Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Nie karmie. A ja robiłam tak aga, że jak miałam twarde to dopiero dawałam mleko aż teraz to co kilka dni mi się zbiera i wtedy troche wycisnę i już.
A Krystian pojechał sobie na zakupy do centrum 🤨 I może później do kolegi pójdzie. Nie chciał, ale mu powiedziałam, że jak nie teraz to kiedy? Jak będziemy mieli po60lat? I że jak ja bym miała z kim iść to też bym poszła. I powiedział, że w takim razie ja jutro mam wychodne. Ale mnie tak plecy napier...że nie mam ochoty nawet.

to powiem Ci że w miarę szybko Ci przechodzi to mleko...ja codziennie miałam twarde cyce.
ciekawa jestem czy teraz Franek będzie spokojniejszy.

ech, oglądałam RWT i normalnie się popłakałam... 😞
wcześniej słuchałam radia ZEt i był konkurs i że babka mogła wygrać 70tys i ten się jej pyta co by z tą kasą zrobiła a ona 'panie...ile rzeczy by się za te pieniądze zrobiło, ale nie wierze że wygram'. i co? wygrała! a ja się popłakałam... 🙂
no normalnie jakaś dziwna jestem 😜

Elu a Ty skorzystaj z wolnego! to dopiero jutro, może będziesz miałą lepszy nastrój.
aaa i włosami się pochwal!!

Ewa normalnie pi9erwszy raz nie chciała kaszki! karmie ją a ona płacze... 😮 no więc zjadłam sama, a jej mleka zrobiłam i wsunęła jak dzika...nie wiem co jej?!

Aniu no co Ty...dopiero teraz Ci to powiedział? 😜
mój już dawno chce...chociaż teraz po 'przygodzie' z szyjką się uspokoił...ale znowu moja matka zaczyna! pojebało ich!

• Mamusia
Agaa napisał(a):
bez sensu ta bramka...a wczoraj też Ci wysyłałam że Loli wybiera się na porodówkę 🙂

hmm mam nadzieje że nic nie przekręcę, było tak, że rano Loli mówiła że ma takie bóle okresowe, potem nic o nich nie pisała, potem że znowu, że brak apetytu, ale tak właściwie było codziennie więc bardziej to było na zasadzie "idź już na porodówkę bo blokujesz kolejkę" 😁
no i koło 15tej napisała że ma jakieś dziwne skurcze, tak do 18tej coraz mocniejsze i coraz częstsze. teraz nie wiem czemu ale kazali im przyjechać dopiero jak skurcze będą co 2-3 minuty, więc chyba dlatego jak weszłam jeszcze na brzuszek koło 23ej to Loli jeszcze tu była, a w nocy chyba koło 3 dostałam smska że urodziła, że Ola ma 4kg i że Aga się dobrze czuje 🙂 i że potem się odezwie 🙂

😜
dziewczyny FRANEK buuterfly pcha się na świat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
właśnie smsa dostałam że wody jej odeszły

FRANEK SIĘ RODZI HURRA HURRA HURRA

do jutra:*
Co mnie tu obgadujecie co? Zaczęłam się dziwnie czuć. Tzn nic mnie nie bolało itp, ale zachciało mi się jak by kupkę, siku i jak by mi się gazy na raz zbierały. Mały szalał i to fest!!! Ale poszłam siku i nagle coś poleciało cieplutkiego i różowego. A później znowu i znowu i znowu...I dalej leci. Na pewno nie przegapicie Najgorsze, że nie mam skurczy No i ta godzina...Ot sobie gówniarz matke do niespania przyzwyczaja. Głodna jestem piekielna i tak jak pisała Aga cała się trzęsę...Jak galareta. Nogi, ręce, broda Uszykowałam już wszystko, Krystek poszedł jeszcze z pieską bo nie wiem kiedy wróci. Nie jechała bym, ale jeśli to wody to nie ma na co czekać. I w pizdu cały mój plan runął Miało to być rano, a tu w nocy Przynajmniej korków nie będzie hehe Chciałam czekać jak najdłużej a tu wody odeszły więc wio...Jak coś się wydarzy wartego opisania to Adze napiszę
sioperka mi tez nikt o eli nie powiedzial ale mi sie snila. bo ja dzis fatalna noc mialam, moj mi zajal 3/4 lozka ani sie przekrecic ani co, na plecach nie moglam spac bo mi slabo bylo na prawym boku oddychac nie moglam, pierwszy raz..chyba sie mala jakos tak ulozyla ze sie nie dalo, i tylko lewy mi zostal. ale tak mnie kosci dupne bolaly ze sie nie dalo ulezec dlugo. w dodatku glowa mnie tak bolala z prawej strony az tak w oku, najchetniej bym sobie go wydlubala. nie spalam do rana a rano mi sie przysnilo ze ela mi doradza jakies rozciaganie nog itd i wysyla mi poczta jakas kanape co sie spi na niej dobrze
Agaa napisał(a):
sms od Eli 😞
jestem juz zmeczona. i jak na razie sytuacja identyczna jak u anulki naszej. ponad 13 godz tu siedze i chyba nadchodzi kryzys.

cholera!
napiszcie jej może jakiegoś smska pocieszkę...to pewnie gówno da...ale będzie jej milej 🤢

mamy dwóch nowych mężczyzn wrześniowych kochane

zaraz zdjęcia, info i wątki)
http://www...ka,17,456041.html,str=0

Eli wątek i sms przerażający....:
Z tego co do mnie wczoraj dotarło to franio dostała 10pkt, wazy prawie 3700g ma 56cm. nie wiem o ktorej przyszedl na swiat bo mnie calkowicie uspali ale maly to calkowita kopia krystiana. lekarze sie smiali wszysscy ze by sie nie wyparl. krystian chodzi i ryczy ze szczescia i mowi ze po tym jak widzial co przechodze ma do mnie jeszcze wiekszy szacunek.

masakra co?
nasza Elcia!!!
foto za sekundkę
sms od eli

CZUJE SIE OBOLALA, CZEKAM NA KRYSTIANA AZ POMOZE MI WSTAC Z LOZKA. BO MAM KROPLOWKE, CEWNIK, PODKLAD I WIELKA PIELUCHE MIEDZY NOGAMI I SYNKA OBOK A ONI DO MNIE ZE POWOLI JAKODS WSTANE BO MAM WZDETY BRZUCH I LAZIC MAM.

kurwaaaaaaaa co ona jest za szpitalu??????????????/ co za pojeby tam robia??? ja przez 24 h glowy nie moglam podniesc i wstalam po ok 30 h a ona juz??????????? ja bylam pijana jak zajsac ni wiedzialam jak stoje a ona????????
boziu
idę dziewczyny, jestem nerwowa jak cholera! ja wiem że te opisy i wiadomości od dziewczyn o porodach w jakiś tam sposób oswajają, ale na dzień dzisiejszy mam dość
płakać mi się chce jak pomyślę o biednej Eli, która przez całą ciążę biegała, samodzielna dziewczyna, wszystko sama, dawała sobie radę ze wszystkim doskonale, zawsze dobry humor a tutaj takie coś... qrwa mać!