Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Bo ja jestem kamelełon heheh 😁 To w profilu to zrobione jakieś 2,5roku temu 🙂 W aucie szwagiera mojego. Wtedy mieszkaliśmy jeszcze w Norwegii i akurat to było w drodze na balety. Więc szpachlu, szpachlu miałam na gębie. No i włosy na wronę zrobione 😜 Ale i tu i tu to ja jestem we własnej wychudzonej osobie 😁

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Asiu już chyba znalazłam ☺️ Iwcia no weź no weź mnie nie zawstydzaj ☺️ Ja jestem chuda szkapa i płaska 😮 Bleee...Spodnie mi z dupy zlatują taką mam chudą, gęba jak u kostuchy, kości na wierzchu...Jak tak dalej pójdzie to blado widzę karmienie cycem 😞 Aż idę sprawdzić ile warzę. zara bede 😜

no bo ja dzisaj przy prasowaniu ubranek adasia od chrztu pomyslalm ze jak bys chciala to ci pozycze spodnie struksow bialo koszule muche i buty 🙂 wszytko jest biale 🙂

• Mamusia
To ja chce wyglądać jak to powiedziałaś jak kostucha w takim razie. Bozie ile bym za to dała. A ja nawet na miesięcznej diecie miałam daleko do |Ciebie, ufff bardzo daleko.
Ale cos czuje ze karmienie cycem to juz kwestia tygodni moze krocej jak tak dalej pojdzie wiec odrazu na diete

• Mamusia
Asiu my chyba to kupimy...
http://allegro.pl/basbet-wyprawka-komplet-na-chrzest-62-na-mikolaja-i1335244328.html
Bo to będzie miał później na sylwestra, do lekarza, na mamusi urodzinki 🙂 A na wierzch to kupimy kombinezon biały. Bo ten co ma na spacery już prawie za mały. Dlatego i tak musimy kupić i tak 🙂
Iwwwa ja sama jeszcze dopłacę 😁
Eloite oj też o tym marzę...Ale zacznę marzyć ,,głośno,, o tym jak szwagier z Norge przyjedzie 🙂 Tego dziada stać praktycznie na wszystko 😮 Jak ja bym chciała mieć tyle siana co on ☺️ ej a może założymy spółkę 😁 Ja Ci go podeśle, a Ty będziesz skubała go z kasy i dzieliła się ze mną choć ciupkę hehehe 😁

• Mamusia
Ela spoko jak tylko ma kasę 😉

A co do huśtawki to chyba ją kupię.
Ja nie wydawałam przedtem na rzeczy dla maluszka dużo kasy.
Używany wózek, używany fotelik, używany przewijak.
Właściwie to pieniądze idą na bierzące wydatki.
A ponieważ zrezygnowałam w tym roku z sylwestra (mieliśmy jechać z Alkiem i ze znajomymi do wynajętego domku) to została kasa na to przeznaczona.
U mnie chrzciny odpadają, więc tak sobie myślę czy by nie przyszaleć i nie kupić tej huśtawki 🙂

fajna bizuteri ja wlasnie szukam czerwonej do mojej nowej bluzki 🙂
ELOITE ja Adasia kapalam po szczepieniu i byl bardzo spokojny po kapieli uspokoila go bo byl troszke rozdrazniony.

• Mamusia
zachwyciłam się ich stroną 🤪 Zwłaszcza tym
http://www.sklep.topsecret.pl/trl/ubrania-damskie/stylowo/Jeans_can_wear_everywhere/187/Stylizacja_2/254
Bo często włażę do sklepu i oczopląsu dostaje i nie wiem co z czym 🙂 A zakochałam się w tamtej marynarce na długi rękaw i zaraz pokażę Krystianowi 🙂