Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ale cisza 😜 ehhe wszytskie ogladaja mam talent?? 🙂

Eh My po imieninach Karola heh niespodzianka dupa musialam muy rano powiedziec bo fochami swigal... 😜
A dzis maly u tesciowej spi a my na impreze, jednak dzis bo za tydzien Karol do pracy i nie bede miala z kim malego zostawic i pijemy dzisiaj 😜
AGAAAA 🤪 aaaa wiecie z czym sa dobre drikiii 🤪 🤪 3pomarancza z marchewka taki niegazowany.. masakra jakie zajebiste 😁 😁 😁 ehhe
a z cola to jakos mi nie wchodzi, nie wiem czemu.... 😮
LOLUS Marcys wypija 150ml a rekord wczoraj 200ml 🤪 🤪 ahahha
a wizja noo szkoda ze sie nie spelni 😞 😞 ehh bardzo szkoda 😞
DOMI no wlasnie dawno Cie nie bylo i tez tesknimy za Toba 😘
ELUS fryzurka zajebista... mi tez sciagala farbe to robila to rozjasniaczem z szamponem... a potem lasemka i moje odrosty rozjasnila i farba na te konce co mi rozjasniala. wyszlo 70 po znajomosci... a kumpela jak zciagala i farbowala to 200 😜 hahaha ale to w zajebistym salonie.... 🤨

eh nic lecem;** bede w poniedzialek bo jutro jade do mojej babci i kuzynki 😉)

• Mamusia
Jezuuu dziewczyny 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
Wlasnie wzielam sobie dlugaaaaaaa kapiel w wannie 🤪 🤪 🤪 z dodatkiem tej takiej kulki musujacek (stosowala to ktoras z was kiedys??) bo daje zajebisty zapach + skórka jest po tej kapieli super gladka 😁
Ale ja nalozylam na siebie jeszcze tone mojego kochanego balsamu do ciala .... ahhhh
Leze sobie teraz taka pachnaca w łózeczku obok mnie lezy sobie szklaneczka w piwkiem 🙂
I jestem cala happy 🙂

Szkoda ze nie ma zadnej z was.. bo ten relax z waszymi plotkami byl by o wiele wiele lepszy :* Moje dziewczynki! :*:*:*:*:*:*:* ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

• Mamusia
Aniu hahaha wiedzialam ze dzis bedziesz mnie za to przepraszala :P
Cos ty laska nic sie nie stalo :P wiem wiem, czasem to po pojaku róznie jest :P i nas nie obudzilas ogladalismy filmik, a Ola spala jak zabita dzis do 5 nad ranem 😁

Haha zaskoczyl mnie ten telefon jak cholera na poczatku zgupialam na maxa, nie wiedzialam z kim wogule gadam, a najlepszy był mój taka mina i wzrok na mnie z kim ja to rozmawiam :P hehe 🤔 🤪 🤪

Kochana najwazniejsze ze sie dobrze bawilas !!!! :*

Dziewczyny wiecie co 😁
wczoraj byliśmy z Matim już w dordze do Katowic umówiliśmy się ze znajomymi w Enigmie
no i ja cała naszykowana makijaż strój itp ;D dojeżdzamy do Katowic a ja stwierdziłam że nie wiem co robi Kacper jak sie zachowa beze mnie i się wróciliśmy ☺️ ☺️ ☺️

• Mamusia
No wiesz co Dosik....
Przecierz napewno byl pod dobra opieka i gdyby sie cos dzialo to by cie jakos powiadomili...
Widze ze weekend byl dla kazdej jakos imprezowy :P

Ej dziewczyny wlasnie sie juz mialam bardzo dawno zapytac o to i wiecznie zapominalama.. a jak niemialam chwilki wolnego czasu to mi sie znow przypomnialo.. MAM PYTANIE DO MAM KARMIACYCH BUTELKA.... ile macie butelek? czy uzywacie butelek osobnych do herbatek a osobnych do mleka? Ja mam wsumie 5 butelek ale ciagle musze je myc.. i zastanawiam sie nad kupnem ich wiecej... napiszcie jak jest u was??

eee no, Loli i Anulka musicie nam teraz zdradzić treść tej rozmowy 😁 😁

ja robię tak jak Ty Aguś, jeden raz w ciągu dnia myję, bo jak moja niedoje, to do tej samej buteli przelewam i uzupełniam, bo mycie ich co chwile mnie wkurzało...a mam tylko 4, bo jemy tylko z TT.

kurcze, wyczesywałam mojej tą ciemienuchę chyba z godzinę i mi zasnęła 🙂
ale powiem
Wam że to masło nawet pomogło! 🙂 tylko śmierdziało strasznie... 🙂

AGUŚ dziękuję za życzenia :*
W domu pięknie mnie ugościli 🙂 placek drożdżowy babci, mamy rogaliki, leguminka, rureczki z bitą śmietaną, sałateczka-normalnie full wypas 🙂
Mały super zniósł podróż, jechaliśmy 5godz. w tym raz postój na jedzenie, prawie całą drogę spał.
A co do zmian to ja się jutro umówiłam do fryzjera 😁 🙂 Planuję zmianę koloru i obcięcie 🙂 Jak będę zadowolona z efektu to prześlę zdjęcie 🙂
Mały powoli się klimatyzuje w nowym miejscu 🙂