Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Oj dziewczynki, ale tu się burza rozpętała.. Nie wystarczy że na dworze jest mało przyjemnie???
Sytuacja nie jest za przyjemna ale Aga z Elą mają rację.. Wyraziłyśmy swoje zdanie i trzeba zakończyć ten temat i zacząć jakiś przyjemniejszy.. Mam nadzieje, że Loli szybko o tym zapomni i poprawi jej się humor, bo biedna ma za dużo już problemów...

A pro po... u mnie też grzyb na ścianie 😠 dziś zauważyłam... nie wiem jak go się pozbyć bo śpimy tu z Alexem 😞

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Próbowałam was nadrobić laski
co tu za afery 🤔
komu coś nie pasuje ??
są jakieś problemy?? ;>
Mr Dosik może to załątwić 😎
kurde super weszłam a wszystkie idą 😁
byliśmy z Matim na kolacji dziś 🙂

• Mamusia
Kurde dopiero teraz was nadrobilam laski, mam teraz tyle problemów na glowie ze bardzo was przepraszam ze zostawilam was z tym wszystkim, i sie tutaj o mnie wykłucalyscie. kochane jestescie wszystkie !

Najbardziej rozbawil mnie watek MR DOSI 😁 hahaha

Anulka co tam ?

Cześć dziewczyny widzę ,że się porobiło .Mój mały ma bardzo dobre wyniki jeszcze czekam na wynik z CRP ,młoda tak się rozłożyła że też na antybiotyku jest ehhh naprawdę już mam dość tych chorób buuuu .Wczoraj moja mama opowiadała,że od jakiejś nauczycielki odwieziono dzidzie do szpitala i dzwoniono po nią do pracy ,że ma szybko przyjechać tam,biedna nie zdążyła 😞 dzidziuś zmarł miał 7 miesięcy aż się przeraziłam dostał sepsy współczuję tej kobiecie nawet nie zdążyła się pożegnać z maleństwem (*).Jeszcze fakt ten ,że mój choruje to mnie to dobiło 😞
  • U nas też śnieg sypał takie wszystko zabielone najwięcej przeraża mnie to odśnieżanie samochodu taka krowa z niego a ja taka malutka
  • Jak tam wasze dzieciaczki spały?

no to super Elu mój całą noc spał tylko się napił nawet w sumie nie przebudzał się rano napił się o 7 przewinełam go bo zlał sie aż po pach i do teraz śpi 🙂nadrabia co nie spał heh a wczoraj na wieczór to też mi się rozgadał śmialiśmy się gruchał jak gołąbek szkoda sze komp mi tego nie chce czytać wrrrrrrr 😠posłałabym Wam ale się nie da 😞