Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Loli ja nie mam pojęcia jak ja mam...
jak chcesz to rób fotki 😁 wiem że lubisz je robić 😁

ech szkoda gadać, ale dziewczyna się zwinęła z brzuszka całkowicie, ma wyczyszczony profil 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Agaa napisał(a):
Aniu jakie masz nosidełko? 🙂

hmm.. dzies w albumie mozesz sobie luknac chyba w 2 miesiacu 😉
ale no szczerze to juz jezdzimy bez przykrywki i bez budki do niego bo Marcel za duzy 😜 mam fotelik po moim bracie ale jest ze tak powiem plytszy niz nosidelko a on jeszcze taki nie pewny to na sile jezdzi w nosidelku 🤨

• Mamusia
Kurcze Agus no wlasnie mam nowe fotki znow Olenki ale musze je znow jakos zgrac z mojego B telefonu :/ a nie mam programu do tego telefonu i sie go nie mozna tak bezposrednio podlaczyc do komputera bez tego programu nie da sie zgrac, i ja musze pierwsze wysylac te wszystkie zdjecia przez blut. i dopiero z mojego z karty zgrywam :/
Duzo kombinacji :/ ale moze zachwile cos wzuce 🙂 jak Ola pozwoli :]

Zastanawiałam się czy pisać ale co mi tam.. w sumie nie sobie czyta - sama sobie na taką opinię zapracowała.
Ja raczej nie lubię oceniać ludzi na zapas więc normalnie z nią gadałam, odpisywałam na posty, radziłam jeśli umiałam, pocieszałam. Wymieniłyśmy się nr gadu - Marta często (A RACZEJ ZAZWYCZAJ) nie najlepiej MÓWIŁA O SWOIM FACECIE, SYTUACJI, TEŚCIACH, NAWET RODZICACH...
Ja rozumiem - każdy ma swoje mniejsze lub większe problemy, każdy chce się wygadać, chce żeby było dobrze więc kiedy chciała pogadać, wyżalić się starałąm się poświęcić jej chwilkę. Pewnego razu jedna z mam październikowych zapytała "co u reszty dziewczyn" więc pisząc co u nich słychać napisałam również o Marcie. Coś w stylu, że jak zwykle ostatnio ma jakieś problemy - wiecie jak to jest przy tygodniowym dziecku - człowiek się nie zastanawia jak zdanie ułożył.. Nie wchodziłam kilka dni na brzuszka i gg. włączam komunikator a tu wiadomość od Marty - że żeruję na jej uczuciach, że taka forumowa hiena jestem 😮 Ja zonk - no bo o co kaman? Zamiast się cieszyć, że o niej pamiętam, że wspomniałam bo pytają to atakuje - więc tłumaczę, że nie napisałam tego ironicznie tylko w pośpiechu i żeby się zastanowiła - bo najpierw przedstawia swoją sytuację jak przedstawia a potem atakuje mnie tak jakbym co najmniej coś zmyśliła i puszcza mi testy w stylu jakie to idealne życie prowadzi.. No sorry - stwierdziłam, że szkoda nerwów i napisałam, że ja o zwierzenia nie prosiłam.. chce to pisze, nie to nie - mi to zwisa. W każdym razie doszłam do wniosku, że dziewczyna jest baaardzo ale to bardzo skupiona na sobie i w sytuacji kiedy nie jest w centrum zainteresowania podnosi wszystkim adrenalinę.. Od tej pory się nie odezwała... - to w takim delikatnym skrócie 😉 Nie ma sensu wracać - w każdym razie dziwnie się poczułam kiedy w zamian za moją sympatię i współczuję otrzymałam oskarżenia i jakieś nie z tej ziemi wytyczki...

No ale dość o tym 😉 Dawno do Was nie zaglądałam.. Jak tam Wasze dzieciaczki rosną? 😉
W ogóle to jak Wasze brzuszki? (sorry, że pytam ale mój wygląda jak worek na ziemniaki 😞 i szukam 1000 metod na zwalczenie tego 😉 Chwyciłam się już chyba wszystkiego a efektów wciąż brak 😞

jak się kiedyś Aniu będę interesować siedzonkami to się zapytam co i jak 🙂

Gosia ha! no widzisz, monotematyczna ta pani była i już jej podziękujemy! a co do brzucha, to mój jest w miarę...ale rewelacji brak 🙂 chce sięw ybrać na basen ale nie umiem się zebrać...Ty po dwóch dzieciaczkach to m asz prawo mieć brzuszek! 🙂 może za trzecim się uda dziewczynka co? 😜

• Mamusia
Anulka no chodz chodz 😁 ja sciagne ta cenzurke z ciebie 😁

GoGr u nas jak zawsze szalowo przebojowo 🙂
Tylko szkoda ze Martuska musiala pewnego dnia zepsuc nam dni :/
Ale dokladnie nie ma co wracac!
Nie wpozadku sie zachowala w tych obu sytuacjach :/

A co do brzucha mam identycznie, kolezanka mi powiedziala ze to od tego ze pije non stop gazowane i brzuch mi nie wklesa tylko wylazi na wierch spodni :d hahaha