Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Domi bo mi się teraz przypomniało co pisałaś o tym że Ci Kacpra wzięli. Wiesz że u mnie to samo było? Może krócej ale intensywniej bo przez dwa czy trzy dni nie mogłam jej w ogóle dotykać i gdyby nie to że robiłam to po kryjomu to ciężko by że mną było! A teraz? Taka wiez że mogłabym sobie ją przyszyć do siebie 🙂 trzeba o tym zapomnieć i tyle! Choć wspomnienie o tym boli strasznie.
Ale ja Cię rozumiem doskonale!

nie będę się licytować...
nie wiem czy cyztałaś takiego posta 'trauma poporodowa'.

nie chce tej dziewczyny oceniać, ale nie szukając daleko...to u nas na wrześniu był gorszy poród i co? dziewczyna się trzyma, jest cudowna i wspaniała 🙂 ha! ciekawe czy owe dziewcze wie o kogo chodzi... 🙂
no ale do czego zmierza. do tego że każda ocenia każdą sytuację po swojemu.
niejedna wczoraj pewnie się popukała w głowe jak ja mogłam się popłakać że macierzyński mam krótszy!
także Dosiku nasz kochany! co do Kacperka to i tak nie masz wyobru, musisz go kochać najmocniej na świecie 🙂
ja np. przez tą żółtaczkę i teraz przez te bioderka kocham ją mocniej! dziś bardziej niż wczoraj a jutro mocniej niż dziś 🙂
ooo se, walne taki opis! 🙂

• Mamusia
Domi ja też miałam takiego doła...Że go nie widziałam w ogóle po porodzie. Że go nie słyszałam, nie dali mi go choć na sekundę...Ale za to mam go teraz. Tylko dla siebie...A tamte uczucia niestety nie minęły. Siedzi we mnie okropny żal. I masz rację Aguś. Gdy dziecku coś jest kocha się je jeszcze bardziej. A o którą dziewczynę Ci chodzi Aga?
Wiecie jak naprawili tą dziurę? Przykryli ją betonową płytą 😮

w tamtym momencie chodziło mi o Iwę, bo z jej malutkim coś się tam działo niedobrego, ale kolejny przykład do Ty!
czytałaś ten wątek 'trauma poporodowa'?

No właśnie ważne jest teraz a ja sie przejmuje przeszłością
pamiętam jak pękało mi serce jak on w inkubatorze lażał nie mogłam go na rączki zabrać ani nic 🤨

Dosik na szczęście w tym wszystkim nie jesteś sama! idealnie wiem co czujesz...
ale powiem Ci że dobrze to ukrywałaś...normalnie Ci zazdrościłam i podziwiałam że nic Ci nie ma...ze tak dobrze to znosisz...a jednak nie 😞

Iwonka ja czytałam że Twój to sobie wczoraj RACZKNĄŁ!! skubany no 😁 szybciutki chłopak, oby w innyuch sprawach nie był taki szybciutki 😜 😜

ale Igunia ma te włoski!!! no nie mogę 😁

u mnie nie widać różnicy jak patrze na moją i Twoją...pikselują mi się obie...

oki spadamy, bo niemam zamiaru drugi dzień z rzędu przypalić małej obiadku 🙂

do potem 😘 😘

• Mamusia
No raczknal raczknal a teraz tez wywijasy na kocyku robil i nauczyl sie skubaniec podwijac nozki pod siebie lezac na brzuchu i tak sobie podwinie i lezy wtulony w pieluszke. I chyba z pol godziny tak ezal az w koncu go przewrocilam na plecy bo sobie mowie zasnal czy co? Ale nie, jemu tak bylo wygodnie. Smieje sie z niego jak nie wiem co. I jeszcze nie zczail jak tu rece zachecic do wspolpracy hehe

Kurde nie moge sie napatrzec na te wasze włochate pieknosci 🙂