarza to powiedzial ze to efekt po szczepieniou i dal sanosvit- kalcjum, wit c w kroplach .. wszytsko ebz recepty 😉 do teraz mu daje ale mniej zeby nic nie zlapal... no i d... 😉
Obserwuj go i mierz mu temp./ tak raz dizennie zeby nic nie zlapal

Hey dziewczyny !! 😉
My dzis po szczepeniu a wzieliśmy te bezpłatne jejciu 😞
mały dostał 2 zastrzyki jeden w rączke drugi w nóżke a jak płakał 😞
a ja razem z nim 😞
Załowałam póżniej że nie mogłam mu kupić tych płątnych ale nie było teraz za bardzo kasy na to 😞
Znów brak czasu by cokolwiek nadrobić 😞
mam dziś troche roboty na zajęcia
Jeszcze mały jest marudny 😞
Tęskniee za tym klachaniem z wamii 😞 😞 😞 😞
oby wkoncu mi się ten czas unormowałam bym miała czas na brzuszka
😘 😘 😘

• Mamusia
loo no to moj pewnie tez tyle co wasze klopsy 😜

ehh ma 35,7 temp....= cos sie szykuje 😞 😞 ehh
marudzi nie chce jesc.. tylko pic
oczy mu sie swieca,
czerwone do okola... eehhhh 😞

damy rade 😉

domi unormuje sie, powiedz ze cioteczki go o to prosza zeby sie podzielil mama troszke 😜

• Mamusia
HEJ DZIEWCZYNY W KOŃCU MAM DOSTĘP DO NETA I CHWILĘ WOLNEGO ,BO MOJA KRÓLEWNA ŚpI JUŻ GRZECZNIE OD GODZINY 🙂
z przykrością stwierdzam,że ja rozpieściłam ,bo teraz tylko na rękach i tylko przy cycu zasypia i jeszcze najlepiej jak ją kołysze... 🤢 🤢 🤢 no ale trudno moja wina....nie wiem jak ją do smoczka przyzwyczaić....????????
co tam w ogóle u was nowego nie mam szans czegokolwiek nadrobić bo mam 150 str...
mam pytanko czy któraś miała pokarm w lekko wodnistym mlecznym kolorze bo mi się kurde taki zrobił....jasno biały i jakby więcej wodnisty.... 😞tracę pokarm czy co?
pozdrawiam mamuśki i buziolki dla maleństw 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Hej mamuski
Sioperka ja tez czasem mam taki pokarm wodnisty i przezroczysty bardziej, ale zauwazylam ze jak zjem cos malo tresciwego albo nie zjem wcale to taki sie robi, a jak normalnie porzadnie zjem i wartosciowy posilek to jest mleczny i gestrzy, takze wcinaj 🙂

Ania8888 (heh nigdy nie pamietam ile tych ósemek 😁) jeszcze raz dzięki za zdjęcia są naprawde super! 😘
I trzymam kciuki żeby Marcelek był zdrowy.

My na szczepienie idziemy 2 listopada a 3-go mamy bioderka, potem kontrola morfologii czy juz dobrze a 16-ego chirurga. Masakra.
Wiecie co? Tak czytam co piszecie o tych szczepieniach i jestem glupsza niz bylam. Musze sie dokladnie zorientowac jak to wszystko wyglada z tymi platnymi i nieplatnymi bo zglupialam, juz mi sie wszystko poplatalo. I te 6 w 1 i te oddzielne. Nie mam pojecia o co chodzi. Musze poczytac. No i upewnic sie jak to jest z tymi szczepieniami w Anglii bo reszte tam dostanie wiec zeby byly takie same. Bo wiem ze tam na rota i pneumo sa darmowe i chyba w jednym wszystko.
Loli orientujesz sie dokladnie jak tam jest?