Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja nie chce z wami z mowu ryczec.. wole sie smiac... 😞 😘 😘 😘 😘 😘 😘 ☺️

ide laski bo mi moj drajwer spac nie moze....a jutro znowu gdzie na kilka dni ppjedzie i co...e hh do jutra:*****
juz nie gryzmolcie bo bedziecie plakac w taki temat wlazlyscie:** KIMAAAA juz.... 😁

:*** LOVE WAS DO BOLU:******
slodkich snow 😘

hehe ja też kończe powoli 🙂

laski jesteście boskie 😘 😘

szczerze to już straciłam nadzieje że takie rozmowy z ciązy się powtórzą 🙂 że spoważniałyśmy... że teraz to matki jesteśmy to nie przystoi...
gówienko prawda 😁
bosko było dziś 😘 😘 😘

kochom Was normalnie 😁
papaaaaa 😘 😘 😘 😘

Cześć Dziewczyny 🙂 Jak mi Was brakowało a nie miałam czasu tutaj zajrzeć 😞nie nadrobiłam wszystkiego ale co nieco poczytałam heh znowu stare czasy powróciły.
  • Agaa ja też jeszcze nie dostałam okresu i wcale mi go nie brakuje 😜
  • A co do seksu to jakoś wogóle nie mam chęci i muszę się przyznać ,że jeszcze nic nie było.
  • Co do gumek też ich nie lubię .I proszę nie obrażać panien z rossmana hehe 😉 nie dziurawimy 😜.Ale powiem Wam ,że u nas w rossmanie śmieją się ,że lepiej się do nas nie zatrudniać bo w ciążę można zajść,dlatego ,że w tym roku cztery kobity w ciaży były dwie urodziły w tym ja i dwie mają na teraz termin 😉
  • Co do następnej ciązy to ja już się nie piszę bo widzę,że już planujecie ja już mam swoje kruszynki,chyba że wpadniemy hehe ,ale jak pozwolicie będę Wam towarzyszyć w tych ważnych chwilach życia 🙂wiecie co mój mały spać mi nie dał wzieło go na robienie kupsztala i musiałam wszystko przebierać razem z łóżkiem masakra a teraz leży i zerka na mnie.
  • Jak dobrze przeczytałam ,że Ania ma problem z krwawieniem Kochaniutka do lekarza z tym idz bo tak nie może być nabawisz się anemii nie zwlekaj z tym .
  • A powiedzcie mi jak tam Wasze Bąbelki zdrowe?Pozdrawiam serdecznie 😘

jeszcze zajrzałam do WAS 🙂 Ela śnieg uuu moje dzieciaki by już na sankach jezdziły .Ela mój tez tak miał teraz za to dziś nadrabia buuu znowu sie zes...... ehhhhh ja mu za każdym razem jak go przebierałam masowałam brzuszek okrężnymi ruchami w prawo potem nóżkami robi się kółeczka tak żeby brzuszek nimi masować od boków i się pózniej nóżki bierze obie równo i przykurcza je pózniej się je puszcza i rozluznia potrząsając lekko tak mi kiedyś tzn 9 lat temu położna pokazała 🙂no i pomogło tylko teraz to muszę go myć całego buuuu