Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Loli napisał(a):
Czasami normalnie jak nie ma mojego w domu to rycze.... ze mieszkamy w takim syfie 😞 😞
Mieszkanie tak dojechane ze juz brud sie nie da domyc.. jakies szpary kolo szafek czy cos ;(

A jak cos mojemu powiem to sie wkurwia: bo wsumie to on wynajmowal ta chate ja . ja tylko widzialam raz na filmiku :/ nie widzialam jej na wlasne oczy, dopiero po podpisaniu umowy!

Lolus niedlugo os nowego poszukacie...i tym razem nie filmik tylko to na zywo trzebbo wiesz...
Bedzie oki:****

• Mamusia
Loli napisał(a):
Anulka nooo czasem cos tam kaszle... i tak jak by mokry kaszelek..
Ale tatus ukradl dzis moje klucze do pracy i moje kluczyki do domku w ogrodku a wiec wozka nie wyciagne :/ caly dzien w domu ehhhh.....

Jak kaszle to moze nawet lepiej?? troche ja w domu przetrzymac?? albo na sposob Iwy okno jej otworz i popatul...moj dzis mozeliczy tylko na balkon..

• Mamusia
Bylam ostatnio u tej kolezanki co Olenka ma zrobione foty z ta jej córeczka dziewczyna ma taka chate 😮 😮 ze mi normalnie szczeka opadla.... i placi mniej niz my !!!
Tylko ze chujowa lokalizacja, ale do takiego mieszkania to az sie chce wracac ;( nie do takiego syfu....
Az serce mnie boli normalnie...
Ona ma lazienke taka wielka ze 10 osoób by weszlo albo impreze by mozna bylo zrobic, a jak bym wam pokazala foto mojej lazienki to byscie chyba zwymiotowaly ;(
DObra lazienka to podstawa... Ja sie nienawidze w niej kapac, moja kapiel trwa nie wiecej niz 10 min i spierdalam z tamtad...
Ehhh az sie poryczalam glupia jaaa.....

Loli no Co TY? 😞 pamiętam jak długo szukaliście tego mieszkania, bo musieliście cos wynająć, pogadaj z Twoim może poszukajcie czegoś jeszcze, przecież to Ty cały czas tam siedzisz.
ja lecę bo ryk :/

• Mamusia
No wlasnie i wynajelismy jakies gowno....!!!! bo ladnie wygladalo ...
Ehhh mi sie to mieszkanie juz od poczatku nie podobalo, ale co moglam, udawalam ze mi sie podoba i sie usmiechalam i klamalam mojego ;( 😞 bo i tak to juz bylo za puznoooo... kuchnia taka mala ze 2 osoby wejda i jest scisk, lodówke mam w salonie bo sie nie miesci tak samo stó ;/ zeby zjesc cos..

Ehhh nie wynajmiemy nic, bo musimy miec z 2000 funtów, wczesniej dostalismy troszke zwrotu od pansta dla Olenki, to nam sie uzbieralo i moj pracowal na nocki, i dobrze zarabial a teraz nie ma z kad odlozyc pieniedzy zeby wynajac cos nowego ;(

Grzybem juz zygam wszedzie jest nawet na drzwiach wyjsciowych ;(

• Mamusia
Lolus 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘
Nie martw sie proze 😘 niktorzy trafia na dobre mieszkanko inny na nie bardzo a jeszcze innym po czasie cos tam nie tak wyjdzie.
Wazne ze macie dach nad gowa, bo wecie ze ja jak tak deszcz pada czy zimno to mysle o tych z powodzi?? oni to dppiero tam maja 😞
A w zeszlym tyg. szukalam kumpeli czegos bo uciekala z dzieckiem od faceta co ja leje... i miala isc ostatecznie do zakonnic, ale wolala zostac z nia u niego.
Ja wiem Agus ze kazdy by chcial miec wiesz jak najlepiej, i inaczej sie to wszystko kiedys wyobrazalo ale trzeba brac co sie ma i isc dalej:*