Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

dopiero przeczytalam ten artykuł otej kobiecie naprawde przykra sytuacja taka szczesliwa i ... 😞
a Aga przypomnialas mi tez o tragedii sasiadow mojej babci
sylwia (byla w 8 miesiacu ciazy) jechala z meze samochode do domu i taki kretyn gowniaz wjechal w nich i oni dachowali ona z dzieckiem zginela na miejsciu a on tydzien po niej w szpitalu 😞 😞
a ja akurta bylam z kolezanka na spacerze i uslyszalysmy chuk i to byl ten wypadek jak dobieglysmy to nie moglysmy uwiezyc ze to oni staralismy sie im pomoc ale nie dalo sie 😞
to byla najwieksza tragedia w naszym miescie 😞

Asiu to są takie przykre sytuacje że jak Twoją przeczytałam to prawie mam łzy w oczach....
dzisiaj jak wracałam od tej koleżanki, tak ślisko na drodze i sobie pomyślałam, przez sekunde....achhh, i od razu zwolniłam do 50...straszne

Aniu oczywista sprawa że śpi 🙂 góra do 19;30 codziennie już nyna 🙂 grzeczna niesamowicie, ach nie chce przechwalić, ale ostatnio to cud nie dziecko...
i pewnei teraz zapeszyłam? 😜

boze naprawde te tragedie to sa koszmarne 😞 takie badziary chodza po swiecie a dobrzy ludzie ...
oni mi sie przez dlugi czas snili ja wystaja z tego auta a ona z tym brzuchem masakra
koniec smutnych historii 😞

aha, jeszcze miałam Wam pisać.
byłam dzisiaj przed 10tą w Lidlu, po te pieluchy! i kto mówił że to nei jest promocja??? w Lidlu 40zł, a w tesco te same jak potem patrzyłam 59zł!!!!!!
ale wiecie co? już nie było...same trójki i dwie,trzy piątki! bez sensu...się ludzie rzucili pewnie przy otwarciu porannym sklepu 🤢

Agaa napisał(a):
aha, jeszcze miałam Wam pisać.
byłam dzisiaj przed 10tą w Lidlu, po te pieluchy! i kto mówił że to nei jest promocja??? w Lidlu 40zł, a w tesco te same jak potem patrzyłam 59zł!!!!!!
ale wiecie co? już nie było...same trójki i dwie,trzy piątki! bez sensu...się ludzie rzucili pewnie przy otwarciu porannym sklepu 🤢

no to super ze w lidlu caly czas jest taka cena na pamersy u mnie w realu tez sa po 59zł dlatego przerzucilam sie na te sleep & play bo kosztuja 40zł i jest ich wiecej

• Mamusia
Ja kupuje te Dada z Biedronki za 26zł i też sa git i tanie. A mój Franek wyzdrowiał więc ryczy bez powodu. Nażarty-180 plus po godzinie 90ml zjadł i fioła teraz dostaje w wózku. Przykre to, ale wolałam jak był chory 😮 Bo nawet nie wiem co mam z nim zrobić. Jak go noszę też płacze. Jak bujam to samo. To zostawiłam go w wózku i niech płacze no bo co moge jeszcze zrobić?

pokazala mi np jak odwracac adasia z plecow na brzuch i odwrotnie gdzie ukladac rece zeby przypominalo to jego samodzielny przewrot (nie wiem jak to lepiej wytlumaczyc 😜) zeby zalapal jak to sie robi albo klasc go na kolanach(jedna noga troche wyzej ) na brzuchu zeby cwiczyl miesnie glowki

buuterfly napisał(a):
Widzicie tą laskę czy nie możecie?
http://nk.pl/#profile/9683791/gallery/album/2/265
I sam zasnął 😮 I dobrze...Niech sobie nie myśli, że będę takiego dużego chłopa nynała. Wstyd Franku 😁

nie masz uprawnien do ogladania tego albumu a kto to jest?

możesz zrobić print screena i nam tu pokazać 🙂
a włosy rzeczywiście super! mi się rudzielce bardzo podobają....
jakiś fetysz znowu 🙂
a widziz, może Frankowski musi sobie troche poryczeć, taka terapia szokowa, niech ryczy...na moją podziałało i na dzień dzisiejszy sama zasypia! także spróbuj 🙂