Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
bożżeee a jesli chodzi o brzuch to masakra ja mam takiego flaka ze koniec, juz co mialo wklesnoc to wkleslo ale reszta 🥴 🥴 juz sie tego raczej nie pozbede 😞 masakrycznie to wyglada gdy usiade, normalnie kapec jakis na brzuchu wylewajacy sie, obcisle bluzki odpadaja 😞

Agaa napisał(a):
mój brzuch jest nawet mniejszy niż przed ciążą...ale bardzo chciałabym się go pozbyć......

brzuchy wróca do normy wy szczuplusne wszystkie.... ja zawsze pulchnista byłam to mój bedzie dopiero:P 🤪 😮 😁 straszne ale prawdziwe i bawi mnie póki co:P potem bede ryczec haha 🤪 😁

mi rozstepy sie tydzien temu pojawiły dopiero i padłam jak zobaczyłam ich ilośc ale to nic toć to ludzkie 😁 hahaha a na plazy w bikini to ja nieeee ja nawet przd ciążą w bikini nie paradowałam hahah 🤪
ale jak z brzuchem teraz tego lata miałam taki malusi brzuszek to niepowiem byłam 2 razy w bikini 😁 hahaha 😮

Ola88 napisał(a):
mi rozstepy sie tydzien temu pojawiły dopiero i padłam jak zobaczyłam ich ilośc ale to nic toć to ludzkie 😁 hahaha a na plazy w bikini to ja nieeee ja nawet przd ciążą w bikini nie paradowałam hahah 🤪
ale jak z brzuchem teraz tego lata miałam taki malusi brzuszek to niepowiem byłam 2 razy w bikini 😁 hahaha 😮

haha no właśnie, od tego trzeba zaczać że przed ciążą też nie chodziłam w bikini 🙂 🙂

ja jestem kosmetyczką i powiem wam że jesli rozstepy są fioletowe to mozna sie ich jeszcze pozbyć... peelengammi przedewszystkim peelengi i myjki te kokosowe... dodatkowo kremy i oliwki dla matek karmiących...
a jesli rozstepy są białe to już nie zejdą przykro mi 🙂

Loli napisał(a):
Rozstepy na brzuchu sa u mnie wielgasne 😞

kuzynka rodziła w kwietniu.... i mieszka w anglii niec nie ćwiczyła i po pół roku jej rozstepy znikac zaczeły z brzuszka była ostatnio w polsce pokazała mi brzuszek i prawie nic nie zostało przy pępku troche a ważyła spooooro... znaczy sie brzuch miała taki wielki że szok...

Agaa napisał(a):
oo Ola to mnie zaskoczyłaś! bardziej wydawało mi się że zejdą te białe niż fioletowe 🙂 a ja pare fioletowych mam 🙂

nie nie własnie rozstepy mają 3 fazy i te fioletowe zejd jeszce przy wysiłku naszym a białe wyblakłe już niestety niee.... 🤢