Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

😞 Aga 😞 😘 😘 😘 😘
zachował się strasznie chamowato, czemu on się nie wyprowadzi do swojej mamy, nie wiem jak bym postąpiła ale chyba bym jemu kazała się wyprowadzić ☺️
przykro mi strasznie, trzymaj się KOCHANA 😘

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dosik napisał(a):
Bo mi powiedział ze my juz nie jestesmy jak małżenstwo i ze nas łączy tylko Kacper 🤨
IDIOTA :/

ehhh...
tez już kiedyś to usłyszałam.
Miejmy nadzieje, że sie ogarnie jakoś :*

Dosik napisał(a):
Bo mi powiedział ze my juz nie jestesmy jak małżenstwo i ze nas łączy tylko Kacper 🤨

Dosik 😞 😞 😘 😘
co sie kuźwa z tymi chłopami dzieje!! 😠 😠 w główkach się pitoli!! Dosik przecież Wy młodym małżeństwem jesteście, Aga z Michałem też, co się im dzieje!!?? 😲 😠 UŁOMNIAKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😠 😠 😠 😠

qrka napisał(a):
Dosik napisał(a):

Dosik 😞 😞 😘 😘
co sie kuźwa z tymi chłopami dzieje!! 😠 😠 w główkach się pitoli!! Dosik przecież Wy młodym małżeństwem jesteście, Aga z Michałem też, co się im dzieje!!?? 😲 😠 UŁOMNIAKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😠 😠 😠 😠

rzuca im sie na głowe 😮

• Mamusia
Ojaa.. Agus.. 😘 😘 😘 kochana nasza trzymam tez kciuki i caly czas mysle o Was.. musi byc dobrze! 😘 😘
Nie wiem o co poszlo itd... i odpoczac oki wszytstko da sie zrozumiec bo to jakies wyjscie jest z klutni itd ale do jasnej cholery zrozumiec nie moge czemu on sobie nie poszedl do mamy czy kogos???? Tylko Was wydelegowal do mamy... 😞
aaachh te pierunskie dziadyy!!!!!! 😠 😠 dfo ejdnego wora ich i utopic!!
Jestes silna dasz rade i wszytsko bedzie dobrze!!

A Domi to chyba juz na porzadku dziennym jest... mi kiedys K powiedzial ze jestem dla niego KOLEZANKA.... 😮 wiec hmm... to u nich normalne chyba.
Ale mam wyjebane....
I wiecie co... Im wiecej my ich obskakujemy staramy sie to oni tym bardziej maja na nas wyjebane..
wiec trzeba taktyke zrobic i miec ich w d zeby latali za nami itd

• Mamusia
Ja zauważyłam, że im więcej ja się staram go wyręczać, dbać itp tym bardziej on ma wyjebane i to wykorzystuje. Widzi, że np sama sobie radzę więc po co mi pomagać skoro jest ok...
Nie wiem czy to my znowu jakiegoś zajoba mamy z hormonami, marudzimy od siedzenia z dupą w domach, ale nie wydaje się wam, że ten rok jest jakiś popierdolony?! Ja mam taki nastrój, że ciągle mi się chce ryczeć....Jestem słaba, smutna, dobita...Wkurwiają mnie te wszystkie problemy i mega rewolucje. Za dużo tego jak na moje nerwy. Tak mało spraw które mnie cieszą, a coraz więcej problemów. Mam aż taki niesmak....No kurwa żyć mi się nie chce tylko płakać i nie mogę , nie umiem sobie tego ogarnąć, ani poukładać. Dziwię się Adze, że to ona z dzieckiem się tuła. Wypierdoliła bym gnoja w pizdu razem z tobołami bo przegina już od wielu miesięcy...Ale ja nie znam całej sytuacji więc...
W kinie było fajnie, ale i tak ciągle myślałam o tym wszystkim. Nawet nie mam jak się wyryczeć. Chyba sobie pod prysznicem seans urządzę wycia do księżyca. Jeszcze mamy problemy finansowe i nie wiem jak damy sobie radę......Ech.....

na temat kasy to sie nie wypowiadam bo u mnie podobnie... 😞
a co do samopoczucia elu ja ma czasem gorsze dni ale nie caly czas 😞 wydaje mi sie ze brakuje nam wszystkim odskoczni od codziennosci bo w dzien w dzien to samo pranie sprzatanie gotowanie karmienie i jeszcze humory naszych dzieci do tego przyjdzie maz z pracy i tez marudzi.
Dlatego dlugo sie zastanawialam czy przyjac ta propzycje pracy co mi zaoferowano bo to by byla tak odskocznia ale nie mialam co zrobic z adasie a do zlobka go nie oddam a na nianie mnie nie stac.

• Mamusia
No dzisiaj to juz wogole dupa day do potego 🤪
Asia nie dziwie sie bo tez bym do złobka nie oddala. A juz tez do mojego ostatnio mowilam ze chcialabym isc do pracy, juz teraz jakiejkolwiek, wszystko jedno, zeby tylko wyjsc, nie myslec. Moge nawet ulice zamiatac bo teraz to bedzie frajda, a nie zamiatac tylko ciagle te same katy.
Ela a bralas cos przeciwbolowego?
Ja w niedziele sprzatam cala chate nie wyrabiam sie a moj przed tv, wiek k... mowie nie wstyd ci ze ja zasuwam i tylko jak mam czas to lece rzygac a ty sobie lezysz na kanapie/ Wiec wstal wielmozny i sie pyta co mam robic? No nic kurwa nie ma do roboty w domu, ja sobie tylko wymyslam. Palcem trzeba pokazywac.
I znow zaluje ze lesba nie zostalam. Chodzcie sie wszystkie z domow wyniesiemy w jedno miejsce razem i bedzie fajnie 🙂

• Mamusia
ja o kasie tez sie nie wypowiadam... 😞 😞 mamy 300 zl na koncie tylko kurwa ja do dentysty potrzebuje maly jutro pewnie dostanie leki huj wie za ile i znowu pozyczanie nas czeka a ja tego nienawidze... ☺️ jakos nie umiem pozyczac i wolac od innych o taka pomoc szczegolnie ze wszyscy teraz licza grosz... ehh...

A Ela ja tez mysle ze ten rok jest normalnie na wariackich papierach... 🤢

wiecie kurwa co.... kremowalam M buzke.. i kuzwa on ma kurwa WAGRY! 😮 😮
skad powiedzcie mi u takiego malenstwa wagry??????????????????

ehhh
jeszcze co najlepsze kumpela mi napisala ze do naszego lekarza jest masakra sie dostac....i oddzial dzieciecy jest zawalony 🤢 bo tyle dzieciakow jest chorych....

ale pozytywna rzecz na dzis.... hyhy ugotowalam obiadek na jutro... chlopski garnek z winiar... mmmm zajebioza!!!!!1

Napisał mi smsa że chce gadać to ja mu że bez słowa przepraszam nie wracamy 😞
Po dwóch godz zadzwonił i przeprosił.
Mała jest cała zimna 😞 płacze...
Moja mama mówi że mam wracać! A ja żałuję że wysyłam z domu! Tak jak mówicie jak jemu się coś nie podoba to nie sam się wynosi!
Zostałabym do jutra ale ta chata to nawet nie mojej mamy tylko jej chopa 😞 😞 a nie wiem czy mu to pasi że tu jesteśmy 😞 także kurwa mac 😞 pod górkę zawsze!!
Więc wracam do domu i taki ze mnie geroj wyprowadzkowy jak chuj 😞
Jestem żalosna!

• Mamusia
Agaa nie jestes zalosna tylko odpowiedzialna wiesz? Gdybys byla zalosna to nie wracalabys do domu, pozwolilabys małej marznąć i miałabyś wszystko w d. Dobrze ze przeprosil.

A ja sie uzeram wlasnie ze służba zdrowia tutaj. Jacy oni sa popierdzieleni! Mija wlasnie 9 tydzien po drugim szczepieniu. A listu nie przysylaja zeby przyjsc szczepic. Dzwoni moja siostra zeby pogonic a w osrodku mowia jej ze to szpital wysyla szczepionke i umawia i list jak juz czas. Wiec ona dzwoni do szpitala a baby nie moga znalezc młodego w systemie. Nosz kurwa a niby skad ma ten numer do lekarza nadany? I po aferze jaka ona im zrobiła ze maja tam rozpiździej raptownie przestały ja słyszeć w tel! nosz jasny gwint. Poszla po drugi. Ciekawe co teraz powiedza. I nie wiem w koncu jak bukowac bilety bo nie wiem co z tym szczepieniem. A i przyszedl do mnie list zebym sie zglosila na cytologie. Dobrze ze chociaz to darmowe.

AGA!!! to nie Ty jesteś żałosna tylko Twój mąż (przepraszam Kochana ale JAK MÓGŁ SIĘ TAK ZACHOWAĆ!!! 😠 ) nie wie jak jest u Twojej mamy?? nie zna sytuacji ??!! jak sobie chce odpoczywać to niech sam spada!!!
Aga 😞 😞 😘 😘 Kochana, jesteś wspaniała babeczką 🤪 trzymasz to nasze forum, bez Ciebie już dawno by się rozpadło ☺️

ja tez wierzę że się ułoży, zobaczysz 😘 😘 😘

AGA ani mi sie wasz tak nawet myslec ze jestes zalosna.Jestes super dziewczyna i wspaniala matka poprostu chcesz jak najlepiej dla siebie i ewki.
wez go za szmaty i pogodajcie wyjasnijcie sobie wszystko powiedz co ci sie nie podoba i bedzie dobrze trzymam kciuki 😘

• Mamusia
Nosz co za dzien, duuuuupa!
W szpitalu nie mili Kuby danych bo w tym osrodku co jestem nawalili! I po klotniach i wydzwanianiach szczepienie bedzie 2.03. I dupa nie mam jak leciec do PL. Jesli polece w srode teraz to wrocic bede musiala 2 w dniu szczepienia, mały bedzie wykonczony a z lotami tez nigdy nie wiadomo. Jesli przeloze szczepienie to o dwa tyg pozniej, bo tam ze szpitala ktos przyjezdza szczepic a to juz bedzie bardzo pozno. Szlag! A musze ta cholerna chate odebrac w terminie. I jestem w kropce.

• Mamusia
iwwwa to moze postaraj sie leciec jakos wczesniej ? popatrz poobserwoj bilety.

A jak nie to zabukuj sobie jakas wieczorna szczepionke a lot niech bedzie rano , dasz rady !

Tylko kup sobie lepiej nosidelko ! obowiazkowo bez tego sie nie wybieraj ! bo masakra

• Mamusia
Loli ja biore wozek ze soba. Jego do bagazu sie nie liczy co nie? A nie wiem jak z fotelikiem samochodowym? Bo chcialabym zabrac ale nie wiem teraz czy go sie bierze do samolotu czy co? Bo w sumie do samolotu to gdzie go tam trzymac?
A z rana lot i tak nic nie daje bo o 11 pl czasu jest a potem o 2o wiec szczepienie na 16:30 to tez troche jedno po drugim i zanim z lotniska dojedziemy. Chyba nie mam wyjscia jak leciec 9-tego a wrocic jakos 16. Tylko do 28 mielismy odebrac i boje sie ze mi jakies odsetki nalicza 😞

jestem w domu.
niesmak straszny został...co z tego że pogadane, przegadane i że wiem o nowych rzeczach, które tłumaczą jego zachowanie? np że jest mega zestresowany z powodu pracy, bo mu nie idzie?:/ licze mu księgowość ale myślałam że jest znacznie lepiej...
ale to go nie tłumaczy do końca 😞 sama nie wiem, już nie raz przegadaliśmy, było ok, a potem znowu się zjebało.

wiem jedno. dzisiaj doświadczyłam takiego uczucia którego nigdy więcej nie chce poczuć! moja mama tez ze mną uciekła od ojca. ja zrobiłam to samo Ewie.
ale pewne reguły naszego związku muszą się zmienić i nie będę taka udupiona, ztłamszona przez niego! przynajmniej nie chce taka być i będę do tego dążyć!
a Wy mi pomożecie 🙂

dziękuję Wam za telefony,smsy, maile...życzenia dla Ewy 😘 😘 😘
wybaczcie że nie czytałam jakie problemy Was spotkały dzisiaj...
troszkę o Dosiku! ale Domi, idziemy na piwo, już postanowiłam!! a jak nie na piwo to z dziećmi do Agory na jakieś lody ( liziu liziu 😁 ) czy tam kawę. obojętnie, byle tylko inaczej ten czas spędzić. zgadamy się.
Iwwwa 😘 😘 przepraszam za tą rozmowę...następna będzie b ardziej optymistyczna! obiecuję 🙂

faceci to gnojki, więc kochane moje które macie chłopaków - szterować tam nimi od poczatku co by wyrośli na porządnych mężczyzn 🙂

inne postanowienia też mam...ale może najpierw coś w tym kierunku zrobie a potem napisze 🙂

po raz kolejny...niezaprzeczalnie...najbardziej na świecie...dziękuję że jesteście 🙂 😘 😘 😘