Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

😁 o proszę jaka ustawka, to sie wyrandkują maloty 😎
no my tez kupiliśmy 3 każdego kształtu i tylko ten podszedł 🙂 ale chyb już muszę jej kupić większego bo tak zacięcie ssie czasem ze jej się na buzi odznacza slad 😜

Iwwwa i to na cycu??
ja uciekam powoli bo jutro na rano do dentysty, ja na 8 Dawid na 8.30 i młodą musimy wsiąść ze sobą to musimy wstać dość wcześnie, a ja coś ostatnio nie mogę się wyspać 😞
Dobrej nocki mamuśki 😘

• Mamusia
qrka na noc daje mu tylko cyca bo dluzej po nim spi, jak dawalam butle na noc to sie budzil 2-3 a tak do rana spokuj.
Teraz wykompany i taki senny ze tylko troszke cyca wypil, drugiego juz nie dal rady, padl 🙂 wiec rano obudzi sie i pierwsze co to mlaskanie glodomorek 😜
To powodzenia u dentysty. Ja jutro mam odwolana wizyte bo tez mialam miec ale moja dentystka wyjezdza i dopiero za tydzien, ale za to na 8 rano jedziemy paszport wyrabiac malemu wiec tez wstajemy, chociaz mamy budzik w malym hehe
Dobranoc brzuszki-mamuski 🙂

• Mamusia
Druga 😜 Iwwwa, ale z Ciebie uchhhhh 😁 Gorąąąąco mi 😁 Może dlatego, że młody co godzinę w nocy się budził i stękał jak by kupkę robił 😮 Masakra, jestem nieprzytomna...Szlag mnie trafia przez cycki. U rodziców byłam to prawie mleka nie miałam. A w nocy cały stanik mokry 🤨 Ale co tam...Karmimy dalej. Zaraz ubieram młodego i na spacer idzimy bo muszę pare rzeczy kupić...Body mu bo wyrósł ze wszystkich 😮 I zaproszenia na chrzest 🙂

• Mamusia
Hej Laseczki ja rano interntu nie mialam.
Ale moja mala spala bardzo grzecznie w nocy, jak narazie nie ma zadnych goraczek ani nic.. a wiec mam nadzieje ze dobrze zniesie moja mala ta szczepinke

Iwaaa baaa spotkanie nadal aktualne 😁
Sara u nas wszystko wpozadku, Olenka rosnie na drozdzach 😁 hihih a u Ciebie wszystko wpozadeczku - odemnie tez oklasek 😁 zaraz mi ci tutaj nabijemy 😁
Agus slonce moja buzil:*