Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Loli napisał(a):
Qrka ja moja przedwczoraj !
Ale wiesz co mi lekarka powiedziala ze zaduzo troszeczke wazy 🤨 🤨 🤨
Yhy jasne 2 kg w 2 miesiace 😮
Oni chyba nigdy nie biore pod uwage ze ona sie urodzila 4 kg bo to duzooo

Loli chrzań to! moja, ani Twoja nie wyglądają grubo, moja Iga miała 27.12 65cm, ( a jak Olcia ile mierzy ?? :P) niech sobie te angielki popatrzą na siebie i swoje dzieciaki które maja po 6-10 lat a wagowo na 15:/

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Iwa jak wrócę to od razu muszę iść do gina, więc na banana nie będzie czasu ☺️

moja nie, szalejemy jeszcze z dwie godziny, bo jest po spaniu taka kochana i milutka, a potem zasypia...na 20 min...

• Mamusia
No oki to ci wtedy powiem co i jak

No kurde pogoda do d... mam nadzieje ze chociaz w niedziele bedzie ladnie bo jak nie to znow trzeba bedzie tydzien czekac.

Kurcze musze isc do sklepu, a nie chce mi sie małego targac w taka pogode, szkoda ze nie ma jakiejs sasiadki fajnej itd kto moglby na 10 min przypilnowac. Brakuje mi tego, takich normalnych znajomych na codzien 😞

• Mamusia
no tez takie chce i nie wiem przypadkiem czy moja siostra nie ma bo cos mi chyba kiedys wspominala, ale nie chcialam kupowac na zime bo bez sensu, dziecku zimno a pod kurtke go wsadzisz to tobie zimno, chce poczekac az sie ociepli

a wiecie ze moj wczoraj przed kapiela pierwszy raz sie sam odwrocil z pleckow na brzuszek? bylam z niego taka dumna 😆

• Mamusia
Ehhh Iwwwa to masz szczescie ja musze pokonac okolo 20 schodow na maxa stromych, ram prawie spadlam z nich razem z Ola 😞 masakra byla nie dosc ze sa cale metalowe to jeszcze jak padalo to sie nam lalo z rynny a puzniej to przymarzlo 😞

Jak juz teraz szukam chaty to tylko na parteze 😞

no tym razem to chyba sama pójdziesz sprawdzić co to za mieszkanie..
kurde, mama mi ostatnio opowiadala że jej koloeżanki syn jest w Londynie ze swoja dziewczyną, urodziło im się poół roku temu dziecko, nie dość że dostają dużo kasy na to dziecko to jeszcze państwo im zagwarantowało mieszkanie i z tego co widziałam na fotkach mieszkanie ma standard lepszy do takkiego normalnego....także nie wiem gdzie oni szukają i co robią...czemu Wy tak nie macie? 😞 bo z tego co mowiłaś to kasy tez jakiejś przerazającej nie dostajecie... 🤢