Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
MY CIE TEZ ZBOKU!!!!!!!!!!!!

Aga a ja przeczytalam cos o awatarze.. haha... mowie se wydurnia sie 😜 i bedzie film ogladac 😜

Elus co jest??;(

100 LAT 100 LAT DLA AGUSIEK KTOER DZIS OBCHODZ MEMENINKI 😜
I DLA EWCI... 😘 😘 😘 😘

NO A MY NOCKA SPOKO...
ZARAZ SIE UBIERAMY I LECE NA TARG PO OWOCE NA PREZENT DLA KAROLA BABCI BO JEDZIEMY DZIS Z TESCIOWA I SZWAGREM... 😜

a SWOIM BABCIOM CO KUPOWALISCIE?

• Mamusia
ola jeszcze wstala po tym jak do wasp isalam, meczylam sie z nia d o1 w nocy a mialam o 5 wstac sie uczyc, ehh wstalam o 7 mam jeszcze 30min do wyjazdu i 3 lektury do rpzerobienie.. wiec zmykam zaraz. najlepszego dla Ewci 😘 😘 trzymac kciuki za mnie, i zebym dojechala calo tez bo dzis jade takim starym autem 😜 jak bede miala sily to odezwe sie jak wroce ale to bedzie pozno, pewnie nadrobie was w niedziele dopiero 😞 juz tesknie

• Mamusia
Eluska_09 napisał(a):
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e8df813d35384f03.html][IMG]http://images46.fotosik.pl/529/e8df813d35384f03m.jpg[/IMG][/URL]
ja w kręconych kudełkach 😁

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NAPALILAM SIE ELUSKA !!!!! i tak sama wychodzisz bez swojego BODYGARDA !!!!!!!!!!!!!! 😲 😲 😲

• Mamusia
No Loli Elka dała równo nam popalić nie? 🤪 Chyba specjalnie żeby nam gul skoczył 😁
Ja babci nie mam więc problem ze łba 😉 Tzn mam , ale z całego serca jej nienawidzę....A Franek chory więc do jego dziadków też nie jedziemy. A Tobie Aniu zazdroszczę tego targu z warzywami i owocami. Czaisz, że w takim Gorzowie nie ma ani jednego takiego miejsca.
Ej słyszałyście co się wczoraj stało na tej premierze filmu och karol?

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
No Loli Elka dała równo nam popalić nie? 🤪 Chyba specjalnie żeby nam gul skoczył 😁
Ja babci nie mam więc problem ze łba 😉 Tzn mam , ale z całego serca jej nienawidzę....A Franek chory więc do jego dziadków też nie jedziemy. A Tobie Aniu zazdroszczę tego targu z warzywami i owocami. Czaisz, że w takim Gorzowie nie ma ani jednego takiego miejsca.

nie??? 😜 haha

• Mamusia
buuterfly napisał(a):

nie??? 😜 haha

• Mamusia
Wpadła tam Joasia Krupa. I mucha durna pizda była w futrze z norek 😮 I gdzieś jej tam mucha tym futrem po nosie przejechała i joasia wyszła. A mucha na to, że cóż...Dzięki temu joasia po raz kolejny mogła w polskich mediach zabłysnąć. Szkoda tylko, że tak monotematycznie 😮 Pojebana dziwka. Jej tak pizdę i łeb powinni obedrzeć i ciekawe czy by było miło. Nie cierpię tej bezczelnej krowy 😠

• Mamusia
Zwykła prostaczka. Karierowiczka. A Ty Anka idź sobie idź.....W dupie nas masz. Ciągle gdzieś idziesz i nas zostawiasz 😜 Taka z Ciebie koleżanka hehehe 😁
Wczoraj Franio dużo zjadł. I do tego leki. Ale coś go męczyło z wieczora i płakał mocno. Oddałam go KRystianowi bo chciałam coś zjeść sobie. A ten idiota go do wózka wpakował i nim trzepał mocno. I drze się do niego CIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!! Mówię weź go na ręce i przytul bo w wózku się nie uspokoi. A on, że nie bo i tak będzie płakał 😮 Nosz kurde jak on go bierze i drze się tylko CIIIIIII!!!!! Zamiast pokołysać , utulić, pocałować????? I sobie wyszedł pryszcze wyciskać 😮 Idiota....Szybko zjadłam-łykłam tą bułkę i wyciągam małego. On cały mokry, zapłakany...A zdążyłam tylko powiedzieć, że jak od kaszlu zwymiotuje leki to będzie Twoja wina 😠 I co? Ja go na łapki, a ten kaszlu dostał silnego i poszłoooo.....Wielka kałuża mleka na środku pokoju 😞 I trochę leku. Mały cały mokry, kocyki całe mokre 😞 Ale kij jakoś uspokoić go nie mogłam. Przebrałam.I do cyca....Jadł spokojnie, a nagle płacz. Podnoszę go do góry a tu sru. Jeszcze większa kałuża poszła 😞 Ja cała mokra, włosy orzygane, on to samo, koce to samo......Nosz kurwa. Nie mogłam go uspokoić. Wystraszyłam się jak cholera. On zachrypiały płakał...Dopiero jakoś cudem zechciał smoka i zasnął....Ale co teraz? Muszę napierdalać wszystko w łapach bo pralka zjebała się. I mówię, że napiszę do moich kadr , albo niech on weźmie zaświadczenie o dochodach i weźmy ją na raty. To on, że ja mam wziąść. Tylko , że on ma kadry na miejscu, a ja w Bydgoszczy. Tak już dziś można by było kupić pralkę. A tak dopiero muszę pisać do kadr i kilka dni czekać na list 🤢

buuterfly napisał(a):
Wpadła tam Joasia Krupa. I mucha durna pizda była w futrze z norek 😮 I gdzieś jej tam mucha tym futrem po nosie przejechała i joasia wyszła. A mucha na to, że cóż...Dzięki temu joasia po raz kolejny mogła w polskich mediach zabłysnąć. Szkoda tylko, że tak monotematycznie 😮 Pojebana dziwka. Jej tak pizdę i łeb powinni obedrzeć i ciekawe czy by było miło. Nie cierpię tej bezczelnej krowy 😠

słyszałam , :P
ale że to nie było futro z norek tylko sztuczne futerko z H&M a Krupa ja od dziwek i szmat wyzwała że prawdziwe futra nosi no żal 🙂 😁

a ja Muchę lubię zawsze lubiłam ona jest tak inna niż tez wszystkie dziołchy z TV

no i cześć Wam mamuśki 😘

ja sie zabieram za tworzenie prezentów dla dziadków 😎
na dzikiego jestem zła jak nie wiem, jak bede miała więcej czasu to Wam napisze, no myślałam że mu wczoraj tą kudłatą głowę urwę 😠 GAMOŃ

a jak tam Wasze pociechy??
Ela, buziol dla Frania 😘 😘 😘 😘 😘 niech nam zdrowieje szybciutko 😘