Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ja wychodziłam tylko jak nie padało a i tak mały chory bo młodzi go zarazili 😠powiem Wam ,że raz jak było chłodniej poszłam na spacer spotkałam znajomą urodziła we wrześniu dwa dni po mnie i ta miała dziecko ubrane tylko w śpiochy i kaftanik i czapke i tylko cienki kocyk stwierdziła ,ze nie chce przegrzac małego a ja w szoku bo cholernie zimno było 😮

• Mamusia
Moja cos tam jeszcze lekko dospia...
Ale zaraz sie pewnie trzeba bedzie zajac 🙂

Ej ona juz jest taka duza 🙃 🙃 strasznie, pamietam jak byla tama Malusia...

Nawet wlasnie jak patrzylam na foto Anulki co pokazala Marcela w kapieli wczoraj 😁 😁 to on tez juz taki boossss wielki 🙃 🙃

Aguś! dokładnie tak myślałam! teraz to już Ci się nie dziwie 😘 ale będzie dobrze, mała zaśnie zobaczysz 🙂

Perełka no te nieprzegrzewanie dzieci...ech nie wiem, ja tam wole ją opatulić i na razie chora nie była, więc to chyba działa...nie wiem, nie jestem doświadczoną mamcią 🙂

Elka czekamy 😁 😁

• Mamusia
Agus ja co noc sie teraz modle zeby mala mi spala...ale zaloze sie ze bedzie zabardzo tym zestresowana jak ja 😞 ona to bedzie czula napewno... ehhh

Noo ja tez nie jestem doswiadczona mamuska, ale jak widze cos takiego to z podziwem przechodze i sie nic nie odzywam..
Jej sprawa...

• Mamusia
Czesc Mamusie!! Przypomnialo mi się właśnie o forum:P Jejciu jakie wasze dzieciaczki są słodkie, śliczne i takie już fajne!!! 🤪 Ale nie slodzę już żeby nie zauroczyć:P Jednak wrzesien rządzi! Same cuda!!
Moja mała rośnie i też już fajniutka jest i straszny z niej śmieszek 🙂 Chociaż jak tak patrze to moja taka malutka... 😞 Ale widocznie taki jej urok..
Jak tak patrzyłam to miałabym sporo do nadrobienie, jakieś kilka miesięcy:P Przeczytałam kilkadziesiąt stron ale już nie mam siły:P O jakichś komentarzach pisalyście ale nie wiem o co chodzi... Pozdrawiam Was serdecznie...Kurcze, ale ten czas leci...

cześć mamuśki 🙂
o Martini 🙂 zastanawiałyśmy się kiedyś jak tam Twoje maleństwo, i innych mamusiek które rzadko zaglądają 🙂 jak się czujesz jako mamusia?

dziewczyny co się dzieje na forum??!! 😲
co za zabieranie oklasków?? co za głupie komentarze?? mnie nie było chwilę i zaległości mam spore, ale z tego co piszecie to się nie ciekawie zrobiło,
ODSTOSUNKOWAĆ SIĘ PROSZĘ OD NASZEGO WĄTKU JAK SIĘ KOMUŚ NIE PODOBA !! 😠 TO NIECH NIE CZYTA!!!! 😠
dlatego poustawiałyście hasła na aguagu??

oo Marta witamy 😉

qrka poustawiały hasła bo teraz obce osoby nie moga dodac komentarza...a co do zabierania oklasków to...slow brak 🙂 ale widzialam ze inne watki przerabialy to samo ; 😁

• Mamusia
Jako mamusia czuję się wspaniale i Wiktoria to najwspanialsze co mnie w życiu spotkało. Kocham ją ponad życie i jestem z siebie naprawde dumna:P:P hehe to takie samolubne ale naprawde I wszystkie powinnyśmy być z siebie dumne bo mamy takie wspaniałe dzieci!! ☺️ Zaraz zrobie sobie też taki album jaki Wy macie..Tylko pewnie to trochę potrwa:P

komuś się strasznie nudzi chyba :/ niech lepiej zajmie się swoimi sprawami!
ja w ogóle na inne watki nie wchodzę, ani na obce albumy, podglądam tylko nasze dzieciaczki 😜
podrzućcie mi hasła, Loli bo nie mogę Olci zdjęć zobaczyć 😞
gg 10162733 (kura) 😜

Martinni czekamy na zdjęcia 🙂
no, tak jest, na pewno wszystkie jesteśmy dumne patrząc na nasze pociechy.

P.S. Agaa już miałam to kiedyś pisać nasze dziewczynki wyglądają jak siostry! 😜 takie kudłate i w ogóle podobne do siebie 🙂

Elu! wspaniale ją zrobiliście 🤪 🤪 🤪 SUPER WYGLĄDA strasznie przytulnie, zdolny ten Twój Krystian!

• Mamusia
aaaaa pierdolic innych... nie maja co robic prostaki to niech sobie odbieraja oklaski... wczoraj uz napisalam wieczorem niech zjada nam do 0 i gedzie git w d to mam 😁 😁 😁
A WLASCIWIE.. TO NOS W SWOJE SPRAWY!!!!!!!I SCZERZW TO TROCHE UBAW MAMY Z WAS 😜

Noo...Elaaa... lzeinkaaa mmm 😁 😁 😁 zajebista.. a ten prysznic...wow 😁
Perelka podalam Ci na poczte haslo 😉
A Qrka i Eluska i reszta jak cos...dajcie meila 😜

A Wy co tam?? Bo troche Was ponioslo od wczoraj.. 😜
No a Loli co z Olka?? bierze ja cos?? bo tam mi sie cos miglo tak??

Mrcys w nocy ok 😉raz sie obudzil 😉 i spi jezcze 😉 ale tez cos zazyna pokazlywac i kichac....
Ale mysle ze to reakca po zczeieniu jak ostatnio 😉

Juz wczoraj Ela mowila o tym.. ehh zima lada dzien sie zacznie 😞 😞 😞 😞 😞 😞

• Mamusia
Czasami normalnie jak nie ma mojego w domu to rycze.... ze mieszkamy w takim syfie 😞 😞
Mieszkanie tak dojechane ze juz brud sie nie da domyc.. jakies szpary kolo szafek czy cos ;(

A jak cos mojemu powiem to sie wkurwia: bo wsumie to on wynajmowal ta chate ja . ja tylko widzialam raz na filmiku :/ nie widzialam jej na wlasne oczy, dopiero po podpisaniu umowy!

• Mamusia
qrka napisał(a):
komuś się strasznie nudzi chyba :/ niech lepiej zajmie się swoimi sprawami!
ja w ogóle na inne watki nie wchodzę, ani na obce albumy, podglądam tylko nasze dzieciaczki 😜
podrzućcie mi hasła, Loli bo nie mogę Olci zdjęć zobaczyć 😞
gg 10162733 (kura) 😜

mi meila podajcie bo nie mam tu gg;(