Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

a ja mam jakis spiący dzień coś..
kurde wzieła bym ja na ten spacer ale zasneła właśnie..
a pozniej juz słonka nie bedzie yh
glupia matka.. ze mnie 🤢

haha to Kubuś jak mały żółwik się zachowuje 🙂

ech ja też muszę z nią wyjść na spacer...ale jeszcze poczekam, bo kiedy ja zrobie obiad, posprzątam jak wyjde na spacer? musze sobie to poukładać wszystko 🙂

Elu opis na gg bezcenny 😜

buuterfly napisał(a):
A mi się chce wyjść, ale Krystian pojechał siostry auto naprawiać. Jak zwykle na ,,chwile,, a nie ma go godzinami. 😠 😠 😠 😠

oj znam to :/ przeważnie jak coś teściowie potrzebują, podwieźć, pomóc, zrobić, pojechać 😠

ja sprzątam, będę później 😘

• Mamusia
qrka napisał(a):
buuterfly napisał(a):
A mi się chce wyjść, ale Krystian pojechał siostry auto naprawiać. Jak zwykle na ,,chwile,, a nie ma go godzinami. 😠 😠 😠 😠

oj znam to :/ przeważnie jak coś teściowie potrzebują, podwieźć, pomóc, zrobić, pojechać 😠

ja sprzątam, będę później 😘

oj tak u nas tak samo.. za pol godziny bede.. ale to pol godziny trwa dluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo 🤔

• Mamusia
Kurde blade mac taka ladna pogoda, az mi szkoda. Chyba jednak z nim pojde jak wstanie, w sumie katar tylko ma, albo az 🤪, niech sie chartuje (albo hartuje-chyba tak co nie?)
Dupa dzien bo nawet do ppracy nie siadlam jeszcze. Mialam dzis zrobic tylko makaron z tunczykiem na obiad ale sie skusilam i ugotowalam jeszcze rosol. A niech ma zeby nie trzeszczal ze miesa ni ma.
Elka spierdalamento mnie normalnie urzeka, zawsze zacieszam jak tak piszesz 🙂
Agaa ja ostatnio tez czytalam post trauma... i nawet chcialam jej odpisac-opisac ale nie mialam czasu a to by trwalo. Wezme sie za to w wolnej chwili.
Cos ja tu jeszcze mialam napisac, ach skleroza hehe Loli dawaj mi swoje 20 lat bo wtedy jeszcze wszystko pamietalam 🙂

Eluśka pozwól że się przyczepie tematu który poruszyłaś~! bo to mój ulubiony, po stópkach małych dzieci 🙂
gdzie dół z powodu cycków? widziałam Twoje fotki z wyjścia do tego klubu! kurde świetne masz cycki!! byś moje widziała ( yyy nie pokazałabym 😜 )

i tak jak Iwwa proszę którąś 20latkę o zamienienie się ze mną 🙂 starość nie radość hehe 🙂
Iww czujesz się czasem wśród tych smarkaczy jak babcia? 😉 🙂 🙂

Ewa strzeliła focha przed obiadem, pakuje w nią ziemniaczka z kalafiorem a ta w ryk, ze łzami...dałam jej herbatkę, wmłuciła a potem obiad pochłonęła...kaczka dziwaczka 🙂
teraz czekam na mamę i może uda mi się ją do tesco wyciągnąć, bo może coś sobie kupie wreszcie? 🙂 mam ochotę to trzeba korzystać...hyh

aha Iwwwa, właśnie o Tobie myślałam czytając tego posta, albo o wsyzstkich Was co miały CC, no...może oprócz eloite i marrrtini bo te nie narzekały n a CC.
ale z Anulką doszłyśmy do wniosku że to młode dziewcze jest bardzo. zobacz na awatarku.
zresztą...jak ja to mówie - dla każdego jego problem jest ogromny...najogromniejszy 😮

łooo kurde Ela!!
to jest Twój blok?
wiesz tak o tym myślałam, że oni pewnie tego nie mogą tykać, bo to zaś jakiś zabytek jest i konserwator to musi zobaczyć, pewnie to potrwa jeszcze w ciul, albo do momentu aż komuś naprawdę stanie sie krzywda 😞