Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ech dla jej dobra to ja mogłam jej dzień w dzień bez przerwy zakładać tą pieluchę i może już by miała spokój teraz 😞
poprawa jest, ale jeszcze nie na tyle żeby jej nie używać w ogóle 😞
mam doła!

Agaa napisał(a):
ech dla jej dobra to ja mogłam jej dzień w dzień bez przerwy zakładać tą pieluchę i może już by miała spokój teraz 😞
poprawa jest, ale jeszcze nie na tyle żeby jej nie używać w ogóle 😞
mam doła!

To teraz nie popuszczaj i do tego 10 lutego niech nosi wiem ze pewnie jej nie wygodnie no ale co zrobisz musi sie wyleczyc.
A to buziak dla ciebie zebyc sie nie martwiła 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Jeju to dałyście czadu 🤪
28 stron!!!! 🤪
Nadrobilam a teraz juz nie mam czasu bo musze popracowac.
Loli bedzie dobrze oki?
Agaa nos ta pieluche z mala to szybko sie jej pozbedzie, nie odpuszczaj, lepiej zeby nosila niz miala cos krzywe.
Dobra mykam bo mnie czas goni 😞

• Mamusia
aga ja Cie nie bede pocieszac bo do dupy to wszystko, trzeba przeżyć poprostu i mysleć że wszystko mija i tyle bo co innego.

dziewczyny jak jest z ta witamina D jak dziecko jest na butli to tez sie daje ? przeciez w mleku sa witaminy.. ja juz pare dni nie daje, a moze tygoddni, cholera wie, stracilam rachube, pewnie kolo 2-3 tyg! musze kupic jak cos ale znow nie chce ja tymi wit faszerowac bo znam taka osobe co tak jej w dziecinstwie dawali witaminki to teraz wyglada jak 2 słonie! i wielka i wysoka że hoho

Aniu dzięki! Jest dokładnie tak jak piszesz! Tylko serce pęka 😞

Aniu ja czytałam że wit D to codziennie do 1 roku życia nawet przy butli.

W ogóle to siedzę u gin!! Przedemma same baby w ciąży 🙂 kur de każda tam będzie tyle siedziała !!
Zapomniałam jak to jest u państwowego gin 😞

Ech Aga wolałabym mieć dola z tego powodu co Ty a nie z powodu chorego dziecka 😞

Ale jest mi też fest przykro że to przez nas poniekąd masz swojego dola 😞
Ech 😞

Jeszcze dwie przedemna!

jeszcze Wam się pożale, bo nie mam tego komu powiedzieć! 😞
nie dość że mała ma Dupa Day, to ja też...i to najgorszy od porodu.

byłam u tej gin, chciałam w ogóle do niej chodzić w ciąży bo podobno bardzo fajnie prowadzi. ale nie wyszło bo miała wtedy urlop, no a teraz poszłam po tabletki. i coś czytałam w necie i koleżanka mi mówiła że slyszała że ona nie przepisuje tabsów! se myśle, chyba plotki, bo co to za gin co tabsów nie przepisuje!
i sobie qrwa wyobraźcie że serio nie przepisuje!!! nie i chuj!!! ona ma takie zasady i chuj! uważa że są b.szkodliwe i że są inne spooby na zabezpieczenia i nie przepisze.
więc ok...już się wqrwiłam...ale spoko, bierze mnie na samolot i co mówi? 'nooo tak, dziecko było takie duże że widze że pania porozrywało!"!!!!!!!!!!!!!! że co qrwa? ja mówie że, że mnie nacieli, a ona nie nie, ale mi chodzi o szyjke macicy! żę porozrywana i nie zszyta!!!!!!!! zostawiona kurwa tak po prostu zeby sie zrosła!! sama!!! i dupa bo się nie zrośnie!
teraz mam tak!: większe szanse na nadżerkę, większą ilość upławów będzie na pewno a zeby to skorygować to OPERACYJNIE!!!!!!!!!!!! więc jeśli coś mi sie tam bedzie działo to czeka mnie OPERACJA!!!
na szczęście nie ma to skutków przy następnej ciąży...ale szyjka jest pęknięta i koniec. i nie zaszyli!! jak mogli kurwa nie zaszyć??? a mój gin na kontroli to czemu mi tego nie poweidział????????????
siedze i rycze! jestem wyprowadzona z równowagi kompletnie 😞 mam dość!

Agaa napisał(a):
super Asiu!!
czyli to nromalne że on tak daje rączkę?
i nei musi chodzić na te rehabilitacje?

na rehabilitacje musi isc 😞 to badanie bylo po to zeby wykluczyc ze przyczyna tego napiecia nie jest cos nie tak w mózgu(nie wiem jak to fachowo wytłumaczyc)

Agaa napisał(a):
jeszcze Wam się pożale, bo nie mam tego komu powiedzieć! 😞
nie dość że mała ma Dupa Day, to ja też...i to najgorszy od porodu.

byłam u tej gin, chciałam w ogóle do niej chodzić w ciąży bo podobno bardzo fajnie prowadzi. ale nie wyszło bo miała wtedy urlop, no a teraz poszłam po tabletki. i coś czytałam w necie i koleżanka mi mówiła że slyszała że ona nie przepisuje tabsów! se myśle, chyba plotki, bo co to za gin co tabsów nie przepisuje!
i sobie qrwa wyobraźcie że serio nie przepisuje!!! nie i chuj!!! ona ma takie zasady i chuj! uważa że są b.szkodliwe i że są inne spooby na zabezpieczenia i nie przepisze.
więc ok...już się wqrwiłam...ale spoko, bierze mnie na samolot i co mówi? 'nooo tak, dziecko było takie duże że widze że pania porozrywało!"!!!!!!!!!!!!!! że co qrwa? ja mówie że, że mnie nacieli, a ona nie nie, ale mi chodzi o szyjke macicy! żę porozrywana i nie zszyta!!!!!!!! zostawiona kurwa tak po prostu zeby sie zrosła!! sama!!! i dupa bo się nie zrośnie!
teraz mam tak!: większe szanse na nadżerkę, większą ilość upławów będzie na pewno a zeby to skorygować to OPERACYJNIE!!!!!!!!!!!! więc jeśli coś mi sie tam bedzie działo to czeka mnie OPERACJA!!!
na szczęście nie ma to skutków przy następnej ciąży...ale szyjka jest pęknięta i koniec. i nie zaszyli!! jak mogli kurwa nie zaszyć??? a mój gin na kontroli to czemu mi tego nie poweidział????????????
siedze i rycze! jestem wyprowadzona z równowagi kompletnie 😞 mam dość!

nie no jestem w szoku 😮 jak mogli niezszyc ci tej szyjki masakra a co to za gin ze ci nie powiedzal jak bylas na kontroli po porodzie nie no brak słów

• Mamusia
Oj Agaa rzeczywiscie masz dupe-day.
Kurde z tymi szpitalami zasranymi i lekarzami cholernymi. Wszyscy na odpierdol robote zeby szybciej. Nie wiem co Ci napisac ale 😘
Jesli Cie to pocieszy to mi sie podczas ciazy zrobila nadrzerka, tak mi gin poweidziala na ostatniej wizycie ciazowej, a ze po porodzie nie bylam na kontroli to nawet nie wiem co z nia zrobic czy wypalac czy jaki h...? Nie wiem.
Nie martw sie kochana na zapas 🙂