Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej,
u nas nocka oki, chociaz jak codzien obudzil sie o 4 i wzielismy go do wyra. Przyzwyczail sie cwaniaczek jeden. A wieczorem po kapieli to butli nawet nie chcial.

Elka masakra!!!!! 🤪 Kurde cale szczescie ze wam sie nic nie stalo! Ja odkad maly sie urodzil to zawsze mialam stracha jezdzic z nim bo mialam wrazenie ze cos sie stanie. Zawsze jezdzilam pewnie i sie nie balam, ale od kiedy jest Kubus to bardzo ostroznie. I jak jaskies auto jechalo szybko czy cos to ja juz durna wizje mialam. Ech...

A widze ze o farbach gadacie. Ja to juz od wielu lat na czarno sie trzaskam, a w ciazy nie farbowalam bo stwierdzilam ze to najlepsza pora by z czarnego wyjsc bo zanda jej nie pofarbuje, wiec nie farbowalam bo jak siedzialam w domu to mnie nie widzieli w szkole z tymi wstretnymi odrostami a pod koniec ciazy pofarbowalam na machon i wyszedl mi taki ostry fioletowy ze z kapturem polecialam po farbe, oczywiscie czarna bo najbezpieczniej no i dalej trzaskam na czarno. A dzis stanelam przed lustrem, skrzywilam sie i pomyslalam ze czas zmienic fryza. Tylko kurde nie wiem w jakim worze mam nozyczki hehe

• Mamusia
Ja dostalam cos takiego :

http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.loreal-paris.co.uk/img/l10n/products/305x262/HCo25_2.jpg&imgrefurl=http://www.loreal-paris.co.uk/hair-colour/all-over-color/sublime-mousse/30_PURE_DARKEST_BROWN.aspx&usg=__MeYTrYtEmTrOHsEDPKV52QQ2PAs=&h=262&w=305&sz=34&hl=pl&start=20&sig2=LkIlavwcPLQWwCREobqrKg&zoom=1&tbnid=UnBEU1sSx4CLsM:&tbnh=125&tbnw=146&ei=9Q9RTabaDtSA5AbIw72hCA&prev=/images%3Fq%3Dsublime%2Bmousse%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26biw%3D1280%26bih%3D589%26tbs%3Disch:10%2C285&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=336&oei=5w9RTZauNM2FhQezxMjfCA&esq=2&page=2&ndsp=22&ved=1t:429,r:2,s:20&tx=42&ty=63&biw=1280&bih=589

Kusi mnie jak cholera !

Ale jak bylam obciac wlosy w pl, to fryzjerka mi powiedziala zebym przypadkiem nigdy nie uzywala wlasnie farby bo spale wlosy !

iwwwa napisał(a):
No, ładnie świeci słoneczko, ale narazie zimno 😞
Chciałabym iść z młodym na spacerek ale on ma katar dalej wiec nie chce ryzykowac.

Też chce iść na spacer jak mały wstanie 🙂

• Mamusia
iwwwa napisał(a):
Chciałabym iść z młodym na spacerek ale on ma katar dalej wiec nie chce ryzykowac.

Ehhh szkoda a myslalam ze cie namowie na wypad do londynu 😁
Ty podaj mi swoj Post Cod 😁
Chce sobie luknac jak daleko mam do ciebie 😁

Odp 😁

• Mamusia
Ania8888 napisał(a):
Loli uu taki ciemny chcesz????

Noo ciemna czekolada to jest jak by 😁 Wlasnie chciala bym cos ciemniejszego niz moj braz !
Ale jak nie wroce do swojego koloru to sie wsumie wkurze !
Ale chyba nie bede ryzykowac i kupie sobie jakas zmywalna farbe 🙂
A ta dam kolezance !

• Mamusia
Dosik napisał(a):
iwwwa napisał(a):

Też chce iść na spacer jak mały wstanie 🙂

Tez sie wybieram !