Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Perełka spróbuj normalnie ten plik przesłać imageshackiem tak jak byś nam zdjęcia pokazała, a może akurat go odtworzymy 🙂

Loli Ty serio masz mniej tych oklasków 😜 jakie to dziecinne...szkoda gadać 🙂

ej...mówiłam Wam wczoraj że mój szwagier przyszedł na chrzest bez prezentu no nie? powiedziałam to mojemu M i ten w szoku! zaczeliśmy latać po domu i szukać koperty 😜 i nic...on nie wierzył że chrzestny może nic nie dać! no to mu mówie zadzwoń do swojej mamy i będziesz miał pewnośc...zAdzwonił a ta mu mówi że nie, nie dawał nic! ja to wale...ale byście widziały jak mojemu M było smutno 🥴 że mógł małej kupić 'głupią' srebrną literkę E i miała by pamiątke...teraz się obawiam że on powie to wszystko swojemu bratu i będzie nieprzyjemna sytuacja...

Eluśka 😁 super tak no nie? 🙂 🙂 moja dzisiaj tylko 9, ale i tak się cieszę 🙂 zmęczyła się bujakiem hehe

Loli to przełóż ją do łóżeczka od razu, niech się nie uczy żę kolana to dobre miejsce 🙂 mieści Ci się w ogóle jeszcze? BO MOJA LEKKO JUŻ NIE 🙂

• Mamusia
heheh, no wlasnie nie zabardzo mi sie miesci, ale spi tak slodko ze szkoda mi jej ruszac bidulka !
agaa sprawa sie nie przejmuj ! trzeba bylo zwrocic uwage bez przesady, ja mam takiego chrzestnego ze ostatni prezent od niego dostalam na komunie ! i tylko tyle... jakis zloty lancuszek i sukienke 😮

Ela a co po choinke mu kupisz? ja tez chce cos mojemu z pl przwiesc ale nie mam zielonego pojecia co...

• Mamusia
Ja z Krystianem mam o tyle łatwiej, że on czasami siada i ogląda coś w internecie, albo w sklepie coś ogląda, ale mu szkoda pieniędzy i sobie nie kupi. Ostatnio marzy mu się taki pas wibrujący na brzuszek.I chyba odłożę trochę kasy i mu kupię pod choinkę. Z resztą on lubi wszystko co związane z siłownią itp.

zwrócić uwagę? oj nie...nie chce wojny :/ bo może on uważa że jak kupił świeczkę i ubranko ( tak podejrzewamy, że to on zapłacił ) to wystarczy?! nie wiem...

LOli!!!!!!!!!!!!!!! ja myślałam że Ty z Bartkiem też lecisz!!!!!!!

Eluśka, o metody antykoncepcji dla facetów 🙂

Elu super pomysł z tym pasem wibrującym...tylko że ja go miałam i póki ma oryginalne baterie to szarpie dość mocno 🙂 a po zmianie już jest słaby strasznie... 😮