Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Ola88 napisał(a):
Eluska_09 napisał(a):
Bo dzidzia zasłania 😁
A skąd widzisz ze młoda? jak małą widac? 😁
19 lat mam 🙂

widac zdjecia inne:P z linku sorki ze zajrzałam ale sie mi link zamiast fotki wyswietlil... o to wygladasz na mniej serio 😉 konserwujesz sie 😜

hahaha 😁 nic sie nei stało 🙂 Dużo osób mówi ze nie wygladam na 19 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

eloite napisał(a):
sioperka ja używam tego perfect mama na rozstępy.
co do ciemieniuchy i pomogła rada jaką przeczytałam w gazecie.
na półgodziny przed kąpielą posmarować dziecku główkę masłem (!!!) i okryć czapeczką.
później w kąpieli pożądnie wymyć główkę i powtarzać zabieg.
mi wystarczyło raz to zrobić i nie ma śladu po ciemieniuszce!

co do mikrodermabrazji pozwolę się wypowiedzieć bo u nas też się wykonuje owe zabiegi.
i to prawda widać rezultaty, ale po systematycznych odwiedzinach u kosmetyczki.
moja justyna wykonywała sobie mikrodermabrazję twarzy, pleców i ramion i wygląda o niebo lepiej!
a co do bólu, to zależy od rodzaju mikro. bo są np. diamentowe, tlenowe i jakieś tam jeszcze.
i kosmetyczka decyduje o konieczności zastosowania jednej z nich w zależności od rodzaju skóry.

no tak jak mówiłam niewazne jaki zabieg sie wykonuje wazne zeby systematycznie było... i regularnie... czy to mikrodermabrazja czy zwykłe maseczki wybielajace cz kwasy obojrtnie efekty sa ale po sustematycznym stosowaniu i oczywiscie zalezy od skóry kazdej klientki... a mikrodermabrazja jest diamentowa tlenowa ozonowa i jeszcze jakies tam choc najczesciej diamentowa sie robi 😉 sama na sobie nie robiłam ale widdziałam efekt po i sa ró żnice 🙂

• Mamusia
heh a ja wyczaiłam fajny sposób ,żeby moja mała zamuliła.....włączyłam vive dość głośno ,mała na ręce i se potańczyłyśmy he he......ma to 3 plusy:
1)mała zamuliła i teraz śpi
2)przyjemność słuchania muzyczki z basem
3)ja się wymęczyłam,czyt.spalam kalorie 😜
😉

a moj znowu spi pewnie ta pogoda na niego tak dziala szaro i ponuro jest na dworze.A ja sie szykuje i pakuje ubranko bo jutro z malym jedziemy na 2 tygodnie do dziadkow 🙂 no i mamy chrzest 21 listopada o 11:30 w kosciele 🙂

• Mamusia
Mój też dzisiaj śpiący...Przez pogodę. Byliśmy załatwić ,,COŚ,, na mieście i jak nas deszcz dorwał tak butów nie mam 😠 Se kupie nowe jak ojciec Krystian pozwoli 😁 Już upolowałam nawet haha 😜 Mało tego...Kupiłam tunikę za 29zł w C&A i jeszcze chce taką za 35 ☺️ A to ,,COŚ,, na mieście to tadam.....ZAPISAŁAM SIĘ DO FRYZJERKI 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

cześć mamusie 🙂
my po szczepieniu 🥴 było trochę płaczu ale nie bardzo dużo, spodziewałam się większej paniki szczepiliśmy tą 5 w 1 + wzwB za 100zł
teraz niunia śpi spokojnie, pojadłam i padła bo wrażeń było sporo, dzieci darły się wniebogłosy.
I tak: 5400g 🤪 61cm 🤪 lekarka mówiła ze to miarka na koniec 3 miesiąca a nie na niespełna 2, ale ze w normie, i ze tata wysoki to pewnie duża dziewczyna będzie 🙂
SIĘ MA TE CYCE!!
ps. sporo do nadrobienia 🙂 Eloite maminy, całuśny tulaczek z Twojego niunia po prostu