Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No wlasnie Loli u nas ten sam problem. Ja biore moja siostre a moj ma wziasc brata lub szwagra. Problem dwa to ze brat odpada bo z zona maja juz 4 chrzesniakow, zostaje dwoch szwagrow. Bo dzieciakow w rodzinie lacznie 15 wiec pozajmowane wszystko. A tych co maja po jednym chrzesniaku jest dwoch. To wiadomo ze trzeba z zona zaprosic a dzieci? To nastepne dwoje. Czyli 4 bilety. W druga strone sie wogole nie da, bo trzeba by bylo firme tam zamknac zeby ktoras mogla przyleciec do pl i tez dupa bo za duze koszta. Ech...

• Mamusia
Agaa chodzi mu o to ze cyca mu sie kurde nie chce ciagnac a z butli leci dobrze i sie cwaniaczek nie nameczy. A nie chce sciagac i do butli bo pewnie sama wiesz ze mleko zanika. A kurde szkoda mi mojego tracic po tych przejsciach z antybiotykami bo tyle sie wtedy nameczylam zeby je utrzymac. No i wiadomo kwestia finansowa tez.

• Mamusia
No dokladnie iwwwaa.. a dziecko ciagle rosnie i puzniej z takim grubaskiem wielkim isc... i trzymac na raczkach to ja sobie lekko nie wyobrazam.. a wiadomo ze jak najwczesniej najlepiej i z zglowy a tak to sie ciagle przedluza to...

Cholera 🤨 🤨

A po drugie wlasnie to samo mam jak ty ze moj chce wziasc brata za chrzestnego a ja musze jakas kobitke... ale wszystkie te co chce to albo dzieci, albo nie dadza rady przyleciec, a tez inne to znow pracuja itp.. albo czlowiek nie jest jakos zrzyty z ta rodzina czy cos..

• Mamusia
hej laski
Elka współczuję z tymi klechami to masakra......JAK JA ZAŁATWIAŁAM MAŁEJ CHRZEST TO TEŻ JEGO PIERWSZE PYTANIE:CZY ZWIĄZEK KATOLICKI?........JA LEKKO ZDZIWIONA SE MYŚLĘ A JAKI TO NIEKATOLICKI.....CZUBY......my po ślubie ,więc nie robił problemów....Oliwka już za tydzień ma chrzciny 🙂oby i wam dali spokój....
co tam u was nowego ?u mnie bez zmian ....z ciemieniuchą nadal walczę ,ale jest małe światełko w tunelu i coś tam jej pomału schodzi. 😁
pozdrawiam 😘

Elu otóż to! a powiem Wam że jak my chodzimy z moim do kościoła to takich w naszym wieku młodych 😁 to można na palcach jednej ręki policzyć...same dziadki siedzą i ,..... moi teściowie 🙂 i przez kogo to? no właśnie...

Iwwwa aaa! no i tak się dziwie że on w ogóle cycka chce...pewnie że mu wygodniej z butli...ale nie popuszczaj, bo fakt, mleko przy odciąganiu zanika...chociaż? może jak byś tego nie zaniedbała to by nie zanikało...

Dosik właśnie! leci Ci jeszcze mleko? jak nie, to po ilu przestało lecieć? odciągałaś potem...czy zostawiłaś w środku...bo ja sobie naciskam....ale cholera nie wiem 🤨