Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
o to nasze wrzesniowo-brzuszkowe szkraby 🙂)
niestety nie wszytskie... 😞
[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images40.fotosik.pl/341/caae3c7243b46a22med.jpg[/IMG][/URL]

Bo jestescie wspaniale..
Kazda z osobna wyjatkowa...
Wspieracie dobrym slowem...
Przy Was nie idzie miec dola...
Jestescie kochanymi wariatkami...
Kazdy nasz bobasek jest najslodszym skarbem...
Bo jestescie najlepsza grupa wsaprcia i usmiechu 🙂))

😉)

Boziu jak o kum zapomnialam to pisac.. albo nie mialam zdjecia..;( to poprawie 🙂)

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Witam dziewczynki 🙂 dawno mnie tutaj nie było.Aniu piękny pomysł z tymi zdjęciami przesłodkie nasze skarby 🙂Ja również Wam dziękuję ,że jesteście choć nie zawsze się odzywam bo na szybko zaglądam i uciekam 😘
  • Kochaniutkie nie wiem czy miałyście możliwość wypróbować gratisowo pieluszki Pampers dostałam tego linka od znajomej jak któraś zainteresowana to polecam http://www.pamperspremium.pl/index.php/home.html wystarczy się zarejestrować i wpisać hasło Streetcom 😁ry Max
  • A u nas spokojnie mały śpi je i kupki robi dzieciaki chore były jeszcze syn troszkę się męczy z katarem ale już lepiej ,no i rodzina nam się powiększy moja kuzynka jest w 8 TC i już się wypytuje co ma kupić do szpitala do porodu szalona hehe
  • A jak tam u Was??

• Mamusia
    Hej kobitki 🙂
    buuterfly no szkoda ze nie mozesz z nim jechac, no ale tak przynajmniej bedzie wam lepiej, finansowo tylko, albo az. Ale ja wiem ze dasz rade. A co do ojca... hmmm nie wiem nawet co ci napisac, ja tez kiedys to przechodzilam, ale na szczescie to juz dawno i nieprawda.

Ania zobaczylam to zdjecie i ciary mi przeszly po ciele i az łezka sie zakrecila. Ty to jestes normalnie. Ściskam Cie wlasnie. Czujesz? Buuuuuziak 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
    Aniu mogę prosić o Twój kolaż na maila [email protected]? ☺️ Fajnie to zrobiłaś 🙂 Kolejna extra pamiątka.
    Wczoraj się wściekłam bo miałam pępek i jego okolice takie ciemne 🤢 Godzinę moczyłam to pod prysznicem ,a potem na siłę ścierałam to ręcznikiem aż piekło 😮 Ale dzisiaj mój pępek wygląda już normalnie 🤔 🙂
    Ogarnęłam troszkę mieszkanko bo synuś grzeczniutki. Pospał a teraz tak siedzi w leżaczku i przysypia na chwilkę i się budzi i tak w kółko. Ale chociaż sprzątnięte i wyprasowane mam.
    Kurcze to moją aukcję 4 osoby obserwują i niedługo koniec a nikt nie licytuje 😞 Szkoda...
    Dziś w miarę fajna pogoda u nas. Może pójdziemy z synkiem do lumpa bo tata będzie łazienkę robił.

• Mamusia
    acha 😉 i to za darmo???? loo to potem zrobie 😉
    A Perelka doszlo do ciebie jaki mam program do fotek??
    picasa3 bo sie pytalam kiedys i odpisywalam ale ciebie potem nie bylo.

Ela ja to samo probowalam z miom ale mi nie zeszlo 😮
    a przesle oczywiscie ze tak.. ale to pozniej dobrze??
    tam mam meile kazdej co aga przyslala to wam wysle 😉

a my zaraz tez na spacer.. lumpowy 😉 hehe

tak aniu za darmo taka paczka 🙂i dziekuje za picasa tylko musze dojsc do tego jak sie to uzywa hehe jeszcze raz dziekuje 😘,a wiecie co moj M tez mysli nad wyjazdem ale narazie probuje wybic mu to z glowy moj glodomor sie najadl i lezy spokojnie

dzięki perełka za linka, już się zarejestrowałam 🙂:*

Anulka ja tez Cię ściskam! kolaż mega fajny!! też chce 🙂 próbwałąm tez takie cos zrobić ale nie znalazlam czasu 😞

moja od wczoraj wieczora ryczy..teraz nareszcie po 2,5godz ja uspalam...ale glowe mam pelna jej wrzaskow! co za dziecko 😞
    no nic , ide cokolwiek porobic poki lobuz spi...
    buziaki 😘

• Mamusia
    Hej Dziewczynki 🙂
    Ja znow tylko przelotem. Mój Mału ustawil sobie nocne spanie(tzn spi wtedy na zmiane z jedzeniem() od 16 do 4 nad ranem:/ a potem juz mu sie spac nie chce. Macie jakies spoosby na przestawienie go?? Probowalismy go budzic kolo 18 ale zasypial automatycznie z powrotem... 🤨

• Mamusia
    laurana tak was podczytuje i jak chcesz podaj maila to wysle ci ksiazke o usypianiu dzieci przestawianiu ich itp , mi bardzo pomogły rady z niej wziete iz moje dziecie nie zasypiało samo tylko po godzinie bujania w wuzku . Dzis zasupia sam w swojim lozeczku bez klopotu a 😉