Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Eluś!!! moja to ledwo zjada 90ml na jeden raz...

kurde ale te Wasze dzieciaki duże...wszystkie już przegoniły chyba Ewkę ha! 🤪

dowiedziałąm się na mieście o macierzyńskim...przyjdzie w przyszłym tyg we wtorek lub w środę 😁 😁 kaska kaska 😁
a poduszki ortopedycznej nie załatwiłam, bo jej qrwa nie mają na stanie 😠

Elu a co masz zamiar zrobić sobie na głowie? 😁 i jak było u księdza? 🙂

kurde bobas wyjeżdza a jutro ma urodzinki ... 🤨 🙂

a moja obudziła się popłakała, pogadała pośmiała pojadła i dalej śpi - niby norma ale jakaś taka niedociumana jest moja biedna! 😞 ale sprawdzałam temperatury nie ma
a własnie jak mierzycie swoim szkrabom temperaturę??

kochana AGA pamieta o moich urodzinach 😘 wyjezdzam ale dostep do internetu bede mila siora ma kompa 🙂
AGAA a maslo na glowe na co na ta ciemieniuche?
ELUSKA 210ml 🤪no to niezla jest moj max 120ml ale to jak spi z 4-5 godz
ELU jakie te pieski slodziutkie

• Mamusia
my juz wykapne 😉 i mala wcina wlasnie butelke

eluska wow twoja mala to ostro jedzie z tym jedzeniem...
qrka twoja iga dluzsza i ciezsza od mojej Olci 😉
agus odemnie slodki buziak na usmiech od ucha do ucha 😉
Ela ja czekam na foto twojej nowej fryzurki 😉 tez jak bede w pl to sobie cos strzele 😜 tylko zepomyslow brak... 🤨 🤔

Asiu nie pamiętam...nk mi przypomniała :/ dobrze że będziesz mieć dostęp do neta 🙂 no i jak by nie było to będziesz bliżej mnie niż dalej 😁 hyhy

qrka mam nadzieje...ale i tak to dołujące że znowu coś! już miała żółtaczkę patologiczną - wystarczy! ja też miałam dysplazje... i też to ciulstwo nosiłam...

tak Asiu, masło na ciemieniuchę, sposób eloite 😜 zobaczymy, bo wykąpałam 🙂 idę nakarmić i wyczesać 🙂

z/w

haha! odłożyłam ją na chwilkę do łóżeczka, dosłownie na minutkę jak się mleczko podgrzewało, przychodzę a ona dętka! i nic nie działa 🙂 🙂

Loli smirnoff ale ten drin? 🙂

nie piłam tego białego ze smirnoffa, ale chyba z sobieskiego...i chyba zielony? nie wiem, ale dobry był 🙂

hmm hehe no tak, dziwnie to napisałam...ona padła 🙂 a nie działa pobudzanie jej,s zturchanie, nic! 🙂

• Mamusia
mialam taka ochote na niego przez cala ciaze ze dzis mi sie zaroweczka z przypomnieniem w sklepie wlaczyla i sruu miedzy procenty % i chyba nawet taka duza butle wzielam :P 1l chyba :P hihihi jak to wypije to bedzie ostro :P

jutro moj chyba na koncert sie wybiera to mam plan kolezanke zaprosic :P i sie napic w babskim towarzystwe :P

• Mamusia
Agus sobieski jest bardzo podobny 😉

to ten :P oczywiscie aga zlapala za wielka butle bez zastanowienia :P
http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.globalpackagegallery.com/main.php%3Fg2_view%3Dcore.DownloadItem%26g2_itemId%3D42360%26g2_serialNumber%3D4&imgrefurl=http://www.globalpackagegallery.com/main.php/key/glass%2Bpackaging%2Binstitute%3Fg2_itemId%3D42360&usg=__D-lCKX8qVmQk7LU16gH3VDpN3so=&h=2744&w=1904&sz=539&hl=pl&start=0&zoom=1&tbnid=xsQzhfuyMjg9yM:&tbnh=130&tbnw=97&prev=/images%3Fq%3Dsmirnoff%2Bice%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26biw%3D1280%26bih%3D586%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=121&vpy=207&dur=624&hovh=270&hovw=187&tx=131&ty=136&ei=TlPUTNCkHcj_4Aam5PXVBQ&oei=TlPUTNCkHcj_4Aam5PXVBQ&esq=1&page=1&ndsp=22&ved=1t:429,r:8,s:0

• Mamusia
ale to wiesz nic nie wiadomo bo sam jeszcze nie wie czy idzie, a babski wieczór to , to nie bedzie bo tylko Ja , kolezanka no i Olcia :P hihihi ☺️
okaze sie jutro ...

moja jeszcze dojada swoje upragnione 120l , juz w kapieki taka glodna ze az sie zanosila do placzu, a wiadomo pierwsze kapiel puzniej jesc :/
ciekawe czemu nie mozna dac jesc dziecku pierwsze a puzniej kapac ?? 🤨