Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

domek boski! uwielbiam takie widoki!

hehe a te foto drugie to jak Julcia wyglądasz 🙂 ona będzie taka jak Ty jak dorośnie 🙂

ok spadam zająć się rozbieraniem ... choinki 🙂

do potem 😘

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej, hoł 🙂
nie moge sie pozbierac nigdy rano, wstane malego nakarmie i przebiore kłade go spowrotem spac i mi sie chyba z nim przysypia.
Ech a tak chciałam sie z Aga napic kawy hehe

A my wczoraj wieczorem o 19 :30 postanowilismy z moim isc na spacer 🤪 z małym oczywiscie. Tak fajnie bylo cieplutko. Odrazu sie lepiej spalo 🙂

• Mamusia
A ja wlasnie sie obudzilam bo zasnelam razem z mala na drzemce ehhh..

Elka 😁 uwielbiam sama ta reklame 😁 a wiec szacuneczek 😁

U mnie dzis boska pogoda a wiec na bank sie wybierzemy na jakis spacer bo ladnie sloneczko swieci 🙂

Iwwwa tutaj podaje mojego skype jak cos to dzwon 😁 agamysza2

• Mamusia
iwwwa ja juz wypilam dawno, u mnie picie kawe to sie tak tylko szumnie nazywa picie, a naprawde to ja ją wyżłopię od razu, jakby nie mleko to pewnie by jeszcze 100stopni miala a juz bylaby wypita! próbuje sie powstrzymac czasem i wolniej pic ale sie nie da. heh pamietam czasy jak do kolezanki chodzilam to ona sobie robila kawke a mi herbate i kawe, i itak wypilam najpierw herbate potem kawe a ona ledwo zaczela swoja kawe 🤪 co zrobie ze lubie takie gooorące

jestem wstrząśnięta...i zmieszana 🤪 🤪 🤪

Iwwwa! jak powiedziałam o Twojej sugestii....mojemu, to powiedział "echh ale Ty im tam na tym forum musisz miauczeć!"
miauczę? 🙂

Ela witaj w klubie nieszczęśliwych nieposiadaczy stoperów do uszu 😜

Loli jakie Wy piękne jesteście 😉

Bobasek wybacz, że się wtrącę ale też się namęczyłam z katarkiem u obydwu chłopców 😉
Czym odciągasz katarek? Ja polecam odciągacz podpinany do odkurzacza "KATAREK" koszt ok. 60 zł w aptece 😉 odciągasz szybciutko i dokładnie 😉
Jak najczęściej psikaj Adasiowi (swoją drogą uwielbiam imię Adaś 🙂) solą morską do noska (sterimar baby na przykład) a odciągaj katar dopiero jak mały będzie miał problem z oddychaniem.. bo z katarem to jak z laktacją 😉 im więcej odciągasz tym więcej się go wytwarza - zamiast co chwila czyścić psikaj wodą do noska 😉 u nas żadne kropelki i te inne nie pomagały.. a jak zaczęłam bardzo często psikać i jak najmniejszą ilość razy odciągać to przeszło 😉

• Mamusia
Agaa koteczku ty miauczysz? No wez przestan... Tak to ja poprosze codziennie 🙂

Loli juz sie loguje na skype i ci przesylam zaproszenie

My juz po spacerku, taka super pogoda ze moznaby lazic wieki ale nogi mnie juz rozbolaly wiec reszte dospaceruje sobie w wozku na ogrodzie hehe

GoGr napisał(a):
Loli jakie Wy piękne jesteście 😉

Bobasek wybacz, że się wtrącę ale też się namęczyłam z katarkiem u obydwu chłopców 😉
Czym odciągasz katarek? Ja polecam odciągacz podpinany do odkurzacza "KATAREK" koszt ok. 60 zł w aptece 😉 odciągasz szybciutko i dokładnie 😉
Jak najczęściej psikaj Adasiowi (swoją drogą uwielbiam imię Adaś 🙂) solą morską do noska (sterimar baby na przykład) a odciągaj katar dopiero jak mały będzie miał problem z oddychaniem.. bo z katarem to jak z laktacją 😉 im więcej odciągasz tym więcej się go wytwarza - zamiast co chwila czyścić psikaj wodą do noska 😉 u nas żadne kropelki i te inne nie pomagały.. a jak zaczęłam bardzo często psikać i jak najmniejszą ilość razy odciągać to przeszło 😉

no co ty nie wtracasz sie fajnie ze dzielisz sie swoim doswiadczeniem 🙂
Ja mu pryskam woda morska i odciagam Aspiratorem ale zrobie tak jak mowisz nie bede mu czesto odciagac i zobaczymy czy pomoze 🙂
dzieki 😘