Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No no super 😉 i kolorek i ogólnie super jest obcięta ta laska 😉
O lolinke mój nocny Marek !!! 🤪 🤪
dziewczyny ja o moich włosach to nie wspominam ich kolor to brązowy w niektórych miejsach jak rudy wygląda 😜

Elu a wiesz ze drugi raz pokazujesz inne zdjęcie tej samej piosenkarki? 🙂
mi też się ono bardzo podoba...tylko ja mam zdecydownie krótsze włosy od niej i jak ich nie ułożę to się faluja....ble

• Mamusia
Hej piękności 🙂
Nadal temat fryzurek? Kurde musze i ja cos z moimi trzema włosami zrobić.

Wiecie co? Mój mały ma focha na mnie i nie chce cyca. Skubaniec jeden drze koparke swoja jak mu daje, troche pociagnie a jak juz mniej leci to nie i koniec, pluje wypluwa i sie drze. Po dwoch godzinach walki dlalam w koncu butle i sie dorwal jakby jedzenia nie widzial nigdy. Cwaniaczek leniwy. Jutro musze postawic na swoim i przez caly dzien postaram sie go na cycku trzymac.

• Mamusia
Agus z biletem taka dupa ze szkoda gadac...
Zamówiłam dzis z moim bilet powrotny do 14 grudnia ( a wiec AGUS zdazyla bym normalnie w swieta bozego narodzenia)
Ale juz zamowilam zaplacilam karta przez internet wszystko pieknie ladnie, a tutaj nagle pojawilo sie jakies ogloszenie ze trzeba wypelnic jeszcze danem z dokumentu torsamosci( gdzie to nigdy nie bylo) i co sie okazalo ze ja czekam jeszcze na dowod dla Olenki ktory mamy dostac 23 listopada ) a wiec na 1 grudnia chcialam zamowic bilet zeby leciec.. wiec bym juz go miala no ale nie zamowie go bo musze wpisac nr domukentu jej i dupa bo czekam na to i teraz musze tam dzwonic zeby mi zwrocili piedzace za bilet

Ja wam powiem że ja się boje iść do fryzjera zmienic kolor i fryzure bo nie mam do nich zaufania 😜
chciałabym isc do kogos zaufanego co wiem ze mi nie zrobi na głowie siana 😞

• Mamusia
Loli widze ze tez masz problem z chrztem. Ja nie wiem gdzie mam robic, tu czy w Anglii. I tak jedno z chrzestnych bedzie musialo gdzies leciec, tu albo tam. Bo tam jest chrzestna a tu jakis chrzestny z mojego rodziny wiec dupa. A wiadomo ze jemu bilet trza bedzie kupic. Ach nie wiem juz sama 😞

• Mamusia
No byliśmy Aga wczoraj u księdza...Specjalnie po lekarzu pojechaliśmy do moich rodziców i czekaliśmy do 18.30 żeby jechać do niego.A on mi wypalił, że ja z innej parafii, że nasz ksiądz, którego na oczy nie widziałam ma wystawić o nas opinie i odbyć z nami rozmowę dlaczego żyjemy w grzechu, bez ślubu itp...I jak nasz się zgodzi to tamten wtedy pomyśli 😁 I odrazu do mnie z taką nienawiścią, że moja rodzina (mama i reszta bandy) to daleka od wiary, że z Bogiem to tylko raz do roku na kolędzie itp. Tylko co ma moja matka do nas? Przecież ja już jakiś czas nie mieszkam z rodzicami i jesteśmy odrębnymi ludźmi 😮 Moja mama pali i chla wódę to co ja też tak?

• Mamusia
iwwwa ja wlasnie musiala bym kupic 2 bilety :/ i to troszke wydatku jest....
A wsumie nie chce brac jakis kolegów-kolezanek bo wiadomo jak to puzniej jest drogi sie rozchodza i sie o czlowieku zapomina....
A ja chce zeby moje dziecko mialo normalnie chrzestnych aby puzniej w szkole czy gdzie kolwiek mowic ze inny maja a on nie ma i dlateczegoooo......
I co powiem ze nie masz?? tragedia..

Iwwwa! jaki cwaniak z tego Kubusia no! 🙂 ciekawe o co łobuzowi chodzi 😁

Elu słów brak...na temat księży się nie będę wypowiadać, bo qrwa robią problemy! wiecznie coś 😠