Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Marta, no przecież dziewczyny wklejały linka o 'dziewczynie która ma dwumiesieczna córeczkę i zrobiła jej sesję siedzącą' to chyba wiadomo, a potem pojawiły się komentarze pod tym zdjęciem, a potem zaczęły znikać oklaski. oklaski sramy. ale reszta to nie przypadek.

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hej widzę ze się działo :] i ze nasze forum odwiedza oklaskowy pożeracz 😉
no odpuściłby sobie wreszcie - albo niech odblokuje swoje oklaski - cwaniaczek 😎
miłego i spokojnego wieczorku kochaniutkie 😘
ps. zapisałam się na prawo jazdy bo stara baba ze mnie i nie mam ( a tak pół żartem pół serio to mąż mi kazał) ale się cieszę 🤪 zaczynam w poniedziałek ziuuuuuuum 😜

• Mamusia
Agaa napisał(a):
a potem pojawiły się komentarze pod tym zdjęciem, a potem zaczęły znikać oklaski. oklaski sramy. ale reszta to nie przypadek.

Napiszcie do właściciela serwisu agugu.pl o udostępnienie adresów IP, z których zostały napisane komentarze, następnie zobaczcie w odpowiednim programie skąd te IP pochodzą a następnie mówcie kto te komentarze napisał, a nie snujecie domysły kto,co pisze pod zdjęciami.

kasia1986 napisał(a):
Agaa napisał(a):
a potem pojawiły się komentarze pod tym zdjęciem, a potem zaczęły znikać oklaski. oklaski sramy. ale reszta to nie przypadek.

Napiszcie do właściciela serwisu agugu.pl o udostępnienie adresów IP, z których zostały napisane komentarze, następnie zobaczcie w odpowiednim programie skąd te IP pochodzą a następnie mówcie kto te komentarze napisał, a nie snujecie domysły kto,co pisze pod zdjęciami.

kasia ale po co? sprawa jest zamknięta 🙂

kasia1986 napisał(a):
Agaa napisał(a):

Weź sie usuń z naszego wątku bo szczerze to my nie chcemy żebyś tu właziła więc sioooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marta ale Loli nie wierzy w taki przypadek. ale fakt faktem mogło być tak że ktoś przeczytał to co Wy piszecie z innego wątku i skomentował odpowiednio...ale ciężko w to uwierzyć.

• Mamusia
Eluska_09 napisał(a):
k

Weź sie usuń z naszego wątku bo szczerze to my nie chcemy żebyś tu właziła więc sioooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sioooo... to Ty możesz mówić do swoich zwierzaków, jeśli masz, a nie do kogoś na ogólnodostępnym forum. Jak chcecie prywatności to piszcie na gg, albo załóżcie prywatne forum z HASŁEM.

• Mamusia
Eluska_09 napisał(a):
Marta to na cholere tu włazisz??
Nie masz nic ciekawszego do roboty??
Albo nie masz swojego wątku??

Nic Tobie do tego Eluśka...będę "włazić" gdzie mi się podoba i nie życzę sobie żebyś tak się do mnie odnosiła.

Agaa - też uważam, że to wszystko jest naprawdę przykre...zapewne najbardziej dla Kasi i Loli...

na Anulkę czy Loli bo już się pogubiłam 🙂

szkoda że taka sytuacja w ogóle miała miejsce, bo zapomniałyśmy o tym że to forum jest dla dzieci i o dzieciach....a my sie wadzimy :/ żal!

ALe dla mnie obrabianie tak dupy za plecami to nie jest okej.
Mogła jej napisać wprost a nie że łooo.. że Loli sadza mała.
i tylko sie nie potrzebnie afera zrobiła bo Loli to wkurzyło i słusznie