Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

nie mam rozstępów, nigdy nie mówiłam że mam 🙂
ale wyglądam jak w 4 czy 5 miesiącu~! więc idealnie nie ma

ooo moja sra 😜

eloite i hmm gdzie to jest dokładnie? na wysokości włosów łonowych czy niżej?

dzien doberek 🙂
o ktorej wy wstajecie bo juz 22 strony 🙂
maly obudzil sie tylko raz w nocy o 4:15 wiec nocka przespana 🙂
AGAA co do plynu do kapieli uzywam oilan lub oilum pediatra mi polecila ze to jest najlagodniejszy plyn do kapieli.
A brzusio to mam jak w 3 miesiacu 6kg mi zostalo i nie mam pojecia jak sie tego pozbyc 🥴 a takie mialam plany ze chce wygladac jak przed slubem 🙂

bobas ja też chce wyglądać jak po ślubie...ale to jeszcze 10kg...ech
oilatum i emolium to podobno to samo...a u nas jest chyba po tym gorzej...

no nic, robimy jedzonko ispadamy na spacerek
buźka 😘

Agaa podziekuj jej od nas i tez ja ucaluj 😘
  • Hej Bobas superr dzidzia ci spiocha ja tez tak chce ,a brzuszki nam spadna musza heh bedziemy jedna druga dopingowac zebysmy nie zapomnialy 😉

cześć słonkaa mee 😘 😘 😘
    My dopiero wstaliśmy ☺️ , mamusia sobie zrobiła dziś wolne od zajeć 😜
    zjedliśmy właśnie śniadanko i całą trójką siedzimy w domciu bo Mati tez ma dzis wolne 🙂
    myśle ze nie długo pójdziemy sobie razem na spacerek bo co będziemy w domu siedzieć 😜
    chociaż pewnie na dworze jest okropnie zimno 🤨
    Kacper jeszcze śpi 😁 rozwalony na szym łóżku 🙂
    obczytywałam co tam pisałyście wcześniej laski nie tylko wasze brzuchy to tragedia 😞
    mój też rozstpy i na dodatek ta skóra paskudna fuuu 😮 ;(
    ile ja bym dała by się tego pozbyć nie wiem jak to jest że człowiek tyle chudnie a ta skóra zostaje 😞 i wygląda jakby ten brzuszek nie chudł 😞
    chociaż juz tak jest dobrze mieszcze sie do wszystkich spodni z przed ciąży 🙂
    co z tego jak wylewa mi sie ten ochydny brzuch jescze 😞
    w ogóle to qrka podaj mi linka do tego konkursu z tuszem bo tez tam sie zalogowałam ale adres mi się stracił 🤔 .
    Andrzejki nie długo 😉 macie jakie plany dziewczyny czy w domku z maluszkami zostajecie?? 😉

A właśnie laski miałąm pytać bo znów zapomne 😜
    bo moja mama chce sprawić małemu ten leżaczek z fisher price jest on fajny i porzyteczny ??
    i jakie są te wibracje są w ogóle odczówalne ??
    Bo kurde wczoraj byliśmy z Matim w Primo takim sklepie dzieciencym no i był tam leżaczek nie z fishera jakis inny i babka nam te wibracje włączyłą i ich praktycznie nie czuć 😮
    pomóżcie mi 😁 i jak macie jakies linki do alegrro jakichś sprawdzonych leżaczków to pokazujcie z góry dzieki 🙂

• Mamusia
    My mamy lezaczek ale bez wibraji, ale tez jesetmy zadowoleni 🙂 Mój Mały mnie zaskakuje, pomijajac ze nie lubi byc na rekach za duzo, to ostatnio nawet jesc chce na lezzzaco 😮 nie wiem czy tak mozna, ale jak nie chce inaczej 😞 co do brzucha to ja sie na temat swojego "koła rattunkowego" nie wypowiadam. Brzuch zleciał a skóra wisi:/ i te rozstepy.. brr:/
    A! a 24 urodzily sie moim bliskiim dwie dziewczynki 🙂 Jedna to kuzyna córeczka - Berenika, a druga Kolezanki - Martusia 🙂
    a My jutro do Krakowa 🙂 chcemy skoczyc na basen z Malym, ale u nas nie ma pieluszek do pływania 😞 no i obowiazkowo do starej prowincji na goraco czekolade 🙂 juz nie moge sie doczekaC 🙂

• Mamusia
    Hej dziewczynki 🙂
    Wy to tu produkcje normalnie w postach robicie, że nie nadążam.
    Mały śpi a ja się zaraz biore za prace, bo zaległości mam przez tą przeprowadzkę, że łoho.
    Byliśmy wczoraj u siory mojej obejrzeć ten domek w ktorym bedziemy mieszkać i tak strasznie mi sie podoba, że brak słow. Strasznie wielki, chyba ze 150 metrów, bedzie sprzatania a sprzatania. Jedyny minus to to, że biuro jest na dole, ale co tam. Przynajmniej mój znów będzie w domu pracował. Cos za cos.
    Mały śpi, czekam az sie obudzi to pojde z nim na spacerek (chyba bede krazyc wkolo domu co by sie nie zgubic hehe) ładna pogoda jest, słoneczko świeci, trochę chłodno ale ciepło go ubiore i w długa. Mama mi pisała, że u nich taka śnieżyca że swiata nie widac.

Agaa date urodzenia? 04.01.83. A do czego? Ale masz sliczny brzusio. Moj to jakis koszmar jest. Probowalam cwiczyc ale boli jak cholera ta blizna.
    Eloite ja tez patrze na blizne i sie zastanawiam jak oni dziecko przez nia wyciagneli bo ona taka mala jest. Ale musieli ja naciagnac jak nie wiem co.

O slysze ze maly postekuje, chyba sie budzi. Dostalismy od siostry mojej ta elektroniczna nianie, wiec maly spi na gorze a ja na dole sobie siedze. Fajna sprawa.
    Dobra umykam, bede pozniej.
    Buziak

Acha przeslijcie mi prosze na emaila [email protected] swoje hasla na agu bo nie moge zdjec ogladac a bardzo bym chciala zobaczyc wasze male-duze heh

dosik ja mam ten sam lezaczeka co eluska i jestem bardzo zadowolona wibracje sa bardzo wyczowalne 🙂
    ale widzalam lezaczek z tej samej firmy ale na wyzszy przedial kilogramowy i slyszalam ze tez jest fajny jak go znajde to podesle linka 🙂

Eluska_09 napisał(a):
    http://allegro.pl/lezaczek-bujaczek-rainforest-nowosc-fisher-price-i1326140764.html
    my mamy ten.
    Wibracje super, zabawa świetna 😁

Eluś i kupiłaś dokładnie ten z tej aukci za 212 zł ?? 🙂