Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Czesc mamuski ,co tam u Was?Pisalyscie o antykoncepcji ja bralam tabsy i raz mialam ten zastrzyk po zastrzyku nie mialam okresu rok czasu i bolal mnie strasznie brzuch ,a jak juz mi lekarka wywolala okres to mialam go przez tydz dwa tyg przerwy i znow .Lekarka mowila ze to jest dla tych osob ktore juz nie planuja dzieci bo pozniej sa klopoty .Co do macierzynskiego ja tez mam 10 kazdego miesiaca i nie ma problemu.Moj Pawelek tez tak ma jak mu wypadnie smoczek 😉
  • Wiecie co ja dzis ide do gina normalnie boje sie tam isc ;( nie wiem dlaczego .
  • Czy ja tez bym mogla prosic o ta ksiazeczke na maila [email protected] z gory dziekuje
  • Przepraszam jak gdzies sa byki w pismie mam malego grubaska na raczkach i pisze jedna reka 😉

Elus wiem ze fajnie sie mowi ale nie bedzie zle najgorszy jest pierwszy raz tez tak mialam stres i nerwy a moje dzieci czasem wogole nie plakaly,gorzej ze mna lzy mi w oczach staly my idziemy 2 listopada za to ja dszis sie stresuje trzymam kciuki za Was uciekam kupsztala przebrac mmmmm