Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Ania8888 napisał(a):
bobas napisał(a):
moj kupel jest w rawiczu za to samo i dostal 3 a wyjdzie po 1.5 roku i to byla bardzo duza sprawa

ASIU I ZAPEWNIAM CIE ZE MA LEPIEJ NIZ NIEJEDNA Z NAS!!
NA SWIETA STALA KOLEJKA LUDZI Z PACZKAMI.. CO ONI TAM MIEL;I TO SIE W GLOWIE NIE SNI! POLOWE SKLEPU RTV! laptopy, tv dvd pleystejszy i inne... torby z rzarciem ciuchami...

a ide tamtedy to widz e jak sobie tv ogladaja.. luksusy w huj! a do tego pracuja! robia melbe w zieleni miejskiej maja gospodare...

zle tam nie ma na pewno moja kumpela a jego narzeczona odwiedza go i mow ze najgozej bylo na poczatku ale teraz jest juz ok byle do konca odsiadki

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

wybaczcie brak neta ale zescie nabazgraly za ten czas posylam fotki tak wygladal pokoj ja go sama robilam 3 lata temu 😉[URL=http://img687.imageshack.us/i/pokjr.jpg/][IMG]http://img687.imageshack.us/img687/8914/pokjr.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]a teraz wyglada tak

buuterfly napisał(a):
No mój tatuńcio też napierw się kłócił , milczał, uciekał do drugiego pokoju. Potem nie radził sobie i chlał. A później jak miałam jakieś 6-7 lat a mój brat3 czy 4 leżeliśmy już w łóżkach.I się zaczęło....Ojciec zaczął najpierw matkę od gnojówy wyzyważ, od szmaty, od kurwy.... A potem złapał ją za szmaty. Ja wyłam , a mój malutki brat krzyczał TATO NIE BIJ MAMY! Teraz mój brat jest już dorosły i ostatnio też rozdzielał moich rodziców. Więc zastanów się czy Twój nie zacznie sobie niebawem w ten sposób radzić z męską dumą i niemocą 😮 Bo mi po takich kłótniach zostały niezbyt miłe wspomnienia.

mi też niestety..

• Mamusia
A u mnie moja matka bila nas WSZYTSKICH lacznie z ojcem... nie byl ciekawy widok... moja siostra mala krzyczala bala sie , moj brat malenki to samo... a oni sie tlukli...
i za nic... za to ze czegos nie zrobil.
Moje kolkezanki sie baly do mnie przychodzic bo je wyzywala.
potem na mnie wsioadla babcia mi rzeczy prala dawala jesc bo ona mi nie prala rzeczy wyzywala od dziwek szmat... ze zrobi mi bachora i zostawi ze sie sprzedaje...
nawet teraz zaczyna znowu mnie uistawiac... i jak karol ejst to nie chce przyjechac...
nie rpzyjechala na marcela imieniny bo bylismy dzien przed u tesciowej...

A przed ludzmi.. idealna kochajaca matka....

Loli i to nie ejst normalne... to jest choroba.. i predzej czy pozniej na slowach sie nie skonczy!
i dobrze o tym wiesz...

NIE BOJ SIE GO PROSZE CIE NIE BUJ SIE I MIEJ WLASNE ZDANIE1 KONIEC JEGO RZADOW...

JEST WATEK NA BRZUCHU... POCZYTAJ.... LASKI MAJA WIELE PRZEJSC... I CO ? UCIEKLY I SA SZCZESLIWE..

• Mamusia
Perelka napisał(a):
wybaczcie brak neta ale zescie nabazgraly za ten czas posylam fotki tak wygladal pokoj ja go sama robilam 3 lata temu 😉[URL=http://img687.imageshack.us/i/pokjr.jpg/][IMG]http://img687.imageshack.us/img687/8914/pokjr.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]a teraz wyglada tak

Super mieszkanko dosc duze 🙂 i ladne !

• Mamusia
Ja nie wiem co to mojej dzis sie dzieje non stop spi 😮

Ehhh a z tematem Bartka to brak slow powiedzialam mu troszku przez telefon!
I wiecie co mi odpowiedzial ze malej sie cos moze stac?
Nic sie jej nie stanie i nic jej nie bedzie ! Juz sie wkurwilam i nakrzyczlaam na niego ze jak sie jej cos tanie to wtedy bedziesz mial ja na sumieniu ! wykrzyczalam na niego przez telefon ale bez jakich kolwiek skutków powiedzial mi ze pogadamy w domu jasne juz to widze...

Loli napisał(a):
Ja nie wiem co to mojej dzis sie dzieje non stop spi 😮

Ehhh a z tematem Bartka to brak slow powiedzialam mu troszku przez telefon!
I wiecie co mi odpowiedzial ze malej sie cos moze stac?
Nic sie jej nie stanie i nic jej nie bedzie ! Juz sie wkurwilam i nakrzyczlaam na niego ze jak sie jej cos tanie to wtedy bedziesz mial ja na sumieniu ! wykrzyczalam na niego przez telefon ale bez jakich kolwiek skutków powiedzial mi ze pogadamy w domu jasne juz to widze...

Loli taki dzień 😉 mÓJ mATISZKA TEŻ ŚPI DZISIAJ NON STOP A ZWYKLE NAWET NA CHWILĘ GO NIE MOGĘ UŚPIĆ:p

A co do Twojego jeszcze 😉 skoro powiedział, że pogadacie to powalcz o tę rozmowę 😉 Tylko powiedz mu, że nie o krzyki i wyzwiska chodzi. ani tymbardziej nie po to temat poruszasz żeby on to olewał 😉 U mnie tak na spokojnie nieraz z moim musze i w końcu się udaje normalnie zastanowić i załatwić sprawę.. Próbuj 😉 Próbuj posterować Twoim tak żeby myślał, że to on Tobą 😁

Aaa.. czemu masz zablokowaną galerię na agu?? 😞 chciałam Was podglądnąć i nie mogę 😞

Loli napisał(a):
GoGr masz bardzo zastanawiajace zdjecie w profilu tzw. to tlo za toba ? coz to takiego ?

Zdj ze spaceru 🙂 Tło przerobiłam w programie jakimś co mi siorka podrzuciła;p bo okolica nieciekawa 😁 zresztą czemu mam publikować zdj z domem sąsiadów w tle 😁 hehe

• Mamusia
GoGr napisał(a):
Loli napisał(a):
GoGr masz bardzo zastanawiajace zdjecie w profilu tzw. to tlo za toba ? coz to takiego ?

Zdj ze spaceru 🙂 Tło przerobiłam w programie jakimś co mi siorka podrzuciła;p bo okolica nieciekawa 😁 zresztą czemu mam publikować zdj z domem sąsiadów w tle 😁 hehe

Bardzo fanjnie to wyglada wlasnie 😉 widac ze jakis fajny programik 😉 😘 za pomysla !